De zakelijke kant van een taal leren

Website omschrijving:

U kunt bij ons zakelijk Engels in Amsterdam leren, maar wij bieden daartoe ook mogelijkheden in Amstelveen. Zo kunt u bij ons vanuit de plaatsen Hoofddorp en Uithoorn eenvoudig les volgen. Verder zijn wij actief in Badhoevendorp en kunt u ook vanuit Aalsmeer een cursus volgen in Amsterdam.

 

Sterker staan doet u met een zakelijk kantje in uw vocabulaire

U wilt op een hoog niveau zakelijk Engels in Amsterdam leren? Om bijvoorbeeld sterker te staan tijdens zakelijke onderhandelingen of om uw ideeën op professionele wijze in het Engels te presenteren? Bij The English Center bieden onze native speakers u de mogelijkheid om het Brits Engels te leren of het Amerikaans Engels. U kunt in elk geval na het volgen van de cursus in het zakelijk Engels met uw relaties communiceren.​ taal op zakelijk gebied te beheersen. Dat is meteen onze kracht waar u profijt van zult hebben.

Wij bieden u voordeel!​

Naast dat u zakelijk Engels Amsterdam kunt leren, zijn er nog meer voordelen. U kunt bij ons namelijk terecht voor een op maat gesneden lespakket, waarbij er aandacht wordt besteed aan specifieke zakelijke termen en grammatica. Ook de uitspraak en het accent staan centraal. The English Center is perfect voor het leren van zakelijk Engels op een hoog niveau. Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.​

  1.  
http://www.englishcenter.nl/#!zakelijk-engels-in-amsterdam/crll

View more posts from this author