Elektrische hijslier voor magazijnen, loodsen en barakken

U vindt een ruim assortiment hijsgereedschap bij dé specialist in hijsgereedschap. Zoekt u een elektrische hijslier? U profiteert van een goede prijs- en kwaliteitsverhouding bij BMI Hijsgereedschap. Dankzij de ‘’Fail Safe” is deze zeer veilig. Zo wordt de hijslier vaak gebruikt in magazijnen, loodsen, barakken en andere plaatsen waar zwaar, elektrisch getild moet worden. Het is zelfs geschikt voor werkplekken waar mensen onder de elektrische hijslier en wat deze optilt doorlopen. De meeste lieren hebben een elektrische motor die maar één snelheid heeft, maar bij BMI Hijsgereedschap kunnen zij meerdere motoren in het product bouwen. Dat verandert uiteraard wel de prijs, maar die is eenvoudig op te vragen via de website.

Een nieuwe elektrische hijslier? Die koopt u bij de specialist

Bent u werkzaam in een sector waar u veel gebruikmaakt van zware items? Dan is het waarborgen van de veiligheid een belangrijke zaak. Wanneer u vaak zware zaken moet tillen in uw loods, magazijn of werf, kan de elektrisch hijslier van BMI Hijsgereedschap een uitkomst zijn. Op de elektrische hijslier bevestigt u eenvoudig accessoires die u ook bij deze specialist koopt, zoals big bag haken en rondstroppen. U wordt altijd goed geholpen door een deskundige klantenservice. Deze helpt u bij zaken als prijzen vaststellen en speciale verzoeken zoals een elektrische hijslier die pneumatisch of hydraulisch is of wanneer u een andere motor in het product wilt hebben.

Koop uw elektrische hijslier samen met vergelijkbare producten

Werkt u in de bouw of in een magazijn of loods? Dan werkt u vast met elektrisch gereedschap dat u helpt bij het tillen. Een elektrische hijslier is in dit geval onmisbaar! Deze is verkrijgbaar in verschillende varianten: elektrisch, hydraulisch en pneumatisch. Kies wat het beste bij uw werkplek past. Ook zijn er verschillende soorten motoren verkrijgbaar die de elektrische hijslier helemaal de uwe maken. Bij BMI Hijsgereedschap vindt u vele soorten gereedschappen die helpen met tillen, vastsjorren, ophangen en besturen. Kijkt u daarom gerust eens rond om te zorgen dat u een elektrische hijslier samen koopt met de andere producten die u nodig heeft.

View more posts from this author