Categorie: Bedrijven

Interesse in het kopen en verkopen van crypto?

Wanneer je de keuze maakt te gaan handelen in crypto valuta is dit het makkelijkste via een broker. Je kunt op dit soort platformen betalen met iDeal en zelfs Bitcoins. Een van de meest verhandelde crypto valuta is bijvoorbeeld Ripple. Maar behalve Ripple kun je nog meer dan 2000 soorten crypto valuta aankopen en verkopen. Bitvavo heeft als broker zijnde een voordeel. Namelijk dat de ‘wallet’, oftewel portemonnee, al in het programma zit. Dit bespaart jou als gebruiker veel tijd. Je hoeft niet lastig te doen met verschillende codes en andere verificatievormen. Nog een tijdelijk voordeel van Bitvavo is dat je als nieuwe gebruiker geen transactiekosten betaald over de eerste 1000 euro aan cryptovaluta die je verhandeld. Dit is mooi voor beginners. De ripple koers is makkelijk op internet te vinden.

 

 

Wat maakt Ripple uniek?

Ben jij je bewust van het feit dat Ripple als een van de eerste cryptomunten is opgericht? Erg oud dus, ouder dan bijvoorbeeld Ethereum, een andere bekende cryptocurrency. Ripple is namelijk opgericht in 2012 door 3 mannen. Jed McCaleb, Chris Larsen en Arthur Britto. Zij gingen zich er op focussen dat Ripple in de toekomst geschikt kon worden voor banken en andere financiële instanties. Dit deden ze aan de hand van technologie die het mogelijk maakte om over de hele wereld a la minute transacties te kunnen doen. Hierdoor maakte Ripple naam in de financiële sector. Dit zorgde ervoor dat honderden banken en andere financiële instanties over de hele wereld gebruik gingen maken van RippleNet, de naam die het project kreeg.

 

 

Ripple vs. Visa

Ripple heeft buiten de standaard voordelen één groot pluspunt. Ripple zorgt er namelijk voor dat transacties van over de hele wereld sneller worden uitgevoerd. Dit soort transacties duurde voorheen dagen en soms zelfs langer dan één week. Verder is Ripple een crypto valuta die snel en bovendien goedkoop is. Ripple is zelfs sneller als de bekende transactieverwerker Visa. Ripple geldt als het ware als de brug of verbinding tussen verschillende soorten valuta’s. Door de jaren heen heeft Ripple laten zien dat het veilig en stabiel is, iets wat voor andere crypto valuta (nog) niet te zeggen is.

https://www.ripplekoers.com/
Continue Reading

In Mijdrecht vindt u de ideale indoor tennisbaan

Zizmagazine

Wilt u eens een balletje slaan met vrienden, collega’s of familie en zoekt u een indoor tennisbaan in de regio Mijdrecht? Kom dan eens langs bij Tennishal De Ronde Venen. Hier kunt u tennissen op vijf prachtige overdekte tapijtgravelbanen. De zaal is goed verlicht doordat er voldoende dakramen zijn geplaatst en ’s avonds is de hal uiteraard ook voorzien van genoeg licht. Zo kunt u op ieder moment van de dag gebruikmaken van deze professionele indoor tennisbaan. Bovendien biedt deze tennishal meer dan alleen de gelegenheid om te tennissen; het is een leuke plek om samen te komen en na te praten over de wedstrijd. Dit kunt u doen in de horecagelegenheid die u in hetzelfde gebouw naast de indoor tennisbaan vindt.

Ideaal voor bedrijfsuitjes

Een sportief bedrijfsuitje is een van de beste keuzes voor uw bedrijf. Door sportief bezig te zijn als collega’s onder elkaar, bent u gezond bezig en tegelijkertijd werkt u op een leuke en actieve manier aan teambuilding. Dit laatste is belangrijk voor de sfeer op de werkvloer zelf, want doordat iedereen in het bedrijf elkaar op een andere en plezierige manier leert kennen, is de kans groter dat het beter klikt en de samenwerking prettiger verloopt. Tennissen is bij uitstek een goede sport voor een bedrijfsuitje, vooral vanwege het competitieve element. Bovendien gebruikt men zijn of haar concentratie en conditie optimaal tijdens een potje tennis. Bent u geïnteresseerd in een sportief bedrijfsuitje? Vraag dan naar de mogelijkheden bij deze indoor tennisbaan in Mijdrecht! Maak ook kennis met de zogenaamde bedrijfscompetities, die hier vanaf oktober tot en met maart worden georganiseerd.

Bekijk alle mogelijkheden

Naast competities voor bedrijven worden er nog meer evenementen in deze indoor tennisbaan georganiseerd. Denkt u bijvoorbeeld aan de zogenaamde gezelligheidsmiddagen en -avonden. Op de website vindt u meer informatie over de mogelijkheden die u bij deze indoor tennisbaan heeft. U kunt natuurlijk ook contact opnemen met de medewerkers van Tennishal De Ronde Venen.

https://www.tennishalderondevenen.nl/
Continue Reading

Litecoin koers

De cijfers omtrent crypto zijn voor veel mensen ontzettend interessant. Op dit moment is het aanbod van Litecoin bijvoorbeeld 64.624.618 LTC en hier staat een maximaal van 84.000.000 tegenover. In principe wilt dit zeggen dat er maximaal 84 miljoen Litecoins in de omloop kunnen zijn. Ook de marktkapitalisatie is een fascinerend gegeven. Bij Litecoin ligt dit momenteel op meer dan 3 miljard dollar. Specialiste zeggen dat het maximale aanbod van Litecoin een effect gaat veroorzaken dat ervoor zorgt dat de prijs meer opgedreven wordt. De mainstreamstatus is de factor die het meeste invloed uitoefent op de koers Litecoin.

 

 

De koers schommelt

 Over het algemeen zijn de koersen van het overgrote deel cryptovaluta vrij onstabiel en schommelt het nog al. Deze schommelingen bieden kansen maar ook valkuilen dus wees voorzichtig aangezien je in het ergste geval ook snel geld kunt verliezen. Natuurlijk kun je ook geld verdienen maar hier is uiteraard geen garantie voor. Het handelen in crypto is volledig op eigen risico. Wanneer je interesse hebt in het verhandelen van cryptovaluta wordt er aangeraden om eerst onderzoek te doen of zelfs lessen of cursussen te volgen. Even terug naar de koersen. Iedereen heeft namelijk wel eens een verhaal gehoord van iemand die grote geldbedragen heeft verdiend door gebruik te maken van een koersstijging. Dit is mooi, maar weet dat koersen nooit allemaal maar omhoog gaan. Een hoge mate van onstabiliteit werkt twee kanten op en hier moet iedereen die zich bezig houdt met crypto zich bewust van zijn. Probeer dus gebruik te maken van de kansen die je worden geboden en handel te allen tijde met geld dat je op dat moment ook daadwerkelijk kunt ‘missen’. Het laatste wat je wilt is in de schulden terecht komen.

 

Sterke punten

 Hoewel Bitcoin het grotere en populairdere broertje is van Litecoin biedt Litecoin toch een hoop alternatieve functies. De belangrijkste kenmerken worden hier kort beschreven.

–          verviervoudiging van het aanbod. Van 21 naar 84 miljoen.

–          Transacties worden gemiddeld vier keer sneller verwerkt.

–          Lagere kosten voor transacties.

–          Miningprobleem dat om de twee en een halve dag veranderd.

–          Er wordt gemined met hardware van consumentenkwaliteit.

https://www.litecoinkoers.info/
Continue Reading

Diamantschijven

Het is geen ramp als je nog nooit hebt gehoord van een diamantschijf. Nadat je dit gelezen hebt weet je alle belangrijke informatie. Wat is een diamantschijf nu eigenlijk en waar kun je deze allemaal voor gebruiken? Feit is dat een diamantschijf voor veel verschillende doeleinden gebruikt kan worden. De ene schijf is beter geschikt om door de vloer te zagen terwijl de ander weer beter geschikt is voor bijvoorbeeld beton. Buiten dit heb je ook nog diamantschijf die uitstekend gebruikt kan worden om bakstenen te snijden. Het komt er dus op neer dat er veel verschillende diamantschijven zijn voor elk soort materiaal dat je kan bedenken. Van beton tot hout.

 

 

Hoe hou ik mijn zaag scherp?

 

Helaas is er geen ontkomen aan: het bot worden van je zaagblad. Hierdoor kun je niet meer het volle potentieel van de zaag benutten en is deze dus aan vervanging toe. Voel eens aan je schijf. Is deze glad, dan is hij bot. Dit hoeft niet te betekenen dat je deze weg hoeft te gooien! In tegendeel, je kunt ze vrij eenvoudig scherp maken. Hiervoor heb je een opscherpblok nodig. Hier hoef je dan even kort in te zagen tot dat je blad weer scherp is. Doe dit altijd met een veiligheidsbril op.

 

 

 Verschillende soorten

 

Omdat er verschillende soorten zaagbladen zijn voor verschillende soorten klusjes is het van groot belang dat je weet wat je gaat kiezen. Pas als je dit weet ga je diamantschijven kopen. Verschillende types zijn bijvoorbeeld de diamantschijf met volle band. Deze variant levert volgens veel gebruikers het beste resultaat. De keerzijde van deze schijf is dat hij wat langzamer zaagt dan bijvoorbeeld de volgende variant, de diamantschijf met losse segmenten. Deze is zoals gezegd een stuk sneller maar is helaas wat minder secuur. Deze wordt dan ook vaak gebruikt om materialen te snijden waarbij precisie niet het belangrijkste is, bijvoorbeeld beton. Ten slotte is er ook nog een tussenvariant. Deze brengt het beste van twee werelden naar boven. In de meeste gevallen bestaan deze zagen uit een doorlopende kroon met uitsparingen. Wil jij een diamantschijf kopen? Kijk dan op internet of vraag om advies.

 

 

 

 

https://combitech.shop/
Continue Reading

Hou u aan een klein budget met een goedkope eettafel

Zizmagazine

Wilt u uw interieur een flinke update geven, maar heeft u een klein budget? Geen enkel probleem! Bij De Kortingknaller heeft u veel keuze uit goedkope eetkamerstoelen en vindt u gegarandeerd een goedkope eettafel die perfect aansluit bij uw persoonlijke stijl. Uw huis opnieuw stijlen hoeft niet veel geld te kosten. U wilt vaak meerdere items vervangen en als u niet oplet lopen de kosten in een korte tijd ontzettend op. Budgetteren kan hiervoor veel uitkomst bieden. Ga niet over het bedrag dat u in uw hoofd heeft, maar maak er juist een sport van om de mooiste items voor zo min mogelijk geld te scoren. Ga langs in de showroom van De Kortingknaller en u gaat altijd met een stoel of tafel naar huis die volledig bij uw wensen aansluit.

Kies uit een uitgebreid assortiment met goedkope eetkamerstoelen

Met meer dan 2.000 goedkope eetkamerstoelen, heeft u ontzettend veel keuze. Naast het uitgebreide assortiment met goedkope eetkamerstoelen, vindt u ook diverse goedkope eettafels om mee te combineren. Kies voor een uitdagende combinatie of richt uw interieur klassiek in. Welke stijl u ook het liefste terug ziet, u vindt het in het assortiment van De Kortingknaller. Vindt u comfort ook ontzettend belangrijk? In de showroom kunt u de verschillende stoelen uitproberen. Kies voor een eetkamerstoel met armleuning of extra hoge rugleuning voor wat extra comfort.

Ga tevreden naar huis met uw aanwinst

Bent u benieuwd naar wat De Kortingknaller u kan bieden? Ga dan zeker eens langs bij de showroom. Hier krijgt u een duidelijk beeld van het volledige assortiment en krijgt u de mogelijkheid om alle items in het echt te bewonderen. Ga met een paar goedkope eetkamerstoelen en een goedkope eettafel tevreden naar huis. Wat is er nou leuker dan vinden waar u naar op zoek bent voor een lage prijs.

Continue Reading

Voor een kaakcorrectie kunt u bij Orfeokliniek terecht

Zizmagazine

Overweegt u een kaakcorrectie te nemen? Als het niet helemaal lukt om met een beugelbehandeling een onregelmatige stand van tanden en/ of kiezen te corrigeren, omdat er sprake is van een afwijkende stand van boven-en/ of onderkaak, kan een chirurgische kaakcorrectie uitkomst bieden. Ook kunnen afbijten, kauwen, lipsluiting, spraak en slikken door een operatie verbeteren. Ook op gebied van uiterlijk kan het voordelen met zich mee brengen, aangezien het een mooier beeld kan zijn. Kaakcorrecties worden alleen uitgevoerd bij mensen die volgroeid zijn; meestal vanaf 17 à 18 jaar. Zodra u de beslissing bent gaan maken, raden wij u aan om bij Orfeokliniek aan te kloppen. Orfeokliniek is de toonaangevende mondzorgkliniek in de wijde omgeving van Zoetermeer.

Om te onderzoeken of een operatie de juiste oplossing kan bieden, worden gebit, kaken, aangezicht en profiel uitgebreid onderzocht en worden dia’s, röntgenfoto’s en afdrukken van het gebit gemaakt. Ook wordt aandacht besteed aan vragen over de mogelijkheid tot cosmetische correcties van bijvoorbeeld neus, kin of hals. Hierna worden al deze gegevens door het team, dat bestaat uit een kaakchirurg en een orthodontist geëvalueerd. Vervolgens wordt het behandelplan met u besproken. Hierbij komen ook de voor-en nadelen en de mogelijke risico’s aan de orde. Het is belangrijk om in deze fase over alles wat nog onduidelijk is vragen te stellen, zodat u een goede beslissing kunt nemen.

Een kaakontsteking komt vaak voor, maar gelukkig kunnen de meeste infecties van het kaakbot goed behandeld worden met standaard antibiotica. Een kaakbotontsteking is immers meestal een bacteriële infectie en bacteriën kunnen goed met antibiotica worden bestreden. Sommige kaakontstekingen zijn moeilijker te behandelen dan anderen, bijvoorbeeld wanneer het algehele immuunsysteem verzwakt is of wanneer de bloedtoevoer naar de kaak om een bepaalde reden is verminderd. Voor meer informatie over een kaak operatie of een kaak ontsteking kunt u onze site bezoeken.

https://orfeokliniek.nl/
Continue Reading

Op een camping in Brabant heeft u geen last van verveling

Zizmagazine

In Brabant heeft u een overvloed aan verschillende campings waar u terecht kunt. Op deze camping in Brabant kunt u genieten van de omgeving en de faciliteiten die het park zelf te bieden heeft. In Brabant valt veel te zien en te beleven. Zo kunt u er verschillende pretparken, dierentuinen en musea bezoeken. Ook voor natuurbeleving kunt u naar Brabant komen. Brabant kent vele bossen en vormt zo een ideale provincie voor het beoefenen van wandel- en fietssport. Als u graag op een camping vertoeft, is het ook fijn dat er het een en ander op de camping zelf te beleven valt. Als u ook nog eens kinderen heeft, dan is een kindercamping een ideale uitkomst.

Deze kindercamping in Brabant zorgt voor een mooie kampeerervaring

Op een kindercamping kunt u samen met uw kinderen terecht in een tent, caravan, camper of chalet. Omdat de kindercamping tenslotte een kindercamping heet, is er voor de kinderen veel te beleven. Op Linberg Park, een voorbeeld van zo’n kindercamping, vindt u vele voorzieningen. Zo zijn er meerdere speeltuinen, zwembaden, sportveldjes (voetbalvelden en tennisbanen) en voor de oudere kinderen diverse hangplekjes.

Entertainment tijdens uw vakantie

Een kindercamping organiseert ook de nodige activiteiten. Op deze camping in Brabant is bijvoorbeeld een animatieteam aanwezig. Dit animatieteam zorgt voor entertainment. Uw kinderen kunnen meedoen aan speurtochten, een knutselclub en een spooktocht. Spannend, toch? In de zomer kunt u ook iedere week naar livemuziek luisteren. Het animatieteam zorgt voor deze live entertainment en brengt de nodige gezelligheid op de camping.

Een speelparadijs voor echte avonturiers

Bij deze camping in Brabant hoort ook een groot speelparadijs, met zowel een buiten als een binnen gedeelte. In deze grote speeltuin kunnen uw kinderen zich goed vermaken met bijvoorbeeld een onderwaterwereld. Het biedt uw kinderen één groot avontuur. Het paradijs is ook voor bezoekers buiten de camping beschikbaar.

https://linbergpark.nl/
Continue Reading

Ben jij fotogeniek

Zizmagazine

Bij het maken van foto’s is het altijd maar weer de vraag hoe het uiteindelijke resultaat uit de bus zal komen. Er zijn veel verschillende dingen die invloed hebben op het feit of jij goed op een foto staat of niet. Zo is bijvoorbeeld de lichtinval ontzetten belangrijk. Hoe het licht valt op je hoofd of lichaam kan veel verschil maken bij een foto. Het is natuurlijk een momentopname, dus vaak is het niet de perfecte afspiegeling van de werkelijkheid. Met het goede licht kun je iedereen er uit laten zien als een fotomodel, zeggen veel fotograven altijd. Let er altijd op dat de schaduw een groot aandeel kan hebben in hoe de foto eruit komt te zien. Als de schaduw niet helemaal optimaal valt, kunnen er bepaalde dingen benadrukt worden. Soms valt dit goed uit, wanneer het licht goed op je net geverfde haar valt bijvoorbeeld. Maar het kan ook zeker tegen je werken, bijvoorbeeld wanneer de lichtinval juist ‘slechte’ aspecten benadrukt. Het is altijd verstandig om vanuit meerdere hoeken een foto te maken. Net als bij een camos camera zul je vanuit verschillende hoeken een hele andere foto schieten van hetzelfde object of persoon. Wanneer je verschillende orlaco camera gebruikt zul je ook merken dat de lens van de camera erg belangrijk is. Met een slechte lens maak je niet altijd per se mindere foto’s. Wanneer de lens wat minder scherp is, kan dit ook juist voordelig uitpakken. Bijvoorbeeld wanneer je een foto maakt van een kleine afstand, is het niet altijd noodzakelijk dat alles op de foto staat. Als je een erg professionele camera hebt zal alles scherp op beeld vastgelegd worden. Wanneer je bijvoorbeeld een klein puistje hebt, zal dit minder opvallen op de foto als deze is gemaakt met een wat minder scherpe camera.

https://www.vanzwitserland.nl/
Continue Reading

Iedereen heeft wel eens een pieker moment.

Zizmagazine

Iedereen piekert wel eens. Het kan komen door werk stress. Als je te veel opdrachten krijgt, of door een nare collega. Of je romantische relatie loopt stroef. Wellicht word je ouder binnenkort, maar houden rond dwalende je wakker. Vind je het lastig om je sociale leven in orde te houden. Anders is het een combinatie van dit allemaal. Kort gevat, iedereen zit ooit ergens wel mee. En dat is oké. Het kan voor sommige nog wel eens lastig zijn om hulp te vragen zodra je in een beknellende situatie zit. Juist op zulke momenten is het van groot belang om hulp te zoeken. Het opkroppen van bepaalde gevoelens kan leiden tot nare situaties. Als volwassene zijnde is er vaak de misinterpretatie dat je alles moet kunnen oplossen. Dat je het antwoord van alles weet. Niks is minder waar. Het is beter voor je eigen mentale gezondheid, wat zich ook op je fysieke kan uiten, om bepaalde gedachtengoed hard op te bespreken met een professional. Op die manier kan er de juiste oplossing gevonden worden, waarna je als mens weer rijker wordt aan cognitieve kennis.  

Als je daarom wel eens op zoekt psycholoog Den Haag, zal je waarschijnlijk bij Piekerpoli terecht komen. Piekerpoli is een psychologen centrum, met meerder psychologen door heel het land heen. In Den Haag kan je terecht bij Susanne de Jong. Zij is psycholoog en NLP coach en daarmee zowel gedegen en praktisch opgeleid om jou te helpen wanneer je vastloopt. Met coaching ligt het accent vaak op het vinden van jouw persoonlijke balans werk-prive en het functioneren op de werkvloer. Maar niet alleen in Den Haag heeft Piekerpoli iemand voor je. Als je op zoekt psycholoog Houten, kan je terecht bij Petra van der Graaf. Met gesprekken, therapie, emdr behandeling of relatietherapie in Houten kan Petra je helpen je weer goed te voelen.

https://piekerpoli.nl/
Continue Reading

Poorten voor de oprit, gemaakt door een expert

Zizmagazine

Stevige en stijlvolle poorten voor uw oprit – die laat u produceren door de specialist. Poortland is een Belgisch bedrijf met veel ervaring en passie voor het ontwerpen, vervaardigen en plaatsen van poorten voor de oprit. Van sierhekken tot robuuste poorten van aluminium of hout: voor al uw wensen en eisen kunt u hier terecht. Meer weten over de mogelijkheden? Lees dan verder.

Zoekt u poorten voor de oprit van uw huis?

Op zoek naar een designpoort voor de oprit van uw woning? Er zijn zoveel soorten, types en modellen poorten te vinden, dat u misschien niet weet waar u moet beginnen met zoeken. Bij Poortland wordt de poort in overeenstemming met u speciaal ontworpen en vervaardigd. Welke materialen en functionaliteiten kunt u in overweging nemen?

Functionaliteiten van uw nieuwe poort

Geen zin om de tuinpoort met de hand open te maken? Dat is heel begrijpelijk. Gelukkig kan uw poort prima worden voorzien van allerlei moderne technologische snufjes. Door middel van sensoren kunt u de poort op afstand bedienden, openen en sluiten. Wilt u communiceren met bezoekers die voor de poort staan? Dat kan via parlofonie of videofonie. Uw nieuwe poort maakt het allemaal mogelijk.

Verschillende materialen voor de poort

Een poort is er allereerst om uw idee van veiligheid te vergroten. Maar ook esthetisch speelt de poort een grote rol in uw tuin. Het is een toonaangevende constructie. Waar kiest u voor? De uitstraling van de nieuwe poort wordt vooraleerst bepaald door het materiaal waar voor wordt gekozen. Metaal zoals staal of aluminium is een populaire keuze. Poort van metaal stralen robuustheid uit, maar kunnen juist ook op een sierlijke manier vormgegeven worden. Overigens is ook massief hout gewild – al dan niet ingelegd. Hout geeft een klassieke en ambachtelijke uitstraling aan poorten voor de oprit. Wat vindt u mooi? Dat is natuurlijk leidend bij de keuze voor uw nieuw te ontwerpen tuinpoort.

Continue Reading