ZIZ Magazine
Dienstverlening

Kom erachter hoe tevreden uw personeel is met een medewerkersbetrokkenheidsonderzoek

Laat een medewerkersbetrokkenheidsonderzoek uitvoeren door Myhrsol en kom erachter of uw medewerkers met plezier naar hun werk komen. U weet dan of uw medewerkers tevreden zijn over de werksfeer, de werkzaamheden en hun verantwoordelijkheden. Met deze toepassing bent u altijd op de hoogte van wat er speelt op de werkvloer en is het eenvoudiger voor een werkgever om in te spelen op de situatie. Zorg ervoor dat de sfeer op de werkvloer optimaal is en check regelmatig met een medewerkersbetrokkenheidsonderzoek wat uw personeel van de situatie op de werkvloer vindt.

Met een medewerkersbetrokkenheidsonderzoek weet u wat uw personeel écht van uw bedrijf vindt

Bent u zelfstandig ondernemer? Natuurlijk wilt u dan weten of uw medewerkers tevreden zijn. Dit kan met een medewerkersbetrokkenheidsonderzoek. Met deze meetmethode achterhaalt u eenvoudig de meningen van uw personeel, dat zich op hun beurt weer gehoord voelt. Het gevoel van het onderzoek is dat werknemers een positievere blik op het werk krijgen, waardoor zij met meer plezier hun werkdag beginnen. Bevlogenheid, betrokkenheid, motivatie en productiviteit zijn kernwoorden, die te meten zijn dankzij het medewerkersbetrokkenheidsonderzoek en waar de werkgever vervolgens op in kan spelen. Doordat de testen anoniem zijn, durft het personeel eerder en eerlijker te zeggen wat hen dwarszit. Op die manier kan het probleem bij de kern worden aangepakt, waardoor frustraties, mankementen en wrijvingen worden weggenomen.

Dit zijn de voordelen van een medewerkersbetrokkenheidsonderzoek

Een medewerkersbetrokkenheidsonderzoek is een eenvoudige manier om erachter te komen wat uw medewerkers van uw organisatie vinden. Niet alleen dat, Myhrsol kan hiermee nog veel meer onderzoeken. Zo kan een lage beoordeling van productiviteit, motivatie of ontwikkeling gelinkt worden aan langdurig ziekteverzuim zoals een burn-out. Hoe eerder een knelpunt opgemerkt wordt, des te eerder een werknemer geholpen kan worden. Met een medewerkersbetrokkenheidsonderzoek zorgt u voor overzicht, een eerlijke feedback van uw personeel en een betrokkenheidsgevoel. Hierdoor bent u eerder in staat om een ontevreden gevoel onder uw werknemers weg te nemen en voelen zij zich eerder gehoord. Dit verhoogt hun productiviteit.

Gerelateerde artikelen

Koop deze tapas vlak bij Veenendaal als u van heerlijk eten houdt

Met de hulp van deze glasleverancier uit Weert geniet je van een geweldig resultaat

Zeilles volgen, voor een levenlang zeilplezier