ZIZ Magazine
Dienstverlening

Een stevige werkplaatsvloer of industrievloer van deze specialist

Wilt u een stevige werkplaatsvloer of een ander soort industrievloer die wel tegen een stootje kan? Schakel dan Soldicoat B.V. in! Deze specialist is al meer dan 40 jaar werkzaam in deze branche en heeft over de afgelopen jaren veel kennis en ervaring opgedaan. Zij weten alles op het gebied van kunststofvloeren en bieden verschillende soorten vloeren aan. Denk daarbij aan polyurethaan sportvloeren of industriële epoxyvloeren. Ze leggen vloeren voor zowel bedrijven en overheidsinstellingen als particulieren. Bent u benieuwd geworden? Lees dan snel verder!

De voordelen van de verschillende vloeren

Soldicoat B.V. is voornamelijk gespecialiseerd in het aanleggen van werkplaatsvloeren en industrievloeren. Bij een werkplaatsvloer kunt u kiezen voor een afwerking van epoxy of polyurethaan. Daarnaast heeft u de keuze voor een dikte van 200 tot 500 micron. U kunt dus zelf bepalen hoe sterk de vloer moet worden. De werkplaatsvloer is erg stevig en is zelfs bestand tegen trillingen van zware, industriële machines. Dit komt door de hoge druksterkte. Wilt u naast de stevigheid ook profiteren van een nette vloer? Kies dan voor een mat- of glansafwerking, zodat uw werkplaats er meteen representatief uitziet. Wanneer u liever geen betonnen vloer wilt, is een industrievloer met een coatingsysteem een goede optie. Ook hiervoor kunt u bij dit bedrijf terecht. Dit vloersysteem kent vele voordelen. Zo is de vloer stofvrij, eenvoudig te reinigen, ziet u geen vieze vlekken op de vloer en heeft het een goede slijtvastheid. Daarnaast is een antislipafwerking mogelijk om uw werkplaats veiliger te maken. Ook bij deze vloer heeft u de keuze uit diverse kleuren en afwerkingen om alles er netjes uit te laten zien.

Vraag een prijsindicatie aan

Heeft u interesse in een werkplaatsvloer of industrievloer van Soldicoat B.V.? Neem dan contact op met deze specialist. Zij bespreken de mogelijkheden met u, uiteraard afgestemd op uw wensen. Wilt u ook graag weten wat het kostenplaatje gaat worden? Vraag dan een prijsindicatie aan. Zo weet u wat u kunt verwachten.

Gerelateerde artikelen

Een kapper in Breda die op maandag is geopend

Kwalitatieve schuifdeursystemen bestellen en jouw houten schuifdeur plaatsen

Meteen sloten laten vervangen door monteur