Categorie: Bedrijven

Poorten voor de oprit, gemaakt door een expert

Stevige en stijlvolle poorten voor uw oprit – die laat u produceren door de specialist. Poortland is een Belgisch bedrijf met veel ervaring en passie voor het ontwerpen, vervaardigen en plaatsen van poorten voor de oprit. Van sierhekken tot robuuste poorten van aluminium of hout: voor al uw wensen en eisen kunt u hier terecht. Meer weten over de mogelijkheden? Lees dan verder.

Zoekt u poorten voor de oprit van uw huis?

Op zoek naar een designpoort voor de oprit van uw woning? Er zijn zoveel soorten, types en modellen poorten te vinden, dat u misschien niet weet waar u moet beginnen met zoeken. Bij Poortland wordt de poort in overeenstemming met u speciaal ontworpen en vervaardigd. Welke materialen en functionaliteiten kunt u in overweging nemen?

Functionaliteiten van uw nieuwe poort

Geen zin om de tuinpoort met de hand open te maken? Dat is heel begrijpelijk. Gelukkig kan uw poort prima worden voorzien van allerlei moderne technologische snufjes. Door middel van sensoren kunt u de poort op afstand bedienden, openen en sluiten. Wilt u communiceren met bezoekers die voor de poort staan? Dat kan via parlofonie of videofonie. Uw nieuwe poort maakt het allemaal mogelijk.

Verschillende materialen voor de poort

Een poort is er allereerst om uw idee van veiligheid te vergroten. Maar ook esthetisch speelt de poort een grote rol in uw tuin. Het is een toonaangevende constructie. Waar kiest u voor? De uitstraling van de nieuwe poort wordt vooraleerst bepaald door het materiaal waar voor wordt gekozen. Metaal zoals staal of aluminium is een populaire keuze. Poort van metaal stralen robuustheid uit, maar kunnen juist ook op een sierlijke manier vormgegeven worden. Overigens is ook massief hout gewild – al dan niet ingelegd. Hout geeft een klassieke en ambachtelijke uitstraling aan poorten voor de oprit. Wat vindt u mooi? Dat is natuurlijk leidend bij de keuze voor uw nieuw te ontwerpen tuinpoort.

Continue Reading

Professional Partners helpt je verder!

Ben jij opzoek naar de volgende stap in je loopbaan? Professional Partners helpen je daarbij. Op onze site zijn er meerdere vacatures waar je op kan solliciteren. Als je dus een keer opzoekt vacatures gemeenten, dan kan dus ook terecht op onze site. Op onze site kan je met ons een afspraak inplannen om je te helpen in de procedures naar de volgende stap in je carrière. Professional Partners is anders dan anderen. Onze kennisintensieve dienstverlening wordt gekenmerkt door mensen, onze Professionals die we zowel intern als extern inzetten. Samen maken we dan ook het verschil, elke dag weer opnieuw. Dat kunnen we doen door continu onze menselijke kernwaarden als topprioriteit te stellen, namelijk talent, motivatie en expertise.

Een van onze vacatures is de Vacature WMO consulent. Wat is een WMO consulent vraag je je af? Een WMO consulent is iemand die namens een gemeente kijkt en beoordeelt of iemand recht heeft op extra voorzieningen zodat deze persoon langer thuis kan blijven wonen. WMO staat voor Wet Maatschappelijke Ondersteuning. De taak van een WMO consulent is dus om te beoordelen of iemand recht heeft op een voorziening zodat deze langer thuis kan blijven wonen. Denk hierbij aan voorzieningen als een traplift, huishoudelijke hulp, persoonlijk vervoer, rollator, tijdelijk extra ondersteuning of een dagbesteding. In eerste instantie wordt altijd eerst gekeken of de aanvrager niet in staat is om zelf dingen te organiseren. Zoals hulp van familie en vrienden (mantelzorg) of het zelf bekostigen van een huishoudelijke hulp. Een WMO consulent is dus iemand die op basis van de wet mensen kan helpen maar ook streng zal moeten zijn omdat de voorzieningen die worden toegewezen, zijn betaald met gemeenschapsgeld. De werkzaamheden van een WMO consulent bevat verschillende taken. Bijvoorbeeld het behandelen van nieuwe meldingen WMO. Of het afleggen van huisbezoeken en voeren van (keukentafel)gesprekken. En nog veel meer natuurlijk. Wil je de vacatures inzien, kijk dan gerust op onze site.

https://professionalpartners.nl/
Continue Reading

Beste kapper in Delft? OneKappers!

Ben je opzoek naar een kapper met hoge kwaliteit. Zoek je daarom wel eens op kapper Delft centrum? Dan kom je hoogstwaarschijnlijk bij OneKappers uit. In een mooi, ruimtelijk pand in het centrum van Delft staan wij van dinsdag tot en met zaterdag met een echt dreamteam van topstylisten klaar voor onze klanten. Tijdens een van onze behandelingen zul je merken dat we ruim de tijd nemen om écht naar je haar te kijken en je te voorzien van een uitgebreid advies. We werken uitsluitend met kwalitatief hoogwaardige producten zoals KEVIN.MURPHY en Moroccanoil. Deze producten laten we je graag ervaren tijdens een fijne wasmassage, zodat je niet alleen met een fantastische coupe, maar ook heerlijk ontspannen de salon verlaat. Dus ook als je top haarverzorging delft opzoekt zul je bij ons terecht komen!

We zijn echte hair lovers, hebben een enorme passie voor het vak, en zijn allemaal intensief opgeleid om het beste uit jouw haar te halen. Wij geloven dat perfectie in de details zit. We zijn onder andere gespecialiseerd in het kleuren van haar en het knippen van krullen. Educatie staat bij ons hoog in het vaandel, dus we volgen regelmatig trainingen om deze vaardigheden te blijven ontwikkelen en op de hoogte te blijven van de nieuwste trends en technieken. Daarnaast leiden we als erkend leerbedrijf ook nieuwe topstylisten op.

We zijn lang op zoek geweest naar producten die duurzaam en zacht voor het milieu zijn, maar die wel hoogwaardige verzorging en styling bieden. Bij Kevin Murphy hebben we dit gevonden! Kevin Murphy is een echt love brand, en de basis voor de producten zijn dan ook natuurlijke ingrediënten, die allemaal gewonnen zijn uit duurzame bronnen. De natuurlijke ingrediënten zijn uiteraard fantastisch voor mensen met een gevoelige huid, en ruiken ook heerlijk zacht. Ook qua vormgeving doen ze het geweldig. De producten hebben en kenmerkende vierkante vorm, en natuurlijk niet zonder reden. Hierdoor wordt minder ruimte verspild tijdens het vervoer, wat weer helpt tegen de uitstoot van schadelijke stoffen in het milieu. En vanaf 2019 zullen ze zelfs alleen nog verpakkingen maken van gerecycled materiaal uit de oceaan.

https://www.nouvez.nl/
Continue Reading

Hout verven in de tuin

Hoe gaat u te werk als u ziet dat uw houten decoratie of schutting in de tuin nodig eens een likje verf nodig heeft? U kunt deze dan natuurlijk verven. Erg lastig is dat niet zult u wel denken. Maar er zijn een hoop verschillende keuzes en opties om uw houten spullen in de tuin te voorzien van een upgrade. In dit artikel zal ik u meer informatie geven over het beitsen van uw houten schutting of andere houten tuinaccessoires.

Wat is het verschil tussen beits en normale verf of lak? U kunt verven van een bepaald object met 2 verschillende soorten verf verven, je hebt beitsen, waarbij de beits dus eigenlijk in het hout trekt en het hout beschermd door vocht in het hout en vocht uit het hout te laten gaan. En aan de andere kant heb je verf of lak wat eigenlijk een laag over het hout creëert waardoor het hout op een andere manier wordt beschermd.

Hoe kan je het beste te werk gaan? Om de beits goed aan te brengen op het hout is het nodig om eerst de oude laag verf (indien aanwezig) weg te schuren. Ook zal het hout een schuurbeurt in elk geval waarderen voordat je het gaat verven. Nadat deze stap is voltooid is het nodig om het hout te ontvetten. Voor zacht en hard hout verschilt de ontvetter die u moet gebruiken, voor hard hout is dit ‘thinner’ en voor zacht hout is dit ‘Verfreiniger’. Nadat u dit heeft voltooid kunt u beginnen met het beitsen van het hout. Voor hout wat in de tuin staat zou ik echte tuinbeits kopen, deze beits beschermt beter tegen het weer van buiten en dit zorgt er dus voor dat er minder onderhoud nodig is voor het hout in uw tuin en kan dit hout er waarschijnlijk nog jaren mee vooruit!

http://www.moosefarg.nl/
Continue Reading

Kunstkerstbomen

Nog veel mensen zweren bij de echte kerstboom tijdens de feestelijke dagen voor oud en nieuw. Vaak is het een soort ritueel dat mensen doen. Tijdens de koude dagen voor de kerst even een goede boom kopen bij de plaatselijk bouwmarkt of een andere winkel. Gezellig met het gezin naar een mooie, geschikte boom om mee te nemen naar huis om deze vervolgens mooi aan te kleden met de prachtige kerstballen, slinger, lampje en, natuurlijk niet te vergeten, de piek die aan het einde mooi hoog in de boom komt te hangen. Eeuwenoude traditie die elk jaar dus weer voorbij komen tijdens de decembermaand.

Maar een echte kerstboom halen heeft een aantal nadelen tegenwoordig. Vaak hebben mensen maar weinig tijd vanwege het werk of andere dingen. Hierdoor wordt het vaak lastig om er als gezin een soort uitje van te maken om een nieuwe kerstboom aan te schaffen. Meestal is het een beetje gehaast een kerstboom kopen. Van de waarde om de traditie heen blijft dan weinig over. Verder zorgt het nogal voor wat rommel in huis. Wanneer je de boom in de woonkamer wilt zetten laat het een spoor van naalden achter. Heel de kamer ligt er vol van voordat je klaar bent met het aankleden van de boom. Aan het eind kan je dus heel de kamer weer gaan stofzuigen zodat het er weer netjes bij ligt.

Tegenwoordig is hier een oplossing voor. Zo kan je een geschikte kunstkerstboom met verlichting aanschaffen bij Xmasdeco. Dit bedrijf verzorgt allerlei pakketten met daarin een kant en klare kerstboom. Ze zijn heel het jaar door te bestellen. Zo hoef je niet per se op het laatste moment nog even snel een echte boom te halen. De kunstbomen zijn ontwikkeld door professionals. Ze zijn bijna niet meer van echt te onderscheiden, maar zorgen dus niet zoveel voor rotzooi in het huis.

https://www.xmasdeco.nl/
Continue Reading

Dieren mee op vakantie

De zomervakantie begint er langzaamaan al weer aan te komen en de meeste mensen in Nederland hebben hun vakantie voor dit jaar al geboekt. De meeste mensen doen dit al vroeg in het jaar, zodat ze kunnen genieten van de vroegboekkorting die vaak wordt toegepast op de prijzen van de vakanties door de organisaties. Het scheelt wat geld en wij als Nederlanders zien dat graag natuurlijk. Je kan er ook voor kiezen om zo laat mogelijk te boeken. Soms kan dit zelfs nog meer schelen dan dat je vroegboekkorting krijgt. Het enige probleem hierbij is dat je niet zeker weet of je nog naar de bestemming kan gaan waar je heen wilt. Maar als het je dus niet veel uitmaakt waar je heen gaat, dan kan je eens proberen om later te boeken om zo nog meer geld te besparen.

Een andere manier om geld te besparen is om gewoon lekker in eigen land te blijven. Vaak hoef je niet heel ver weg om toch het vakantiegevoel te beleven. En het heeft een aantal voordelen. Zo kan je gewoon in je eigen taal eten en drinken bestellen. Verder kan je je trouwe viervoeter meenemen op vakantie, als je die hebt. Het is niet zo ver rijden naar het strand of naar een mooi park in de buurt. En die dieren zijn daar maar wat blij mee. Ze genieten van de buitenlucht en de ruimte om zich heen. En als er mat de dieren is dan kan je makkelijk naar een dierenarts in de buurt om ze te laten behandelen, voor bijvoorbeeld parvo. Dit is wel zo fijn. In het buitenland doe je dat liever niet. Zeker  niet met een ziekte als parvo. En als er iets is wat een kleiner probleem is, dan kan je in de buurt naar een dierenapotheek om de juiste benodigde spullen op te halen.

https://www.organimal.nl/
Continue Reading

De trend in de lente

Echte design spullen kunnen aardig prijzig zijn. Dat geldt voor schoenen en tassen, maar ook zeker voor meubels. Kleine kussens voor stoelen die je in je tuin hebt staan kunnen zo tientallen tot honderden euro’s kosten, maar dan heb je wel een echte design kussen van een echt merk. Vaak is het de naam waar je wat meer voor betaald, maar toch is de kwaliteit van de producten ook vaak beter dan de goedkopere dingen. Het is aardig prijzig om al je meubels te laten maken door dure ontwerpers, maar het is natuurlijk wel leuk om wat design spullen in huis te hebben. Voor studenten is dit uiteraard geen optie en daar zal je het ook niet snel tegenkomen, maar bij gezinnen die al even aan het werk zijn is de kans wel groter dat je design eetkamerstoelen tegenkomt.

De kans is groot dat je in de laatste weken even naar een meubelzaak gereden bent of naar een woonboulevard. Veel mensen gaan aan het begin van de lente op zoek naar nieuwe meubels. Niet elk jaar uiteraard. Andere keren wordt er vaak gezocht naar wat kleinere accessoires die wat beter bij het komende seizoen passen. Vaak zijn de spullen die je in de winter in je kamer of in de keuken hebt zijn nou niet echt passend voor de lente. Daarom zal het wel opgevallen zijn dat het een stuk drukker is op de woon boulevards de afgelopen weken dan de rest van het jaar. Vaak is het tijdens de herfst ook wat drukker om weer nieuwe spullen aan te schaffen voor de herfst en de winter. De collecties schelen best aardig. Vaak zijn het in de lente een hoop bloemen en spullen die een frisse uitstraling hebben. De spullen die tijdens de herfst in de winkels liggen zijn vaak wat minder kleurrijk.

https://www.nouvez.nl/
Continue Reading

Bouwprojecten

Het leuke aan bouwprojecten is dat ze nooit hetzelfde zijn. In essentie natuurlijk wel. Er moet iets gebouwd worden of iets omgebouwd. Vaak is het bestemd voor nieuwe woningen of bedrijven die een nieuwe plek nodig hebben. Veel bouwvakkers en engineers komen erbij kijken en er worden telkens wel dezelfde materialen gebruikt. Zo heb je voor bijna elk project wel hoekankers of woodies schroeven kopen. Maar zoals gezegd is er geen project hetzelfde. Soms gaat het over een rij huizen die gebouwd wordt in opdracht van de overheid. Andere keren wordt er gewerkt aan een enorme wolkenkrabber waarin velen bedrijven plaats kunnen gaan nemen zodra het af is. Elk gebouw zit weer anders in elkaar en daarbij heeft elk project andere dingen waar op gelet moet worden. Zo moet er gekeken worden naar de grond waarop het wordt gebouwd of moet er rekening gehouden worden met de wensen van de opdrachtgever. En het hoeft niet altijd groots te zijn natuurlijk. Veel aannemers houden het bij kleinere projecten. En dat maakt het leuk. Er is op deze manier veel afwisseling en kom je elke keer weer voor nieuwe uitdagingen te staan.

Zeker voor nieuwe grote projecten is dat spannend voor grote aannemers en engineers. Soms zijn er nieuwe bevindingen nodig om aan alles eisen te kunnen voldoen en vraagt dit een hoop creativiteit en onderzoek. Op deze manier wordt de branche gepusht om zich te blijven ontwikkelen en steeds met betere projecten te komen. Zo heeft het al een hoop opgeleverd en kunnen de gebouwen steeds groter en duurzamer worden. Profielen worden sterker en minder materiaal is er nodig om een groot gebouw toch sterk genoeg te maken, zodat het niet onveilig wordt. Een leuke klus voor onderzoekers om zo elke keer maar weet nieuwe uitvindingen te doen en nieuwe uitdagingen te mogen realiseren.

https://www.bnvtools.nl/
Continue Reading

Squashen in groepsverband: wat zijn de voordelen? | www.qss-squash.nl

Het is beter om het schot eerst goed onder de knie te krijgen, voordat je hier verder mee gaat.

Echter, als jij dat bent en je bent een soort meester geworden van de juiste voet, dan is het toevoegen van de backhand die van de verkeerde voet is geschoten aan je spel zeker de moeite waard.

Ik raad je echter aan om dit veel te oefenen voordat je het echt in je spel gaat gebruiken.

9. 9. Wapen vergrendeld op het moment van contact
In de klassieke backhand wordt je arm volledig buitengesloten op het moment van inslag met de bal.

Dit artikel is geschreven door één van de eigenaren van de squash webwinkel www.qss-squash.nl. Aanbieder van squashmateriaal zoals squash rackets, squashschoenen, squashballen en alles wat met squash te maken heeft. Bekijk de website van Quality Squash Stores.

Dit helpt bij het genereren van maximale kracht, omdat je hendel zo lang mogelijk meegaat.

Het helpt ook met nauwkeurigheid en houdt, net als de handpolsen, het rackethoofd stabiel en gaat door de bal in de juiste richting.

De meest voorkomende reden waarom een speler zijn arm niet blokkeert is dat hij niet ver genoeg van de bal komt. Verhelp dit, en je zal de weg zijn naar het spelen van krachtigere en nauwkeurigere backhands.

Een andere reden is dat sommige spelers proberen hun backhands te slaan met behulp van een zweep-achtige actie met hun pols en arm. Dit zal nooit echt werken boven een bepaald niveau. Als jij dit bent, dan is het tijd om terug te gaan naar de basis!

10. 10. Bekijk de bal in de snaren
Dit is het klassieke advies dat je waarschijnlijk al vele malen hebt gehoord. Echter, de backhand is vaak een gebied waar dit minder gebeurt, en dit kan problemen veroorzaken.

Als je niet naar de bal op de snaren op de achterhand kijkt, is dat normaal gesproken om een van deze redenen:

Je kijkt naar waar het te vroeg naartoe gaat. Dit is de meest voorkomende reden
Misschien kijk je wel naar je tegenstander, of denk je er tenminste over na hoe je kunt voorkomen dat ze terug naar de T
Je denkt misschien aan een volgende schot. Niet doen! Neem één schot tegelijk.
Als je merkt dat je deze fout misschien maakt, dan is het goed om de beweging van het kijken tijdens de training echt te overdrijven. Echt overdrijven! Kijk hoe de bal de touwtjes in handen krijgt, en pas als je zeker weet dat je dat hebt gezien, moet je het schot met je ogen volgen.

Dit zal een aantal misstappen en die luchtfoto’s die veel beginners spelen elimineren.

11. 11. Impact voor de rechtervoet
De slagzones zijn verschillend voor zowel de forehand als de backhand shots.

Voor de forehand wil je de bal direct onder je hoofd slaan, meestal op een punt tussen je voeten.

Echter, de slagzone voor de achterhand ligt hier verder voor. Idealiter wil je de bal op een denkbeeldige lijn slaan die een beetje voor je leidende voet loopt.

Sla de bal in deze impactzone en je zult merken dat je je arm beter kunt vergrendelen, je pols kunt spannen en dat de andere monteurs er over het algemeen goed uitzien en werken.

12. 12. Rugvleugel goed weg van het lichaam
Een andere veel voorkomende fout bij beginners is dat hun rugzwaai te dicht bij hun lichaam is voor de rugzwaai, waardoor ze geen momentum hebben om kracht in het schot te krijgen.

Hef je racket hoog op, weg van je lichaam, en je zult in staat zijn om beter door het schot te draaien.

13. 13. Dezelfde set-up voor druppels of boasts
Je wilt de meester van de vermomming worden!

Alle schoten die je op de achterkant speelt, hebben idealiter dezelfde opzet. Dit omvat druppels, opschepperij, cross-courts en lobs.

Idealiter wil je een soortgelijke achterzwaai gebruiken en ook je algemene houding en adres van de bal hebben om er voor alle schoten hetzelfde uit te zien.

Hier zijn enkele punten voor de verschillende schoten:

Crosscourts – Het is goed om je te vormen om de lijn naar beneden te raken, maar hoek de zwaai van je racket anders om de crosscourt te bereiken. Als je je positie te vroeg opent, zal het duidelijk zijn dat je een cross-court aan het raken bent en je tegenstander kan er gemakkelijk op anticiperen. Ze kunnen het punt winnen door een forehand volley te onderscheppen die ze kunnen laten vallen of doden.
Drops – Een backhand set-up kan gemakkelijk worden omgezet in een succesvolle backhand drop shot. Houd de hoge backlift hoog, en probeer ook enkele andere functies te behouden, zoals een beetje initiële schouder- en heuprotatie. Vertraag gewoon de rug

https://www.qss-squash.nl
Continue Reading

De bouwsector

Het mooie weer is eindelijk aangekomen. Veel mensen gaan dan graag weer leuke dingen doen of gaan een begin maken aan de projecten die in en om het huis gedaan moeten worden. Projecten die gedurende de winter opgekomen zijn, maar waarvoor het weer nog te slecht was om er daadwerkelijk aan te beginnen.

Nu is het mooie weer er eindelijk en kan er dus volop geklust worden, hoewel sommige mensen zich hier liever niet mee bezig houden. Maar het moet toch gebeuren, dus kan je er maar het beste van maken. Zorg voor de klusjes er wel voor dat je de juiste materialen gebruikt. En dan bedoel ik niet alleen het gereedschap waar je mee aan de slag gaat, zoals een boor, hamer of zaag, maar ook de bouwmaterialen en bevestigingsmaterialen, zoals zelftappende schroeven en een splitpen. Het is wel zo fijn om met een gerust hart het huis te verlaten als je weet dat je schuurtje niet in één keer uit elkaar kan vallen, omdat je de verkeerde bouwmaterialen gebruikt hebt. Of bouwmaterialen met een lage kwaliteit. Dat je schuurtje kapot kan gaan bij een storm, dat wil je natuurlijk niet.

Daarom moet je een project goed beginnen. Weet wat je doel is en zorg voor een goede voorbereiding. Je moet weten wat je budget is en wat het doel van het project is. Maak eens een tekening. Op deze manier weet je hoe het er uit komt te zien, waar je op moet letten en welke materialen je allemaal nodig hebt. Zo kan je rekening houden met je budget en heb je een duidelijk overzicht. Het lijkt veel werk en sommige denken dat het meer tijd kost, dan dat het oplevert, maar als je het goed doet is het zeker de moeite om een goede tekening te maken van het project waar je aan gaat beginnen.

https://moerenbout.nl/
Continue Reading