Laat u uw spouwmuur thermisch of akoestisch isoleren?

Wat is uw reden om uw spouwmuur of plafond te laten isoleren? De reden is belangrijk voor het type isolatie dat u laat uitvoeren. Wilt u bijvoorbeeld dat het gedurende de winter lekker warm is in uw woning? En in de zomer juist de warmte zo veel mogelijk buitenshuis houden? Dan is er sprake van thermische spouwmuurisolatie. Woont u in een drukke buurt en wilt u het liefst zo min mogelijk last hebben van de geluiden van buitenaf? Dan is het belangrijk om uw woning ook akoestisch te isoleren. Uw reden voor het isoleren van uw woning, is bepalend voor de isolatiemethode die u kiest. Zo zijn voor thermische isolatie de EasyPearls van Easycell een effectieve én voordelige optie. Wilt u echter dat uw spouwmuurisolatie zowel thermisch als akoestisch is? Dan kunt u het beste gebruik maken van Climaglass.

Zonder ingewikkelde verbouwingen uw plafond of spouwmuur isoleren

In de koude wintermaanden lukt het maar niet om uw huis lekker warm te stoken. Terwijl u in de zomer de warmte maar niet buiten kunt houden. Klinkt dat bekend? Dan is het aan te raden uw spouwmuur efficiënt te isoleren. Ook is het isoleren van uw plafond een goed idee. Of u nu een spouwmuur of een plafond laat isoleren, de specialisten bij Easycell bieden een perfecte oplossing voor u. Met hun producten is het mogelijk om uw woning met slechts een simpele ingreep te isoleren. Dit houdt in dat u niet te maken krijgt met ingewikkelde verbouwingen. Snelle resultaten, zonder dat u uw hele huis overhoop hoeft te halen. Klinkt dat niet als de ideale oplossing?

Verschillende producten voor effectieve spouwmuurisolatie

Stel u wilt een goede isolatie van uw plafond. Of u wilt een spouwmuur in uw woning beter isoleren. Het liefst wilt u dat dit een beetje efficiënt gebeurt. Maar hoe pakt u dit nu het beste aan? Dan hebben wij een goede oplossing voor u. Heeft u al eens gehoord van het bedrijf Easycell? Zij bieden verschillende producten voor het isoleren van een plafond, maar ook voor spouwmuurisolatie. Voor het isoleren van een spouwmuur kunt u gebruik maken van EasyPearls of Climaglass. Elke parel van de EasyPearls bestaat uit zo’n 3000 met gas gevulde cellen die zorgen voor de isolatie van uw spouwmuur. Het product Climaglass is geschikt voor zowel thermische- als akoestische spouwmuurisolatie. Dit product wordt droog ingeblazen met een inblaasmachine en neemt absorbeert warmte en kou, maar ook geluid. Welk product is voor u het meest geschikt? De specialisten van Easycell adviseren u er graag over!

View more posts from this author