Laat uw risicomanagementbeleid uitvoeren door een professioneel adviesbedrijf

Wanneer u professioneel advies nodig heeft op het gebied van arbeid en gezondheid, schakelt u Penta Advies Groep in. Zij vergroten de zelfredzaamheid van bedrijven door goed advies. Hoe? Door samen met u op een kritische, pragmatische en resultaatgerichte wijze invulling te geven aan het beleid omtrent de arbeidsomstandigheden. Zij geven u graag deskundig advies over het inrichten van het risicomanagementbeleid, maar stellen ook belangrijke documenten, zoals een bedrijfshulpverleningsplan, op. Daarnaast houden zij zich bezig met het in kaart brengen van mogelijke incidenten zodat u optimaal voorbereid bent op incidenten. Laat vandaag nog uw risicomanagementbeleid onder de loep nemen door Penta Advies Groep.

Elk bedrijf is verplicht om een bedrijfshulpverleningsplan op te stellen

Iedere werkgever moet volgens de Arbowet een veilige en gezonde werkomgeving creëren. Dit heeft voordelen voor zowel de werkgever als de werknemer. Uiteraard kan er altijd een onverwacht incident, zoals een ongeval, brand of ontruiming, op de werkvloer plaatsvinden. Daarom is het belangrijk om een bedrijfshulpverleningsplan op te stellen. Als bedrijf is het belangrijk om verschillende scenario’s uit te werken en een concreet plan op te stellen. Andere plannen die opgesteld kunnen worden naast een bedrijfshulpverleningsplan, zijn bijvoorbeeld een risicomanagementbeleid van Penta Advies Groep. Penta Advies Groep helpt u om het risicomanagementbeleid zo optimaal mogelijk in te richten door de plannen voor u op te stellen. Interesse? Neem vandaag nog contact op met dit gespecialiseerde adviesbureau.

Hulp bij het opstellen van een risicomanagementbeleid

In ieder bedrijf loopt men risico’s. Deze risico’s zijn per bedrijf verschillend. Het is belangrijk om een systematische aanpak op te stellen hoe uw bedrijf risico’s neemt, beheerst én aanpakt. Onder het risicomanagementbeleid valt bijvoorbeeld een veilig werkklimaat. Penta Advies Groep helpt u bij het succesvol opstellen en implementeren van een risicomanagementbeleid dat op maat voor uw bedrijf is gemaakt. Dit adviesbureau heeft jarenlange ervaring in het adviseren op het gebied van veiligheid, gezondheid en welzijn. Hoe is het met het werkklimaat binnen uw bedrijf gesteld? En heeft u bijvoorbeeld een bedrijfshulpverleningsplan in de kast liggen? Houd risico’s in de hand en maak gebruik van de expertise van Penta Advies Groep.

View more posts from this author