Categorie: Banen en opleidingen

Werving

Werving

Elke functie binnen het bedrij draagt bij aan de wereldgezondheid. Elke dag redden we miljoenen mensenlevens.

In België heeft het bedrijf vier vestigingen:

 • De Clinical Research unit in Anderlecht
 • Het Belgisch hoofdkantoor in Brussel (Elsene).
 • De grootste Europese productie- en verpakkingssite in Puurs
 • Het Internationaal Logistics Center in Zavente

Voor de afdeling “Global Talent Solutions” zijn we op zoek naar een:

Talent Acquisition Partner

Vanuit het kantoor in Elsene ben je mee verantwoordelijk voor het volledige rekruteringsproces (sourcing, selectie, interviewproces & offer management) van openstaande vacatures voor de vestiging in Elsene, Anderlecht & Zaventem. Deze functies situeren zich binnen de volgende domeinen: Supply Chain, Regulatory Affairs, Clinical Research, Medical (Affairs), Marketing etc.

In deze functie rapporteert je aan de Talent Acquisition Lead BeNeLux.

Takenpakket:

 • Je werkt nauw samen met: HR Business Partners, Hiring Managers en je collega’s van Talent Acquisition.
 • Tijdens het gehele proces zorg je voor een positieve klant- en kandidaat ervaring.
 • Je zorgt voor een tijds- en kostenefficiënt rekruteringsproces.
 • Je evalueert de ervaring/persoonlijkheid van de kandidaten en matcht deze met bedrijfsdoelen & culturele fit.
 • In elke fase van het proces ben jij eerste aanspreekpunt voor alle betrokken partijen.
 • Je bouwt sterke en langdurige relaties uit met interne (HR BP, Talent Acquisition, Hiring managers) en externe partijen (leveranciers)
 • Je ontwikkelt een goed begrip van de verloningspolitiek van Pfizer.
 • Je ontwikkelt en geeft trainingen aan hiring managers.
 • Naar behoefte bespreek, initieer & voer je projecten.

Functieprofiel:

 • Werk denkniveau: Bachelor/Master
 • Enkele jaren ervaring binnen corporate recruitment, werving-selectiekantoor of executive search kantoor is een must
 • Vloeiend in Engels & Nederlands
 • Goede kennis van het Frans is een plus.
 • Sterk in procesdenken
 • Je kan je vlot inwerken in verschillende IT systemen
 • Je bent administratief sterk en zoekt steeds naar hoe zaken efficiënter kunnen.
 • Sterk in stakeholder management

Aanbod:

 • Contract van onbepaalde duur
 • Een cultuur van ondernemerschap en innovatie
 • Aantrekkelijk salarispakket aangevuld met tal van extralegale voordelen: DKV Hospitalisatie- en ambulante verzekering, pensioenplan, levensverzekering, invaliditeitsverzekering, maaltijdcheques (7EUR), 100% terugbetaling van openbaar vervoer etc.
 • 20 wettelijk vakantiedagen & 9 aanvullende vakantiedagen
 • Glijtijdsysteem
 • Mogelijkheid tot thuiswer
https://www.vindazo.be/vacatures/werving.html
Continue Reading

Arbeidsbemiddeling op een persoonlijke manier

Zizmagazine

Zoekt u een bedrijf dat arbeidsbemiddeling aanbiedt? Dan is Scope People uit Alblasserdam, in Zuid-Holland, de partij die u nodig heeft. Zij bieden zowel werkgevers als werknemers een betrouwbare adviseur aan die de arbeidsbemiddeling op een persoonlijke en betrokken no-nonsense manier aanpakt. Op deze manier zorgen ze voor een perfecte match tussen werkgever en werknemer. Of u nu een vacature open hebt staan, of dat u juist zelf op zoek bent naar een nieuwe baan: op de adviseurs van Scope People kunt u rekenen. Ze zorgen ervoor dat u snel een nieuwe werknemer heeft gevonden die precies past bij de functie en het bedrijf óf dat u zelf een baan vindt die aan al uw wensen en eisen voldoet.

De werkwijze van deze adviseurs

Wanneer u deze adviseurs uit Alblasserdam, Zuid-Holland, inschakelt voor arbeidsbemiddeling zult u eerst worden uitgenodigd voor een persoonlijk kennismakingsgesprek. Op die manier leren de adviseurs u beter kennen en begrijpen ze beter wat u zoekt. Dankzij dit gesprek zijn ze in staat om perfecte matches te genereren. Bent u een werkgever en wilt u arbeidsbemiddeling inzetten voor uw bedrijf? Dan kunt u dit zowel op detacheringniveau als op basis van payroll doen. Maar wist u dat u via Scope People ook vaste werknemers in dienst kunt nemen? De adviseurs van dit bedrijf nemen graag de werving en selectie van u over.

Plan een kennismakingsgesprek in

Heeft u interesse in de dienstverlening van Scope People? Dan kunt u het beste direct een kennismakingsgesprek met ze inplannen. De adviseurs van dit bedrijf vertellen dan graag wat ze voor u kunnen betekenen en leren u graag beter kennen. U neemt contact met hen op via de contactmogelijkheden op hun website. Wacht niet langer en vindt snel uw nieuwe (vaste) werknemer of vindt via deze adviseurs uw nieuwe (vaste) baan!

https://scopepeople.nl/
Continue Reading

Arbeidsbemiddeling op een persoonlijke manier

Zizmagazine

Bent u op zoek naar een bedrijf dat arbeidsbemiddeling aanbiedt? Dan is Scope People uit Alblasserdam, in Zuid-Holland, de partij die u nodig heeft. Zij bieden zowel werkgevers als werknemers een betrouwbare adviseur aan die de arbeidsbemiddeling op een persoonlijke en betrokken no-nonsense manier aanpakt. Op deze manier zorgen ze voor een perfecte match tussen werkgever en werknemer. Of u nu een vacature open hebt staan, of dat u juist zelf op zoek bent naar een nieuwe baan: op de adviseurs van dit bedrijf kunt u rekenen. Ze zorgen ervoor dat u snel een nieuwe werknemer heeft gevonden die precies past bij de functie en het bedrijf óf dat u zelf een baan vindt die aan al uw wensen en eisen voldoet.

De werkwijze van deze adviseurs

Wanneer u deze adviseurs uit Alblasserdam, Zuid-Holland, inschakelt voor arbeidsbemiddeling wordt u eerst uitgenodigd voor een persoonlijk kennismakingsgesprek. Op die manier leren de adviseurs u beter kennen en begrijpen ze beter wat u zoekt. Dankzij dit gesprek zijn ze in staat om perfecte matches te genereren. Bent u een werkgever en wilt u arbeidsbemiddeling inzetten voor uw bedrijf? Dan kunt u dit zowel op detacheringniveau als op basis van payroll doen. Maar wist u dat u via Scope People ook vaste werknemers in dienst kunt nemen? De adviseurs van dit bedrijf nemen graag de werving en selectie van u over.

Plan een kennismakingsgesprek in

Heeft u interesse in de dienstverlening van Scope People? Dan kunt u het beste direct een kennismakingsgesprek met ze inplannen. De adviseurs van dit bedrijf vertellen dan graag wat ze voor u kunnen betekenen en leren u graag beter kennen. U neemt contact met hen op via de contactmogelijkheden op hun website. Wacht niet langer en vindt snel uw nieuwe (vaste) werknemer of vindt via deze adviseurs uw nieuwe (vaste) baan!

https://scopepeople.nl/
Continue Reading

Traineeship Data Engineering

Als starter van IT is de wereld overal om je heen. In wat voor omgeving vind je het leuk om je vleugels uit te slaan? Bij Sogeti geven we je graag de mogelijkheid om antwoorden te vinden. Sogeti biedt hiervoor een doorbraakprogramma. Hoogtepunten: Unieke zakelijke cursussen aangeboden aan de Ohio University in de Verenigde Staten. Hoe gaaf is het?

Een vliegende start

Als trainee data engineering start je met een basisopleiding van twee maanden. Onderdeel daarvan is een businesscursus van drie weken aan de Ohio University. Je leert er niet alleen over Sogeti, de universiteit laat je ook kennismaken met jezelf. Naast handwerk hebben we ook het belang van jouw groei als persoon ontdekt. Kies je voor Sogeti, kies dan voor persoonlijke groei en ontwikkeling. Het basisonderwijs van de Ohio University is bekroond met de “Procedural Excellence Award” van de “Higher Education Association”.

Traineeship Data Engineering

Tijdens deze trainingsperiode krijg je de kans om je verder te ontwikkelen op het gebied van data engineering. Je lost het liefst complexe problemen op. Ontwerp en bouw complexe datawarehouses in de cloud. Op deze manier maken klanten optimaal gebruik van hun gegevens. Uw kritische blik komt hierbij goed van pas. Je hebt ambities en bent op zoek naar een baan die je uitdaagt zodat je jezelf volledig kunt ontwikkelen. Daarnaast kun je je collega’s inzetten als sparringpartner en ben je niet de enige.

Wie ben jij?

 • – Je hebt een HBO- of WO-opleiding op het gebied van ICT afgerond;
 • -U begrijpt visualisatietools, zoals Power BI of Tableau;
 • -U begrijpt scripttools, zoals SQL, Java, Python of R;
 • -Je hebt kennis van databases en ETL-oplossingen;
 • -Je hebt kennis van ETL-oplossingen en SQL;
 • -Je spreekt vloeiend Nederlands.

Momenteel zijn wij op zoek naar professionals die vloeiend Nederlands spreken op C1-niveau.

Selectieprocedure

Stuur ons je cv + motivatie en we kijken of je in aanmerking komt voor onze training. Dan trakteren we je graag op een kopje koffie! Daarnaast kan het zijn dat je van ons meer informatie over het vak krijgt en misschien goede blogs van je toekomstige collega’s.

Durf jij de uitdaging daarom aan? Wil je bijdragen aan het succes van onze community? Solliciteer dan nu!

De opleiding datatechniek gaat in november weer van start. Vanwege COVID-19 is Ohio momenteel geannuleerd. We werken samen met Ohio University om alternatieven te vinden.

https://nl.nieuwejobs.com/job/q/meer-informatie.html
Continue Reading

Bouwkundig modelleur Gebouwen

Bent u op zoek naar nieuwe professionele uitdagingen? Werk je graag met professionals, maar heb je geen zeer professionele omgeving?

Voor het uitvoeren van bouwkundig tekenwerk van voorontwerp tot constructietekeningen zijn wij op zoek naar een bouwkundig tekenaar / Revit modelleur. Je hebt een volledige architectuuropleiding en een goede vakkennis. Het project waar je mee bezig bent heeft de kenmerken van meerdere disciplines en ook de soorten processen en gesprekspartners zijn divers. In de meeste gevallen ben je vanaf het begin betrokken.

Product-marktcombinatie (PMC) gebouwen maken deel uit van het veld gebouwde omgeving. Activiteiten in PMC variëren van constructief ontwerp tot veiligheidsanalyse, van constructiemanagement tot installatietechniek. Duurzaamheid is erg belangrijk voor ons. Op basis van de laatste ontwikkelingen op dit gebied hebben wij onze eigen duurzame ontwerpprincipes geformuleerd en werkzaamheden uitgevoerd. Wij adviseren bij het ontwerp, de bouw, het beheer, de renovatie en sloop van gebouwen. Onze kerndisciplines zijn: constructief ontwerp, bouwgerelateerde installatietechniek, bouwfysica, engineering en bouwmanagement. De expertisegebieden zijn duurzaamheid, akoestiek, brandbeveiliging, glasconstructie, bouwvernietigingskennis en BIM. Werken in BIM is niet alleen 3D-modellering, maar slechts een deel ervan. BIM bevat meer inhoud, dus het wordt breed ontwikkeld en begrepen in alle PMC’s. Bij Witteveen + Bos kunnen we alle overige relevante kennis uit andere branches gebruiken. Zoals geotechniek, bouwkosten, gebiedsontwikkeling, civiele techniek, bouwveiligheid en contractmanagement. Holistische benadering vormt de kern van onze projectaanpak. Voorbeelden van projecten waar we aan werken zijn: diverse busstations / metrostations in Amsterdam, waaronder Amstelstation, defensie kantoorgebouw, 3D betonprint innovatie, gerenoveerd Kröller Müller museum en Schiphol uitbreidingsproject. Uw functie is Deventer.

Wat wij vragen

 • Relevante afgeronde architectuur MBO of HBO opleiding;
 • Werkervaring als projectingenieur heeft de voorkeur;
 • Ervaring in de ontwikkeling van projecttechnologie, het opstellen en coördineren van tekeningen en details, en het controleren van specificaties;
 • Rijke ervaring in de ontwikkeling van architectonische ontwerptechnologie door Revit;
 • Kennis van Building Information Modelling (BIM);
 • Zelfstandig rapporten schrijven;
 • Leergierig, nieuwsgierig, gemotiveerd, proactief, niet bang om uitgedaagd te worden;
 • Verantwoordelijkheid nemen en verder ontwikkelen;
 • Beschikken over goede communicatieve vaardigheden en zakelijke kracht, maar je moet eerst ondernemend zijn
 • Onafhankelijke, daadkrachtige en collegiale werkhouding.

Wat wij bieden

 • Multidisciplinaire omgeving samengesteld uit experts en enthousiaste collega’s;
 • Veelzijdige en uitdagende projecten;
 • Ruimte voor initiatief en verantwoordelijkheid;
 • Een omgeving waar talenten kunnen worden ontwikkeld onder passende begeleiding;
 • Een groot aantal interne en externe cursussen over vakinhoud en projectmanagement;
 • Competitief salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden.

Wie wij zijn

Witteveen + Bos is een advies- en ingenieursbureau dat wereldwijde oplossingen biedt voor complexe, technische en maatschappelijke vraagstukken in de sectoren water, infrastructuur, milieu en bouw. In een stimulerende werkomgeving werken onze ruim 1.100 medewerkers in een multidisciplinair projectteam aan interessante projecten in binnen- en buitenland. Ons werk vereist altijd nieuwe kennis en nieuwe verantwoordelijkheden, daarom is persoonlijke en professionele ontwikkeling essentieel en gemotiveerd. Onze medewerkers zijn ambitieus en streven ernaar om hun best te doen en de beste kwaliteitsresultaten te leveren. Heb een persoonlijk initiatief en ondernemersgeest. De aandelen van ons bureau zijn in handen van onze eigen medewerkers.

https://www.vindazo.nl/keywords/bouwkundig-medewerker.html
Continue Reading

Ga aan de slag bij een van deze openstaande laboratorium vacatures

Zizmagazine

Nadat je hbo-, academisch of PhD-niveau hebt behaald sta je waarschijnlijk te trappelen om het werkveld in te gaan. Maar bij welk bedrijf? En met wat voor functie? Wanneer je op zoek bent naar laboratorium vacatures vindt je jouw ideale baan wellicht wel via CLS Services! Zij hebben namelijk een uitgebreide kennis over het werkveld, de sector én de mensen die hierin werkzaam zijn. Zo wordt de kans op het vinden van een baan die écht bij jou past wel heel groot.

Schakel de hulp in van deze professionals

De beste match vinden tussen jou, de functie en een organisatie is geen makkelijke opgaven. Dit laat je dan ook het best over aan de professionals van CLS Services. Zij ondersteunen je namelijk optimaal in deze zoektocht zodat je zeker weet dat je een of meerdere laboratorium vacatures vindt die voldoen aan al jouw interesses en ambities. Maar wat mag je nu precies van hen verwachten? Allereerst wordt er een kennismakingsgesprek ingepland om jouw wensen te bespreken. Aan de hand daarvan gaan ze voor je op zoek naar een succesvolle match middels intensieve voorbereiding. Zo weet je zeker dat er een reële kans van slagen is! Vervolgens helpen ze je na een succesvolle kennismaking bij het afsluiten van een contract bij een fijne en professionele werkgever. Denk hierbij aan bedrijven zoals Unilever of Janssen. Zij hebben namelijk altijd wel verschillende laboratorium vacatures openstaan

De expert in recruitment en detachering

Persoonlijke aandacht staat bij dit recruitmentbureau centraal, waardoor je zeker weet dat je goed geholpen wordt. Tevens kunnen zij dankzij jarenlange ervaring vanuit het vakgebied goed met je meedenken. Ook voor verschillende adviezen staan ze voor je klaar! Wacht niet langer met het vinden van een geschikte baan en vul het contactformulier in met een uitgebreide cv. Dan nodigen zij je wellicht binnenkort uit om de openstaande laboratorium vacatures te bespreken.

https://www.cls-services.nl/
Continue Reading

Vind de juiste CAD tekenaar dankzij persoonlijkheidstrainingen

Zizmagazine

Het is begrijpelijk dat u graag wilt weten wat voor persoonlijkheid u in huis haalt wanneer u een CAD tekenaar inhuurt voor uw bedrijf. Op deze manier schat u in of deze persoon wel optimaal inzetbaar is. Dan doen werkgevers er goed aan om voor een DISC-gedragstest te kiezen. Dankzij vakkundig advies van specialisten komen werkgevers er eenvoudig achter wat voor vlees zij in de kuip hebben. De gedragsstijlen geven werknemers, maar ook werkgevers, diepgaande inzichten in hun persoonlijkheidsstijl. Een specialist, zoals Cadjobs, helpt u graag met het vinden van uw kwaliteiten. Op die manier zetten werkgevers hun personeel zo optimaal mogelijk in en doen werknemers, zoals een CAD tekenaar, datgeen waar ze goed in zijn. Ook wanneer u een BIM vacature open hebt staan, vindt u dankzij de DISC-gedragstest de personen die het best bij uw bedrijf aansluiten.

Specialist helpt mee bij het ontwikkelen van een talentvolle CAD tekenaar

De laatste jaren zijn goede CAD tekenaars zeer gewild door bedrijven. Wanneer deze tekenaars over goede talenten beschikken, moeten deze talenten worden gekoesterd. Recruitmentbureau Cadjobs maakt zich daar sterk voor. Zij zorgen ervoor dat talenten van werknemers uitgelicht worden, om ze zo nog beter te maken. Doordat de sterke en zwakke punten van de werknemers in kaart worden gebracht, biedt dat handvatten voor de werkgevers die op zoek zijn naar een CAD tekenaar of nog een BIM vacature open hebben staan. Help als werkgever mee om het talent van uw werknemer te ontwikkelen. Aan de andere kant helpt Cadjobs ook de werknemers om zich maximaal te ontplooien. Of u nu een BIM vacature zoekt of gaat voor CAD tekenaar. Voor professioneel personeel en werk op maat gaat u het best naar de specialist toe.

Bent of zoekt u een CAD tekenaar? De specialist helpt u met de zoektocht!

Al sinds het jaar 1999 zijn de vacatures van Cadjobs de beste als het gaat om het vinden van bijvoorbeeld een goede CAD tekenaar die direct inzetbaar is in uw bedrijf. Het meest succesvolle CAD recruitmentbureau van Nederland zorgt er online voor dat werkgevers hun personeel vinden en werkzoekenden aan een baan komen. Het bemiddelingsbureau richt zich specifiek op bedrijven en technici die gebruikmaken van CAD software. Daardoor vindt de specialist in CAD-recruitment altijd de geschikte CAD tekenaar die u zoekt. Cadjobs biedt een gevarieerd aanbod met meer expertise, service en keuze dan de standaard recruitmentbureaus in Nederland. Zo is die BIM vacature voor dat u het weet vervuld en loopt er snel een extra werknemer rond op uw kantoor. Op die manier helpt een specialist zowel een werkgever als werknemer!

Continue Reading

Vind een baan die bij je past via het uitzendbureau in Gorinchem

Zizmagazine

Wat is jouw droombaan? Kun je daar de juiste vacatures voor vinden? Wel bij een uitzendbureau waar je in een ogenblik een hoop actuele vacatures in regio Gorinchem vindt. Dankzij deze bedrijven, zoals Raaak Personeel, vind je snel jouw droombaan. Het maakt niet uit of je op zoek bent naar een nieuwe baan in de sector waarin je nu werkt, of dat je net uit de schoolbanken komt: je vindt bij dit uitzendbureau altijd relevante vacatures in regio Gorinchem.

Met hulp van een uitzendbureau in Gorinchem aan de slag bij een topwerkgever

Wil je altijd al aan de slag bij een grote multinational? Maar lukt dat tot op heden nog niet? Dan kun je de hulp van een uitzendbureau als Raaak Personeel in regio Gorinchem wel gebruiken. Zij geven je gratis advies, nemen een assessment af en introduceren je persoonlijk bij je nieuwe werkgever. Altijd voor het beste resultaat, een contract bij een topwerkgever bij jou in de buurt. Door het assessment weet jij precies van welke werkzaamheden je energie krijgt. Geef jouw zoektocht naar een prachtige baan in regio Gorinchem een boost en schrijf je in bij een uitzendbureau als Raaak Personeel.

Uitzendbureau in Gorinchem helpt met het scoren van jouw droombaan

Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging, of ben je starter op de artbeidsmarkt? Soms is het vinden van een baan nog niet zo makkelijk. Daarom doe je er goed aan om de hulp in te schakelen van een uitzendbureau in regio Gorinchem. Raaak Personeel helpt je graag. Dit uitzendbureau komt bij veel verschillende lokale bedrijven in regio Gorinchem over de werkvloer, waardoor zij je een gevarieerd aanbod aan de leukste vacatures kunnen aanbieden. Op al jouw vragen hebben ze een antwoord, zowel op formele vragen als op informele vragen. Daarnaast vindt dit uitzendbureau een persoonlijke relatie cruciaal. Daarom voeren zij een persoonlijke intake en nemen ze een standaard gedragsanalyse af. Dit helpt jou om een baan te vinden die helemaal bij jou past.

 

Continue Reading

Zoekt u hulp en begeleiding bij het vinden van een baan?

Zizmagazine

Heeft u bijvoorbeeld net een studie afgerond of bent u onlangs werkloos geworden? Geen zorgen: u hoeft dit niet alleen te doorstaan. Schakel onze hulp in: Volkerink & Partners helpt u verder. Wordt bewust van uw talenten en vind de juiste baan! Neem contact met ons op: samen komen we tot het beste resultaat. En weet u wat? Het onmogelijke is mogelijk. Wij begeleiden en helpen u bij het vinden van een baan. 

Nieuwe uitdaging nodig?

Haalt u op dit moment alles uit uw huidige baan? Of heeft u toch nog ergens het gevoel dat er meer is? Wacht niet langer en neem contact met ons op. Samen kunnen we kijken naar uw talenten, doelen en niet te vergeten… uw passie! Niets is belangrijker dan dat u elke dag (weer) met plezier naar uw werk kunt gaan. Nieuwe uitdagingen, inzichten krijgen in uw situatie en vooral vertrouwen krijgen én houden in het proces.

 

Bij Volkerink & Partners vinden wij namelijk Persoonlijke Ontwikkeling het belangrijkste. Wij zoeken samen met u een baan waarin u zichzelf kan ontwikkelen, waar u uw ambities kan volgen en die u helpt een beter persoon te worden. Bent u al nieuwsgierig aan het worden wat wij voor u kunnen betekenen, bekijk dan onze pagina over Lifecoaching. Wij zitten in Apeldoorn en Groningen. 

Loopbaanbegeleiding

Vindt u het lastig om aan te geven wat de volgende stap is in uw carrière? Misschien weet u niet precies wat u eigenlijk wilt. Heeft u weleens aan loopbaanbegeleiding gedacht? Wij kunnen u zeker van dienst zijn. Misschien zoekt u wel begeleiding voor uw personeel. Voor ons geen probleem! Schakel onze hulp in, behaal successen en haal het beste uit jezelf én anderen! Onze vestigingen zitten in Apeldoorn en Groningen, wij krijgen echter ook aanvragen uit omliggende dorpen en steden. Bekijk onze website en neem contact op, samen gaan wij op zoek naar uw droombaan. 

 

https://www.volkerinkenpartners.nl
Continue Reading

HR-afdelingen vertrouwen bij ontslag op outplacement

Zizmagazine

HR-afdelingen in Nederland vertrouwen op outplacementbureaus om ontslagen medewerkers weer snel aan een nieuwe baan te helpen. Dat blijkt uit een recent gehouden onderzoek van diverse brancheorganisaties.

Ondanks een gestaag herstellende economie blijft het in dienst houden van werknemers voor veel bedrijven nog steeds een uitdaging. Het beëindigen van arbeidsovereenkomsten en reorganisaties zijn voor veel bedrijven nog steeds noodzakelijk om de veelal toenemende personeelskosten te beheersen. Ontslag van werknemers is daarbij vaak onvermijdelijk. Om dit proces efficiënt te laten verlopen is outplacement een optie. Middels outplacement krijgen ontslagen medewerkers namelijk begeleiding in hun zoektocht naar een nieuwe baan.

“Outplacement kan bovendien meehelpen aan het behouden of verkrijgen van een goede bedrijfsreputatie. Outplacement getuigt niet alleen van goed werkgeverschap doordat je als bedrijf laat zien dat je het belangrijk vindt dat de werknemer goed terecht komt, het voorkomt ook dat ontslagen medewerkers hun ontevredenheid gaan uiten op de sociale media. Daarnaast kan outplacement er voor zorgen dat uitval van medewerkers wordt teruggedrongen en het moreel van de resterende werknemers niet afneemt. Outplacement draagt dus ook bij aan een positief bedrijfsbeeld”, aldus Rein Reddingius van Werkcontact Outplacement.

Outplacement- en carrièreovergangsdiensten van Werkcontact Outplacement omvatten o.a. carrierecoaching, loopbaanadvies, jobhunting en sollicitatiebegeleiding voor ontslagen medewerkers. De missie van Werkcontact is niet alleen om een ​​nieuwe baan voor ontslagen werknemers te vinden, maar om een ​​positie te vinden die een goede match is en mensen helpt hun loopbaan een positieve impuls te geven. Veel HR-afdelingen hebben de taak om werknemers intern hiermee te helpen, maar hebben vaak geen resources, tijd en expertise om ideale resultaten te bereiken.

https://www.outplacementverzekering.nl
Continue Reading