Categorie: Bedrijven

Aandachtspunten voor het aanleggen elektra in Breda

Zizmagazine

Het aanleggen van elektra is geen eenvoudige klus, er moet rekening gehouden worden met veel verschillende aspecten. De veiligheid moet goed zijn, de kwaliteit van de elektra moet hoog zijn en het moet allemaal goed werken. Deze drie punten lijken heel makkelijk maar zijn dit niet, vaak kan iemand die geen verstand heeft van elektra de elektra wel laten werken maar is het niet veilig of van hoge kwaliteit.

Veiligheid

Elektra blijft altijd gevaarlijk en risicovol, het is de kunst om de kans dat het mis gaat zo klein mogelijk te maken. Voor zowel het aanleggen als het uiteindelijk hebben van het gelegde elektra wordt rekening gehouden met alle veiligheidsmaatregelen. De monteurs gaan veilig te werk en zijn goed beschermd tegen eventuele kortsluitingen. Deze veiligheid krijgen zij door goed en geïsoleerd gereedschap, dit gereedschap zorgt ervoor dat ze niet direct in contact staan met een kortsluiting. Na het leggen van de elektra wordt alles nog eens goed nagelopen om te kijken of alles netjes in aangelegd.

Kwaliteit

Omdat een wereld zonder stroom tegenwoordig niet meer is voor te stellen is het ook belangrijk dat de kwaliteit goed is. Het zou zonde zijn als het aangelegde elektra binnen de kortste keren kortsluiting krijgt of zelfs vlam vat. Om kwaliteit te leveren moet gebruik worden gemaakt van kwaliteit, daarom lopen de elektriciens met het beste gereedschap wat mogelijk is. Alle elektriciens hebben ook jarenlange ervaring en voeren deze werkzaamheden dagelijks uit.Aandachtspunten voor het aanleggen elektra. Door om de zoveel tijd uw meter- groepenkast te laten controleren weet wat de condities hiervan zijn. 

Alles moet goed werken

Alle apparaten die zijn aangesloten op de stroom moeten goed werken, ook wanneer er meerdere apparaten aan staan. U moet dus uw groepen indelen zodat er op ieder moment van de dag genoeg apparaten aan kunnen staan. U kunt natuurlijk ook hulp vragen aan uw elektricien.

 

Continue Reading

Wat is Black Bananas?

Zizmagazine

Black Bananas wat is dat? Is dat een fruitsoort of een of andere metalband? Nee, Black Bananas is een kleding merk dat in een zeer korte tijd bekend is geworden onder de jongeren in Nederland. Onder andere social media zoals Instagram , hebben hier een grote rol bij gespeeld en ervoor gezorgd dat het merk in korte tijd veel bekender is geworden. In deze blog gaan we je meer vertellen over het merk en de geschiedenis ervan.

Waar is Black Bananas ontstaan?

Het merk Black Bananas is ontstaan in Curacao. Wesley Balnikker liep toen der tijd stage op het eiland en had als grap een shirt ontworpen voor een vriend van hem. Die vriend vond het shirt te gek en veel andere mensen die hem zagen lopen met het shirt vroegen ook of zij er eentje konden krijgen. Hierdoor werd het merk bekender en werden er dus veel meer shirts verkocht. In eerste instantie was het officiële logo heel anders dan het nu is. Tegenwoordig is dit een zwarte transformer monkey geworden terwijl dit eerst heel ander uitzag. Dit kwam doordat de eigenaar een voorliefde had aan transformers en daardoor ervoor koos om dit in het logo van het shirt te verwerken.

Black Bananas kopen in Nederland

Omdat het merk ontstaan is in Nederland zou je in eerste instantie denken dat je het merk overal en nergens kan kopen. Dat is echter niet waar en maar op een bepaald aantal plekken in Nederland is het merk te koop. Speciale lifestyle winkels hebben vaker het merk op voorraad in hun assortiment maar deze zijn lang niet overal in Nederland aanwezig. Online is het aankopen van het merk iets gemakkelijker en zal je dus meer winkels tegen komen die het verkopen.

 

Continue Reading

Schoenen belangrijkste van de hele outfit

Als je s’ morgens je outfit van de dag aantrekt doe je waarschijnlijk het laatste je schoenen aan. Dit is logisch, maar eigenlijk zou je moeten beginnen met je schoenen. Niet om ze als eerste aan te doen, maar wel om ze als eerste uit te kiezen. Aan de hand van welke schoen je kiest voor de dag, baseer je de rest van je kleding. Heb je een nieuwe, kleurrijke sneaker, dan ga je daar geen nette pantalon met een bloesje bij dragen. Je kiest dan waarschijnlijk voor wat sportievere kleding, een vest of een fris t-shirt. Kortom, schoenen maken of kraken je outfit. Je doet er daarom verstandig aan om te besparen op je broeken, truien en t-shirts en dit te gebruiken om goede schoenen van te kopen.

 

 

Welke schoen moet je kopen?

Als je op zoek bent naar een schoen die goed aansluit bij de meeste andere kledingstukken, koop dan een sneaker van Axel arigato. Axel arigato is een modern schoenenmerk dan nog vrij jong is vergeleken met andere merken. Hoewel het merk pas een jaar of 6 oud is, maken ze nu al naam voor zichzelf met het ontwerpen van minimalistische schoenen voor jong en oud. Axel arigato haalt haar inspiratie vooral uit de nineties, de jaren 90’. Ondertussen in het merk ook bekend in andere werelddelen en werden de schoenen van Axel arigato zelfs al gedragen door beroemheden uit de Verenigde Staten.

https://www.loche.nl/collections/axel-arigato-sneakers
Continue Reading

Beter slapen met hulp van een zware deken

Niemand zal een raar van op kijken wanneer jij zegt dat je niet precies weet wat een verzwaringsdeken is, logisch ook. Verzwaringsdekens zijn een speciaal soort dekens die de gebruiker op bepaalde manieren kunnen helpen. Het hoofddoel is om de gebruiken beter te laten slapen. Dit komt omdat de deken, zoals de naam al doet vermoeden, zwaarder is dan een gebruikelijke deken. Mensen die een verzwaringsdeken gebruiken krijgen het gevoel dat ze veiliger zijn en daardoor rustiger in slaap kunnen vallen. Vaak zie je dat de mensen die een verzwaringsdeken nodig hebben kinderen óf volwassenen zijn die problemen hebben met het verwerken van prikkels.

 

Hier helpt het nog meer bij!

Hoewel het hoofdzakelijke doel van een verzwaringsdeken is om jouw beter te laten slapen, is het niet alleen dat. Iemand die kampt met ADHD of veel stress kan ook dankbaar gebruik maken van een verzwaringsdeken.  Klinisch wordt het ook veel gebruikt om bepaalde therapieën uit te voeren. Mocht je interesse hebben in een verzwaarde deken, dan kun je deze zelf regelen. Het kan onder andere ook je lengte en gewicht controleren om een ​​ideale deken te maken. Als je kijkt naar de verkoopcijfers van gewogen dekens, dan zul je zien dat veel kinderen deze deken van hun ouders krijgen. Dit is alleen maar goed, want kinderen hebben meer kans op psychische problemen.

 

https://www.sensolife.nl/c-4628966/verzwaringsdekens/
Continue Reading

Een aantal simpele tips om brand te voorkomen in Utrecht

Zizmagazine

Brand in huis komt nog veel te vaak voor, meestal is de oorzaak kapotte oude apparatuur en een overbelaste meterkast. Dit is best zonde want in de meeste gevallen kan dit allemaal voorkomen worden. Wij leggen bij deze ook uit hoe dit kan gebeuren en voorkomen kan worden.

Je telefoon in de nacht opladen

Je telefoon is niet meer weg te denken uit het dagelijkse leven en het komt dan vast ook wel is voor dat je telefoon laat in de avond leeg is en dus in de nacht moet opladen. Je wekker staat vaak ook op je telefoon dus je moet wel opladen. Maar dit is helaas niet de meeste veilige keuze. Ik denk dat je wel is hebt gevoeld dat je telefoon warm is, dit komt door de accu die in de telefoon zit. De accu wordt tijdens het opladen warm en de warmte die hierbij vrijkomt kan nergens meer naar toe, hierdoor kan je telefoon in brand vliegen. Door een kapotte oplader is er ook de mogelijkheid komt dat er kortsluiting komt. Als bij deze kortsluiting vonken vrijkomen in de meterkast kan dit zorgen voor brand.

Oude elektrische apparaten

In oude elektrische apparaten zit vaak veel stof verstopt, ook zit hier verouderde ventilatoren in. Deze combinatie is gevaarlijk omdat de ventilatoren overuren moeten maken en helaas is dit vaak niet goed genoeg. De warmte die vrijkomt door deze overuren kan ook nergens naar toe, de oude elektrische apparatuur kan nu ook weer in de brand vliegen. Maak je apparaten dus goed schoon of schaf nieuw apparatuur aan.

De meterkast

In de meterkast is er ook veel brandgevaar en dit is heel vaak niet gelijk direct maar juist indirect. Door oude elektrische apparaten en kapotte opladers kan er kortsluiting komen en dit kan zorgen voor gevaar. Te vaak heeft dit te maken met kabels en bedrading. Door je meterkast goed te onderhouden en te vernieuwen kunnen veel problemen al voorkomen worden. In de meterkast weten mensen zich al snel geen raad meer, wij raden dan ook aan om niet zomaar iets te gaan doen. Het is nu het beste om hulp in te schakelen. Wij van elektricien Utrecht 24/7 hebben veel ervaren elektriciens in dienst die dag en nacht voor u klaar staan. Door in de meterkast te kijken op fouten en de hele meterkast goed te bekijken kunnen wij veel zorgen voor u wegnemen. TIps krijgt u natuurlijk ook zodat u ook zelf het één en ander bij kan houden. 

085 019 6395

Amsterdamsestraatweg 223

3551 CC Utrecht

 

Continue Reading

De beste stylingtips van 2020

Tegenwoordig is kleding erg belangrijk geworden, het is eigenlijk een hobby. Welke kleren je koopt gaat allang niet meer over of ze je warm houden of ze fijn zitten. Wat je draagt is een deel van jou en verteld daarom ook een hele hoop over wie je bent. Ben jij iemand die met de trend mee gaat of ga je juist je eigen richting in? Misschien ben jij wel iemand die veel moeite heeft om goed voor de dag te komen wat betreft kleding. Dan is deze blog zeker iets voor jou! Hieronder volgen de beste stylingtips van dit jaar.

 

 

  1. Denk 3x na voordat je iets koopt

Een van de vervelendste dingen die kunnen gebeuren. Je staat in de winkel en bent er heilig van overtuigd dat deze jas jouw stijl gaat verbeteren. Fout! Thuis kom je er achter dat de jas niks voor jou is en het is te laat om hem terug te brengen. Dat geld krijg je dus niet meer terug. Probeer daarom altijd even goed na te denken en doe geen paniekaankopen. Hier krijg je 9 van de 10 keer spijt van.

 

  1. Ben blij met jezelf

Hier begint het mee. Wees blij met jezelf en hoe je er uit ziet. Dit is de basis van elke stijl. Wanneer je goed in je vel zit, dan staat elke outfit je al een stuk beter. Behalve dat je zelfvertrouwen een boost krijgt, krijg je ook veel meer zin om dingen te doen.

 

  1. Ga niet naar de stad voor niks

Deze fout wordt erg veel gemaakt, maar probeer het te voorkomen! Ga niet naar de stad of naar de winkel uit verveling, dit loopt altijd slecht af. Je gaat gegarandeerd met aankopen naar huis die je totaal niet nodig had!

 

  1. Verdiep je in streetwear

Probeer iets nieuws, probeer streetwear. Leuke streetwear items en kledingstukken koop je tegenwoordig overal. Konceptstore is hier een leidend voorbeeld van. Je koopt bij konceptstore purewhite, black bananas en nog tal van andere populaire streetwear merken.

https://konceptstore.nl/collections/purewhite
Continue Reading

Zelf een carport op maat laten maken

Een carport hebben heeft erg veel voordelen. Het grootste voordeel zit hem natuurlijk in de naam. Het is namelijk een garage voor je auto, een overkapping. Zo kun je jouw auto met slecht weer eenvoudig beschermen. Je kunt zelf een carport bouwen of je kunt er voor kiezen om een carport op maat te maken. Wanneer je kiest voor de tweede optie, dan moet je ervoor zorgen dat je de juiste materialen gebruikt. De ene carport is deze andere niet en je zult het zeker merken wanneer deze niet van goede materialen wordt gebouwd. Een carport bouw je voor de lange termijn, dan kun je maar beter zorgen dat deze meteen goed wordt gebouwd.

Een carport op maat maken wordt de laatste jaren steeds populairder. Kijk maar eens rond in je eigen straat. Je zult merken dan het merendeel van de huizen die geen garage hebben wel een carport hebben. Ideaal als je meerdere auto’s hebt in je gezin. Een van de grootste voordelen van een carport op maat werd eerder al genoemd bescherming tegen storm, hagel of andere weersomstandigheden. Dit heeft ook weer betrekking op het volgende voordeel. Je hoeft in de koude wintermaanden namelijk ook niet of nauwelijks meer te krabben. Dit bespaard je ’s morgens, behalve koude handen, ook nog eens veel tijd. Heb jij wel oren naar zo’n carport, dan moet je rustig de tijd nemen om alles te bekijken. Je hebt namelijk verschillende soorten carports.

 

https://handelsondernemingkirkels.nl/carport-op-maat/
Continue Reading

Objectbewaking

Zizmagazine

Quso.nl wordt niet alleen ingezet voor het uitvoeren van een professioneel onderzoek. We worden ook ingezet om problemen binnen je bedrijf te voorkomen. Bijvoorbeeld met tijdelijke objectbewaking bij waardevolle goederen. Stel je voor dat je een woning aan het bouwen bent. Op de bouwplaats is altijd waardevolle bouwmaterialen te vinden. Toch is het lastig om een bouwplaats te beveiligen. Dankzij objectbewaking kan je ervoor zorgen dat de bouwplaats toch professioneel beveiligd wordt. We zorgen ervoor dat er tijdelijk bewaking en toezicht aanwezig is. Met een speciaal alarmsysteem en camera’s kunnen we tijdelijk toezicht houden. Wordt er toch ingebroken op de bouwplaats? Dan sturen we hier direct onze beveiligers op af. Dit is een voorbeeld hoe we objectbewaking namens quso.nl kunnen regelen.

Gerenommeerd beveiligingsbedrijf voor objectbewaking

Quso.nl staat vooral bekend als officieel erkend privé detective. Maar we doen nog veel meer dan alleen een uitgebreid onderzoek op locatie. We hebben de positie om ook als gerenommeerd beveiligingsbedrijf aan de slag te gaan. Onze beveiligers zijn uitstekend getraind en uitgebreid gescreend door ons eigen bedrijf. We kunnen hierdoor helpen om een object uitstekend te beveiligen. Onze objectbeveiligers kunnen dag en nacht ingezet worden om een inbraak te voorkomen. Je kan er ook voor kiezen om ons alleen in te schakelen als er niemand aanwezig is.  

Maak een afspraak voor objectbewaking via quso.nl

Wil je graag objectbewaking laten uitvoeren door quso.nl? Via onze website kan je direct een vrijblijvende afspraak maken. We bespreken graag wat we voor jullie kunnen betekenen. Zo laten we zien wat onze mogelijkheden zijn en hoe we het object uitstekend kunnen bewaken. Zo kan je elke dag je bedrijf veilig afsluiten dankzij de bewakers van quso.nl. We helpen graag om de beveiliging op locatie te verhogen. Ons personeel is getrained om je bedrijf uitstekend te beveiligen tegen inbraken of diefstallen.

Schakel beveiligers in tegen een concurrerende prijs

Als je een beveiliger nodig hebt dan wil je natuurlijk niet de hoofdprijs betalen. Gelukkig betaal je bij Quso.nl een concurrerende prijs voor de beveiliging. We helpen je graag om een pand professioneel te beveiligen tegen de scherpste prijs op de markt. Twijfel dus niet en maak direct een afspraak voor een vrijblijvende offerte

 

Continue Reading

Wifi camera

Zizmagazine

De wifi camera wordt steeds vaker in huis opgehangen. Vooral voor het beveiligen van een woning wordt de camera toegepast. Een camera kan preventief gebruikt worden om je woning te beveiligen. Inbrekers zijn direct op de hoogte dat een woning beveiligd wordt dankzij het zien van de camera. Hierdoor weten ze meteen dat ze niet zomaar iets kunnen flikken in de buurt van de woning. Dankzij een bewegingssensor wordt elke beweging direct vastgelegd. De camera zorgt ervoor dat je direct weet wie er in huis loopt of wie er beweegt in de woning. Dankzij een sterk wifi signaal weet je zelfs op afstand wat er thuis gebeurt. Je kan de wifi camera koppelen aan je smartphone. Loopt er iemand die er niet hoort? Dan krijg je een melding op je telefoon. Je kan meteen live naar de beelden doorschakelen en actie ondernemen. Handig als je twijfelt of de buren de plantjes komen watergeven. Of dat er toch een inbreker door je tuin heen loopt. Met de wifi camera kan je direct alarm slaan als er iets niet klopt.

Beveilig je woning met de Spyshop Amsterdam

Wil je graag je woning professioneel beveiligen? Dan kan je de Spyshop Amsterdam inschakelen. De Spyshop helpt je graag met de benodigdheden voor de beveiliging van je woning. We verkopen niet alleen gadgets om als een spion onderzoek uit te voeren. We verkopen als spyshop Amsterdam ook beveiligingsapparatuur. Denk hierbij aan een alarminstallatie of beveiligingscamera’s. We hebben verschillende spullen in huis om je woning professioneel te beveiligen. Zo komt helemaal niemand meer ongestoord je woning in of uit. We zien het direct als iemand je woning in of uit komt. Naast beveiligingscamera’s kan je bij ons terecht voor een slim alarmsysteem. Het alarmsysteem slaat direct alarm als er iemand ongestoord je woning probeert binnen te dringen. We helpen je graag met de professionele beveiliging van je woning in Amsterdam. Samen zorgen we ervoor dat je woning echt optimaal beveiligd is tegen alle potentiële inbrekers. We adviseren je graag in onze spyshop over de mogelijkheden voor de beveiliging van je woning. Samen geven we inbrekers geen kans meer.

Continue Reading

Bescherm uw huis of bedrijfspand tegen blikseminslag door middel van een aardpen

Heeft u zich weleens afgevraagd hoe veilig uw huis of bedrijfspand eigenlijk is wanneer het onweert en bliksemt? Een blikseminslag heeft namelijk grote gevolgen. Wanneer uw huis of pand namelijk wordt geraakt, gaat de spanning door uw huis en slaat het door op uw elektrische apparaten. Wanneer uw pand getroffen wordt door bliksem, is het zelfs mogelijk dat er brand ontstaat. Door bliksembeveiliging aan te schaffen, voorkomt u de nare gevolgen bij een blikseminslag. Maar wie is voor de aanschaf hiervan nu de ideale partner?

Dé specialist op het gebied van bliksembeveiliging, aardingssystemen en overspanningsbeveiliging

Al ruim 65 jaar is Mulhuyzen Bliksembeveiliging BV. dé specialist op het gebied van bliksembeveiliging, aardingssystemen en overspanningsbeveiliging. Zij zijn dan ook het adres wanneer u maximale kwaliteit wilt, want hun ervaring is ontzettend groot. Een goede bliksembeveiliging heeft u bijvoorbeeld door gebruik te maken van een aardpen. Een aardpen is een belangrijk onderdeel in de bliksembeveiliging en bovendien ook noodzakelijk in nieuwe huizen en bedrijfspanden. Hiermee wordt bliksem direct afgevoerd naar de aarde, waardoor u uw pand goed beschermd. Dit bedrijf staat voor u klaar met deskundig advies maar ook voor het ontwerp, de installatie, inspectie en onderhoud wanneer u een aardpen of een andere soort beveiliging wenst. Tevens slaan zij de aardpen voor u en bieden ze een goede service en garantie.

De juiste beveiliging tegen een marktconforme prijs

Mulhuyzen Bliksembeveiliging BV. heeft bliksembeveiliging, overspanningsbeveiliging en aardingssystemen van de beste kwaliteit, conform de meest recente normen en tegen een marktconforme prijs. Zo bent u verzekerd van optimale veiligheid tegen een goede prijs! Hun klanten zijn zeer uiteenlopen. Niet alleen voor particulieren gaan zij aan de slag, maar ook wanneer u nieuwbouwprojecten of renovatieprojecten heeft verzorgen zij de juiste bliksemafleiderinstallaties, aardingssystemen en overspanningsinstallaties. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact met hen op en zij vertellen u er graag meer over.

Continue Reading