Regel de temperatuur en luchtvochtigheid met een klimaatkast

Voor de ontwikkeling van nieuwe producten zijn er aantal elementen die in de gaten gehouden dienen te worden. Allereerst moet het een aantal tests doorstaan. Op die manier weet u zeker dat het product niet bezwijkt onder bepaalde druk of situaties. In dat geval is het verstandig om een klimaatkast aan te schaffen voor gebruik in uw onderneming. Hiervoor kunt terecht bij een specialist als Hielkema Testequipment B.V. Heeft u wel een klimaatkast nodig, maar slechts voor een korte periode? Ook dan biedt de specialist de ideale optie. Het is namelijk ook mogelijk om een klimaatkast te huren. Op deze manier kunt u wel al uw tests uitvoeren, maar hoeft u niet meteen een dure investering te maken.

Voor elke toepassing een geschikte klimaatkast

Bent u bekend met het gebruik van een klimaatkast om testen mee uit te voeren? Deze methoden wordt regelmatig toegepast om te zien of een nieuw product zijn kwaliteiten behoudt onder bepaalde klimaatomstandigheden. Bij het kopen van een klimaatkast heeft u keuze uit verschillende uitvoeringen. Welke voor u het meest geschikt is, is afhankelijk van de toepassing waarvoor u de klimaatkast wilt gaan gebruiken. Zo zijn zaken als uw product, de testspecificaties en uw wensen bepalend voor het type klimaatkast dat het meest geschikt voor u is. In het uitgebreide aanbod aan klimaatkasten dat Hielkema Testequipment B.V. aanbiedt, weet u zeker dat u een exemplaar vindt dat perfect past bij uw wensen. En komt u er niet helemaal uit? Dan adviseert deze specialist u hier graag bij.

Slechts eenmalig een klimaatkast nodig? Voer uw test uit bij de specialist!

Voordat u een nieuw product dat u heeft ontwikkeld mag introduceren op de markt, moet het eerst onderworpen zijn aan diverse tests. Op die manier geeft u een garantie dat de kwaliteit onder bepaalde omstandigheden hetzelfde blijft. Zo zijn tests in de klimaatkast van groot belang. Hiermee controleert u of uw product bestand is tegen extreme temperaturen en andere klimaatomstandigheden. Maar om nu voor die ene keer een hele klimaatkast te gaan aanschaffen, dat is wellicht te veel van het goede. U bent immers van plan het apparaat maar één keer te gebruiken. Een specialist uit Uden, Hielkema Testequipment B.V. biedt u de oplossing. Zij nodigen u namelijk uit om uw tests op hun locatie in Uden uit te voeren. U maakt er gebruik van alle apparaten die u maar nodig heeft, zonder dat u te maken heeft met hoge aanschafkosten.

View more posts from this author