ZIZ Magazine
Image default
Boeken en Tijdschriften

baby eerste jaar boek

Wat is een baby eerste jaar boek? 

Een “baby eerste jaar boek is een invulboek”. Het is speciaal ontworpen om elke ontwikkeling die een baby doormaakt, vast te leggen. Het boek is zo ingedeeld dat iedereen precies kan bijhouden op welke datum een kindje voor het eerst lacht, een hele nacht doorslaapt, het eerste fruithapje eet, op de buik gaat liggen, het eerste tandje krijgt, enzovoorts. 

 

Fantastisch als cadeautje 

Het jaarboek is een persoonlijk en onvergetelijk cadeautje bij een kraambezoek of babyshower. Of heb je recent vernomen dat je vriendin of een familielid zwanger is? Ook dan is het ‘Baby eerste jaar boek‘ een mooi persoo nlijk cadeau. Als je baby nog klein is, zal het nog veel moeten leren. Stapje voor stapje ben je getuige van de ontwikkeling van jullie kindje. Dat eerste lachje is onvergetelijk. De persoonlijkheid van je baby wordt ook in het eerste jaar al zichtbaar.

Wat valt je op? Je neemt foto’s, filmpjes om zoveel mogelijk vast te leggen. Een jaarboek is een persoonlijk document, speciaal voor je baby. Als je kind groot is, is het bijzonder om te lezen je als ouders allemaal over je kind geschreven hebben. 

 

 

Creativiteit met een jaarboek? 

In een jaarboek leggen ouders vast wat een kindje zoal doet. Welk eten vindt het lekker en wat lust het juist niet? Wat is het favoriete speelgoed van de baby? Wanneer zegt de baby voor het eerst mama, papa of oma en opa? Wanneer gaat het kindje rechtop zitten, losstaan en op welke datum zet het de eerste stapjes? Het zijn allemaal mijlpalen in een kinderleven.

Dagboeken voor baby’s zijn te verkrijgen in verschillen uitvoeringen. Een goed baby dagboek heeft een mooie indeling, met een logische volgorde met voldoende ruimte voor persoonlijk invulling zoals het plakken van foto’s. Ook kun je een haarlok van het zachte babyhaar en persoonlijke verhalen in een goed baby dagboek kwijt.

 

Wellicht ook leuk voor vrienden en vriendinnen, bekijk de invulboeken online!