Categorie: Bedrijven

Een aantal simpele tips om brand te voorkomen in Utrecht

Zizmagazine

Brand in huis komt nog veel te vaak voor, meestal is de oorzaak kapotte oude apparatuur en een overbelaste meterkast. Dit is best zonde want in de meeste gevallen kan dit allemaal voorkomen worden. Wij leggen bij deze ook uit hoe dit kan gebeuren en voorkomen kan worden.

Je telefoon in de nacht opladen

Je telefoon is niet meer weg te denken uit het dagelijkse leven en het komt dan vast ook wel is voor dat je telefoon laat in de avond leeg is en dus in de nacht moet opladen. Je wekker staat vaak ook op je telefoon dus je moet wel opladen. Maar dit is helaas niet de meeste veilige keuze. Ik denk dat je wel is hebt gevoeld dat je telefoon warm is, dit komt door de accu die in de telefoon zit. De accu wordt tijdens het opladen warm en de warmte die hierbij vrijkomt kan nergens meer naar toe, hierdoor kan je telefoon in brand vliegen. Door een kapotte oplader is er ook de mogelijkheid komt dat er kortsluiting komt. Als bij deze kortsluiting vonken vrijkomen in de meterkast kan dit zorgen voor brand.

Oude elektrische apparaten

In oude elektrische apparaten zit vaak veel stof verstopt, ook zit hier verouderde ventilatoren in. Deze combinatie is gevaarlijk omdat de ventilatoren overuren moeten maken en helaas is dit vaak niet goed genoeg. De warmte die vrijkomt door deze overuren kan ook nergens naar toe, de oude elektrische apparatuur kan nu ook weer in de brand vliegen. Maak je apparaten dus goed schoon of schaf nieuw apparatuur aan.

De meterkast

In de meterkast is er ook veel brandgevaar en dit is heel vaak niet gelijk direct maar juist indirect. Door oude elektrische apparaten en kapotte opladers kan er kortsluiting komen en dit kan zorgen voor gevaar. Te vaak heeft dit te maken met kabels en bedrading. Door je meterkast goed te onderhouden en te vernieuwen kunnen veel problemen al voorkomen worden. In de meterkast weten mensen zich al snel geen raad meer, wij raden dan ook aan om niet zomaar iets te gaan doen. Het is nu het beste om hulp in te schakelen. Wij van elektricien Utrecht 24/7 hebben veel ervaren elektriciens in dienst die dag en nacht voor u klaar staan. Door in de meterkast te kijken op fouten en de hele meterkast goed te bekijken kunnen wij veel zorgen voor u wegnemen. TIps krijgt u natuurlijk ook zodat u ook zelf het één en ander bij kan houden. 

085 019 6395

Amsterdamsestraatweg 223

3551 CC Utrecht

 

Continue Reading

De beste stylingtips van 2020

Tegenwoordig is kleding erg belangrijk geworden, het is eigenlijk een hobby. Welke kleren je koopt gaat allang niet meer over of ze je warm houden of ze fijn zitten. Wat je draagt is een deel van jou en verteld daarom ook een hele hoop over wie je bent. Ben jij iemand die met de trend mee gaat of ga je juist je eigen richting in? Misschien ben jij wel iemand die veel moeite heeft om goed voor de dag te komen wat betreft kleding. Dan is deze blog zeker iets voor jou! Hieronder volgen de beste stylingtips van dit jaar.

 

 

  1. Denk 3x na voordat je iets koopt

Een van de vervelendste dingen die kunnen gebeuren. Je staat in de winkel en bent er heilig van overtuigd dat deze jas jouw stijl gaat verbeteren. Fout! Thuis kom je er achter dat de jas niks voor jou is en het is te laat om hem terug te brengen. Dat geld krijg je dus niet meer terug. Probeer daarom altijd even goed na te denken en doe geen paniekaankopen. Hier krijg je 9 van de 10 keer spijt van.

 

  1. Ben blij met jezelf

Hier begint het mee. Wees blij met jezelf en hoe je er uit ziet. Dit is de basis van elke stijl. Wanneer je goed in je vel zit, dan staat elke outfit je al een stuk beter. Behalve dat je zelfvertrouwen een boost krijgt, krijg je ook veel meer zin om dingen te doen.

 

  1. Ga niet naar de stad voor niks

Deze fout wordt erg veel gemaakt, maar probeer het te voorkomen! Ga niet naar de stad of naar de winkel uit verveling, dit loopt altijd slecht af. Je gaat gegarandeerd met aankopen naar huis die je totaal niet nodig had!

 

  1. Verdiep je in streetwear

Probeer iets nieuws, probeer streetwear. Leuke streetwear items en kledingstukken koop je tegenwoordig overal. Konceptstore is hier een leidend voorbeeld van. Je koopt bij konceptstore purewhite, black bananas en nog tal van andere populaire streetwear merken.

https://konceptstore.nl/collections/purewhite
Continue Reading

Zelf een carport op maat laten maken

Een carport hebben heeft erg veel voordelen. Het grootste voordeel zit hem natuurlijk in de naam. Het is namelijk een garage voor je auto, een overkapping. Zo kun je jouw auto met slecht weer eenvoudig beschermen. Je kunt zelf een carport bouwen of je kunt er voor kiezen om een carport op maat te maken. Wanneer je kiest voor de tweede optie, dan moet je ervoor zorgen dat je de juiste materialen gebruikt. De ene carport is deze andere niet en je zult het zeker merken wanneer deze niet van goede materialen wordt gebouwd. Een carport bouw je voor de lange termijn, dan kun je maar beter zorgen dat deze meteen goed wordt gebouwd.

Een carport op maat maken wordt de laatste jaren steeds populairder. Kijk maar eens rond in je eigen straat. Je zult merken dan het merendeel van de huizen die geen garage hebben wel een carport hebben. Ideaal als je meerdere auto’s hebt in je gezin. Een van de grootste voordelen van een carport op maat werd eerder al genoemd bescherming tegen storm, hagel of andere weersomstandigheden. Dit heeft ook weer betrekking op het volgende voordeel. Je hoeft in de koude wintermaanden namelijk ook niet of nauwelijks meer te krabben. Dit bespaard je ’s morgens, behalve koude handen, ook nog eens veel tijd. Heb jij wel oren naar zo’n carport, dan moet je rustig de tijd nemen om alles te bekijken. Je hebt namelijk verschillende soorten carports.

 

https://handelsondernemingkirkels.nl/carport-op-maat/
Continue Reading

Objectbewaking

Zizmagazine

Quso.nl wordt niet alleen ingezet voor het uitvoeren van een professioneel onderzoek. We worden ook ingezet om problemen binnen je bedrijf te voorkomen. Bijvoorbeeld met tijdelijke objectbewaking bij waardevolle goederen. Stel je voor dat je een woning aan het bouwen bent. Op de bouwplaats is altijd waardevolle bouwmaterialen te vinden. Toch is het lastig om een bouwplaats te beveiligen. Dankzij objectbewaking kan je ervoor zorgen dat de bouwplaats toch professioneel beveiligd wordt. We zorgen ervoor dat er tijdelijk bewaking en toezicht aanwezig is. Met een speciaal alarmsysteem en camera’s kunnen we tijdelijk toezicht houden. Wordt er toch ingebroken op de bouwplaats? Dan sturen we hier direct onze beveiligers op af. Dit is een voorbeeld hoe we objectbewaking namens quso.nl kunnen regelen.

Gerenommeerd beveiligingsbedrijf voor objectbewaking

Quso.nl staat vooral bekend als officieel erkend privé detective. Maar we doen nog veel meer dan alleen een uitgebreid onderzoek op locatie. We hebben de positie om ook als gerenommeerd beveiligingsbedrijf aan de slag te gaan. Onze beveiligers zijn uitstekend getraind en uitgebreid gescreend door ons eigen bedrijf. We kunnen hierdoor helpen om een object uitstekend te beveiligen. Onze objectbeveiligers kunnen dag en nacht ingezet worden om een inbraak te voorkomen. Je kan er ook voor kiezen om ons alleen in te schakelen als er niemand aanwezig is.  

Maak een afspraak voor objectbewaking via quso.nl

Wil je graag objectbewaking laten uitvoeren door quso.nl? Via onze website kan je direct een vrijblijvende afspraak maken. We bespreken graag wat we voor jullie kunnen betekenen. Zo laten we zien wat onze mogelijkheden zijn en hoe we het object uitstekend kunnen bewaken. Zo kan je elke dag je bedrijf veilig afsluiten dankzij de bewakers van quso.nl. We helpen graag om de beveiliging op locatie te verhogen. Ons personeel is getrained om je bedrijf uitstekend te beveiligen tegen inbraken of diefstallen.

Schakel beveiligers in tegen een concurrerende prijs

Als je een beveiliger nodig hebt dan wil je natuurlijk niet de hoofdprijs betalen. Gelukkig betaal je bij Quso.nl een concurrerende prijs voor de beveiliging. We helpen je graag om een pand professioneel te beveiligen tegen de scherpste prijs op de markt. Twijfel dus niet en maak direct een afspraak voor een vrijblijvende offerte

 

Continue Reading

Wifi camera

Zizmagazine

De wifi camera wordt steeds vaker in huis opgehangen. Vooral voor het beveiligen van een woning wordt de camera toegepast. Een camera kan preventief gebruikt worden om je woning te beveiligen. Inbrekers zijn direct op de hoogte dat een woning beveiligd wordt dankzij het zien van de camera. Hierdoor weten ze meteen dat ze niet zomaar iets kunnen flikken in de buurt van de woning. Dankzij een bewegingssensor wordt elke beweging direct vastgelegd. De camera zorgt ervoor dat je direct weet wie er in huis loopt of wie er beweegt in de woning. Dankzij een sterk wifi signaal weet je zelfs op afstand wat er thuis gebeurt. Je kan de wifi camera koppelen aan je smartphone. Loopt er iemand die er niet hoort? Dan krijg je een melding op je telefoon. Je kan meteen live naar de beelden doorschakelen en actie ondernemen. Handig als je twijfelt of de buren de plantjes komen watergeven. Of dat er toch een inbreker door je tuin heen loopt. Met de wifi camera kan je direct alarm slaan als er iets niet klopt.

Beveilig je woning met de Spyshop Amsterdam

Wil je graag je woning professioneel beveiligen? Dan kan je de Spyshop Amsterdam inschakelen. De Spyshop helpt je graag met de benodigdheden voor de beveiliging van je woning. We verkopen niet alleen gadgets om als een spion onderzoek uit te voeren. We verkopen als spyshop Amsterdam ook beveiligingsapparatuur. Denk hierbij aan een alarminstallatie of beveiligingscamera’s. We hebben verschillende spullen in huis om je woning professioneel te beveiligen. Zo komt helemaal niemand meer ongestoord je woning in of uit. We zien het direct als iemand je woning in of uit komt. Naast beveiligingscamera’s kan je bij ons terecht voor een slim alarmsysteem. Het alarmsysteem slaat direct alarm als er iemand ongestoord je woning probeert binnen te dringen. We helpen je graag met de professionele beveiliging van je woning in Amsterdam. Samen zorgen we ervoor dat je woning echt optimaal beveiligd is tegen alle potentiële inbrekers. We adviseren je graag in onze spyshop over de mogelijkheden voor de beveiliging van je woning. Samen geven we inbrekers geen kans meer.

Continue Reading

Bescherm uw huis of bedrijfspand tegen blikseminslag door middel van een aardpen

Heeft u zich weleens afgevraagd hoe veilig uw huis of bedrijfspand eigenlijk is wanneer het onweert en bliksemt? Een blikseminslag heeft namelijk grote gevolgen. Wanneer uw huis of pand namelijk wordt geraakt, gaat de spanning door uw huis en slaat het door op uw elektrische apparaten. Wanneer uw pand getroffen wordt door bliksem, is het zelfs mogelijk dat er brand ontstaat. Door bliksembeveiliging aan te schaffen, voorkomt u de nare gevolgen bij een blikseminslag. Maar wie is voor de aanschaf hiervan nu de ideale partner?

Dé specialist op het gebied van bliksembeveiliging, aardingssystemen en overspanningsbeveiliging

Al ruim 65 jaar is Mulhuyzen Bliksembeveiliging BV. dé specialist op het gebied van bliksembeveiliging, aardingssystemen en overspanningsbeveiliging. Zij zijn dan ook het adres wanneer u maximale kwaliteit wilt, want hun ervaring is ontzettend groot. Een goede bliksembeveiliging heeft u bijvoorbeeld door gebruik te maken van een aardpen. Een aardpen is een belangrijk onderdeel in de bliksembeveiliging en bovendien ook noodzakelijk in nieuwe huizen en bedrijfspanden. Hiermee wordt bliksem direct afgevoerd naar de aarde, waardoor u uw pand goed beschermd. Dit bedrijf staat voor u klaar met deskundig advies maar ook voor het ontwerp, de installatie, inspectie en onderhoud wanneer u een aardpen of een andere soort beveiliging wenst. Tevens slaan zij de aardpen voor u en bieden ze een goede service en garantie.

De juiste beveiliging tegen een marktconforme prijs

Mulhuyzen Bliksembeveiliging BV. heeft bliksembeveiliging, overspanningsbeveiliging en aardingssystemen van de beste kwaliteit, conform de meest recente normen en tegen een marktconforme prijs. Zo bent u verzekerd van optimale veiligheid tegen een goede prijs! Hun klanten zijn zeer uiteenlopen. Niet alleen voor particulieren gaan zij aan de slag, maar ook wanneer u nieuwbouwprojecten of renovatieprojecten heeft verzorgen zij de juiste bliksemafleiderinstallaties, aardingssystemen en overspanningsinstallaties. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact met hen op en zij vertellen u er graag meer over.

Continue Reading

Pallet meubels

Wij mensen zijn creatieve wezens van nature. Dit feit weerspiegelt zich heel goed als je kijkt naar de designs van bijvoorbeeld auto’s, gebouwen en meubels. Vooral bij meubels wordt de laatste tijd veel geëxperimenteerd met nieuwe stijlen en materialen. Het lijkt wel alsof ontwerpers hun meubels steeds unieker willen maken, iets wat niet iedereen heeft. Vaak zijn dit soort meubels vrij prijzig en dus niet voor iedereen interessant. Om deze reden proberen meubelmakers verschillende soorten meubels op de markt te brengen die voor iedereen te betalen zijn. Palletmeubels zijn hier een goed voorbeeld van. Het materiaal is uniek, de meubel is betaalbaar en het ziet er bovendien erg karakteristiek uit.

 

Bekende meubels gemaakt van pallets

Hoe zien deze zogenaamde palletmeubels er precies uit er zijn ze ook functioneel? Ze zien er precies uit als je standaard bed, bank of stoel. Alleen zijn ze nu volledig gemaakt van pallets. Functioneel zijn ze zeker. Alleen al in Nederland zijn er duizenden mensen die hun avond doorbrengen op een palletbed of palletbank. Doordat de meubels gemaakt zijn van hout, in de vorm van pallets, geven ze een industriële look en uitstraling aan jouw interieur. De meubels zijn zowel voor binnen en buiten te gebruiken. Ze zien er goed uit in een woonkamer of studeerkamer, maar kunnen ook aandacht trekken in je voor- of achtertuin. Je hebt bijvoorbeeld ook een loungeset die gemaakt is van pallets. Leg hier wat mooie kussens op en je creëert een gezellige sfeer.

 

Waarom jij moet kiezen voor een bed van pallets

Het is niet voor niets dat palletmeubels zo in trek zijn de afgelopen paar jaar. Ze hebben namelijk een aantal voordelen die andere soorten meubels niet of minder hebben. Een belangrijk voordeel werd al eerder genoemd. Meubels van pallets zijn een stuk toegankelijker voor iedereen aangezien ze niet duur zijn. Vooral een bed kan erg duur zijn, terwijl dit vaak niets meer is dan een paar planken die aan elkaar geschroefd zijn. Ten tweede kunnen palletmeubels iets toevoegen aan jouw interieur wat niet veel andere meubels kunnen. Ze zijn uniek in zowel opbouw als uitstraling.

 

https://www.palletdeal.nl/product-categorie/pallet-meubels/pallet-bed/
Continue Reading

Oliepeil in de gaten houden

Iemand heeft het je vast wel eens voor gedaan, maar als het er op aankomt is het nog best lastig om de motorolie aan te vullen. Olie bijvullen is een van de dingen bij auto-onderhoud, u kunt het eenvoudig zelf doen. Lees hier meer over het bijvullen van de olie, het controleren van het oliepeil en het voorkomen van schade aan de auto.

 

 

Te weinig olie schadelijk

Motorolie is niet weg te denken uit een goed functionerende auto. Dit heeft een aantal redenen. Motorolie kan zorgen voor een soepele rotatie van alle draaiende onderdelen in de motor. Door het gebruik van olie kan schade tussen verschillende draaiende onderdelen worden voorkomen. De zuiger beweegt op en neer in de cilinder. Als deze beweging niet wordt beschermd door olie, zullen de zuiger en cilinder sneller breken.

Neem altijd extra olie mee

Dat de motor soepel moet lopen is een gegeven, maar hetzelfde geld in principe ook voor de tandwieltjes die erin zitten. Als het rode olielampje gaat branden is het aan te raden direct te tanken. Het is ook verstandig om één liter en één fles Mobil 1 olie mee te nemen in de auto. Te weinig olie is niet goed voor uw auto en te veel olie is niet goed. Als er te veel olie is, zal de motor niet snel crashen, maar zal de motor olie lekken. De motor kan ook vastlopen door te veel olie. Het is dus handig om verstandig om te gaan met olie, aangezien de olieprijs ook niet erg goedkoop is. De prijs van olie veranderd elke dag. Om deze in de gaten te houden kun je websites als https://www.olieprijs.info/.

 

Hoe peil je olie?

Een stabiele ondergrond is belangrijk wanneer je op het punt staat om olie te gaan peilen. Als de auto gekanteld is, kan de verkeerde waarde op de peilstok te zien zijn. Ook het moment van peilen is belangrijk. Als je de tijd controleert waarop je net bent begonnen te rijden, is de olie nog steeds heet en nog steeds aanwezig in de hele motor. Hierdoor kan het niveau een lagere waarde aangeven. We raden u aan om minimaal 10 minuten te wachten en vervolgens het oliepeil te controleren, zodat de olie zich weer in het carter kan afzetten.

https://www.olieprijs.info/
Continue Reading

Een perfect uitbreiding voor uw woning

Zizmagazine

Is dit nou de zomer van dit jaar? De ene dag kun je in bikini naar het strand en de volgende dag zit ik achter een laptop en draag ik een dikke trui. Welkom in Nederland. Buiten in de tuin zitten is daarom niet altijd een optie. Volgens veel oplossingen; exclusieve buitenverblijven. Vooral mensen die nieuwe huizen bouwen, besluiten om direct terrasoverkappingen te bouwen. Een goed idee en een goede oplossing. Je kunt er immers vaak zitten (mits je voor verwarming zorgt), en de binnen- en buitenkant zijn volledig geïntegreerd. Voordat u echter besluit om het “coolste” buitenverblijf te bouwen, heb ik nog enkele tips om op te letten.

TIP! Ga voor wit!

Welke kleur ga je het plafond maken? De kleur is meestal de standaard houtkleur. Maar dit is erg donker. Overweeg om het plafond en de pilaren wit te schilderen. Dit maakt het uiterlijk fris en helder.

Losstaand, vast aan het huis of toch aan de voorkant?

Wanneer u ervoor kiest om een exclusief buitenverblijf aan het huis vast te maken, lijkt dit om een uitbreiding van je woning. Maar het licht dat je wegneemt is enorm. Zeker als je terras of hoekwoning geen ramen aan de zijkant heeft. U zult merken dat er in het midden van het huis bijna geen licht is. Dit leidt tot een somber huis. Vooral in de winter of op donkere dagen kan dit je mooie vuurtoren verspillen. Zelfs als de gevel op het zuiden is gericht (zodat de zon niet in uw huis schijnt), kan het u spijt geven. Het is het beste om elastische zonnebrandcrème te kiezen. Misschien is het dak achter de tuin een goed idee. Meestal schijnt de zon op verschillende momenten van de dag, waardoor je een perfecte tweede lounge in de tuin hebt.

De juiste afmetingen

Door de lichtval kiezen veel mensen toch voor relatief kleine afmetingen. Nadelen; je kunt nauwelijks stoelen onder de tafel zetten. Het tafeldeel steekt onder de luifel uit, of de stoel staat te dicht bij de achterwand. Hierdoor kom je er niet meer langs, of kun je de openslaande deuren niet meer gemakkelijk openen. Onthoud dit alstublieft en neem de juiste beslissing.

Kies je toch voor de luifel boven het terras en aansluitend op het huis, zorg dan voor een groot dakraam of dakraam. Zelfs als je huis veel ramen heeft, is het opofferen van veel licht nog steeds een schande. Dakramen zorgen voor mooi licht

https://handelsondernemingkirkels.nl/exclusieve-buitenverblijven/
Continue Reading

Alles wat je moet weten over uitzendkracht zijn

Zizmagazine

Lukt het jou maar niet om een baan te vinden? Wellicht kan een uitzendbureau jou verder helpen! Zij werken samen met veel werkgevers en opdrachtgevers die voor een bepaalde of onbepaalde tijd een werknemer zoeken. Zo kun je via een uitzendbureau heel gemakkelijk een baan vinden en word je dus uitzendkracht. Maar wat houdt dit precies in en wat zijn je rechten als uitzendkracht? Wij vertellen het je graag.

Binding met opdrachtgever

Als uitzendkracht heb je in principe geen (wettelijke) verbinding met de opdrachtgever waar je werkzaam bent. Zo worden alle financiële zaken en overige zaken bepaald door het uitzendbureau waarvoor je werkt. Als werknemer ben je dus ook niet aangesloten bij bedrijfseigen fondsen, zoals een pensioenfonds. Alles verloopt via het uitzendbureau, wat zowel een voordeel als een nadeel kan zijn. Het biedt juist veel gemak, maar het kan er ook voor zorgen dat je belemmerd bent wat betreft flexibiliteit. 

Ziek melden

Als je ziek bent moet je dit niet alleen melden bij je opdrachtgever, maar óók bij het uitzendbureau. Anders kun je te maken krijgen met een verzuimspecialist. Als je al langer voor het uitzendbureau werkt, kan het zijn dat je loon gewoon wordt doorbetaald. In andere gevallen loop je kans dat je baan wordt stopgezet. In de CAO voor uitzendkrachten staan de afspraken omtrent ziekte en loondoorbetaling beschreven. Het beste kun je natuurlijk even navragen bij het uitzendbureau zelf wat je rechten precies zijn.

Contract

Als uitzendkracht krijgt je meestal een tijdelijk contract. Dit tijdelijke contract kun je driemaal laten verlengen. Hierna heb je recht op een vast contract en moet de organisatie waarvoor je werkt je dus vast in dienst nemen. Hiernaast is een uitzendkracht vaak duurder dan een gewone kracht. Er moeten namelijk ook nog kosten aan het uitzendbureau betaald worden waar de uitzendkracht vandaan komt. Deze kosten kunnen per uitzendbureau verschillen en worden beschreven in het contract of in algemene voorwaarden. Heb je een detacheringscontract? Dan gelden er weer andere regels van voor uitzendkrachten. Dan gelden namelijk de regels voor uitzendcontracten zonder uitzendbeding. Zorg er daarom ook voor dat het soort dienstverband van te voren duidelijk is en dat je hier een passend contract voor krijgt. Verdiep je hier van te voren goed in. Klopt er iets niet of denk je dat bepaalde rechten niet zijn beschreven? Neem dan contact op met het uitzendbureau of in het ergste geval het juridisch loket.

Continue Reading