Met een groot elektrisch fornuis met oven heeft u zelfs op drukke avonden genoeg plek

Waarom het verstandig is om een groot elektrisch fornuis met oven te kopen voor uw horeca zaak? Een horeca zaak waar het lekker druk is, is supergoed voor de omzet die u draait. Zorg er wel voor dat uw gasten niet te lang op hun bestelling hoeven te wachten. Een slechte service of gasten die lang moeten wachten kunnen uw imago schaden. Zorg voor genoeg capaciteit in de keuken door een groot elektrisch fornuis met oven aan te schaffen bij Bonnewits Horeca. Speciaal gemaakt voor de horeca en uitgerust met een handige opbergruimte voor kookgerei. Geen plek voor een fornuis met zes kookplaten? Dan kiest u voor het vierpits gasfornuis met elektrische oven. En weet u wat het eenvoudigste is? U bestelt al uw keukenapparatuur gewoon online in de webshop van Bonnewits Horeca!

Een elektrisch fornuis met oven als onderdeel van uw professionele keuken

Een gasfornuis met elektrische oven kopen is eigenlijk essentieel voor iedereen die een horecakeuken gaat inrichten. Uw chef zal het ongetwijfeld beamen: op gas koken is het echte koken. Daarom heeft Bonnewits Horeca diverse gasfornuizen met elektrische oven in het assortiment. Daarnaast vindt u bij deze online expert ook al het andere dat u nodig heeft in een professionele horecakeuken. Een werkbank, gekoeld en desgewenst op maat, mag ook niet ontbreken. Tot aan een RVS prullenbak en wieltjes voor onder uw apparatuur: Bonnewits Horeca heeft overal aan gedacht. Neem contact op wanneer u al uw apparatuur tegelijk wilt bestellen. Er komt dan graag iemand bij u langs om een mooie offerte op te stellen.

Kies voor een elektrisch fornuis met oven van RVS: dat is lekker snel schoonmaken

Wanneer u een elektrisch fornuis met oven of een gasfornuis met elektrische oven aanschaft bij Bonnewits Horeca, kunt u erop rekenen dat het gemaakt is van RVS. De reden daarvoor is simpel. RVS is veel eenvoudiger schoon te maken en te houden. De oppervlakken zijn overal glad zodat er geen vuil en etensresten tussen kunnen blijven hangen. Ook de metallic look heeft een eigen voordeel. Door deze kleur ziet u het meteen als er een keer geknoeid wordt! Hygiëne is om logische redenen erg belangrijk in de horeca en door te kiezen van keukenapparatuur van RVS zorgt u ervoor dat u iedere controle van de Keuringsdienst van Waren goed doorkomt! 

View more posts from this author