Nooit meer last hebben van een vieze vloeren? Kom een veegmachine kopen bij de specialist

Op het moment dat u een veegmachine gaat kopen bij een specialist, weet u zeker dat uw vloer er altijd stralend bijligt. En dat heeft zo zijn voordelen. Stof kan na verloop van tijd leiden tot irritaties aan luchtwegen en de ogen. Zeker in de zware industrie, houtbewerking en andere sectoren met krachtige machinerie wordt er behoorlijk wat stof opgeworpen. Door een veegmachine te kopen bij Lansto B.V. voorkomt u dat het stof zich ophoopt. Informeer naar de mogelijkheden en maakt binnenkort snel en efficiënt schoon met een professionele veegmachine.

Een veegmachine kopen voor het lichte of het zware werk, kies altijd voor een betrouwbaar merk

Veegmachines voor zwaar en fijn werk worden meestal ingezet in magazijnen, loodsen en werkplaatsen. Op deze plaatsen moet dus ander soort vuil worden opgeveegd in vergelijking met openbare ruimtes. Denk daarbij aan splinters van pallets, plastic verpakkingsmateriaal en ander materiaal dat niet in een gewone stofzuiger kan. Kies daarom voor een betrouwbaar merk bij een betrouwbare leverancier. Lansto B.V. biedt u de juiste stofzuiger, eentje die zich niet tegen laat houden door grotere stukken restmateriaal! Het resultaat is een vloer die altijd brandschoon is en klaar voor de volgende werkdag! Een veegmachine die u bij deze specialist kunt kopen raakt bovendien niet beschadigd door dit restmateriaal en zal lang en trouw dienst doen!

Voorkom ongevallen op de werkvloer door een veegmachine te kopen

Bij veel bedrijf heeft het terugdringen van het ziekteverzuim een hoge prioriteit. Op het moment dat werknemers geen bedrijfsongeval krijgen of niet ziek worden, zijn zij maximaal inzetbaar, wat vervolgens weer kostenbesparend werkt. Voor loodsen magazijnen en werkplaatsen is het kopen van een professionele veegmachine een manier om bedrijfsongevallen én ziekteverzuim tegen te gaan. Stukken hout, metaal, papier of plastic leveren een serieus struikelgevaar op, soms met even serieuze gevolgen. Lansto B.V. biedt u de oplossing in de vorm van verschillende modellen waarmee u al het rondslingerende afval makkelijk en snel opveegt. Interesse? Bel meteen en vraag de brochure aan!

View more posts from this author