Professioneel schoonmaakbedrijf uit de buurt van Capelle aan den IJssel staat garant voor kwaliteit

U wilt een schoonmaakbedrijf inschakelen voor de schoonmaak van uw pand. Maar wat maakt nou een bedrijf het beste voor wat u zoekt? Om het maken van de keuze voor een schoonmaakbedrijf in Capelle aan den IJssel wat makkelijker te maken, zijn er bepaalde eisen en richtlijnen opgesteld waaraan schoonmaakbedrijven moeten voldoen. Op deze manier kunt u eenvoudig zien of een bepaald bedrijf zekerheid biedt van goede kwaliteit. Zo weet u bij een bedrijf als Alclean B.V. zeker dat het goed zit. Zij zijn KIWA gecertificeerd en hebben het SieV keurmerk. Daarnaast zijn alle schoonmakers in het bezit van erkende vakdiploma’s.  

Uw kantoor verantwoord schoongemaakt door een schoonmaakbedrijf bij Capelle aan den IJssel

Wilt u met uw bedrijf meer milieu verantwoord ondernemen, maar weet u niet goed hoe? Alle kleine beetjes helpen. Dus zet bijvoorbeeld de verwarming lager, stimuleer medewerkers tot het gebruiken van de fiets in plaats van de auto. Zorg ervoor dat ook de schoonmaak van uw kantoor op een milieuvriendelijke manier gebeurt. Hoe doet u dat? Door Alclean B.V. in te schakelen, een schoonmaakbedrijf uit Capelle aan den IJssel, weet u zeker dat de schoonmaak van uw kantoor op een ecologische manier gebeurt. Dit bedrijf gebruikt namelijk uitsluitend middelen en materialen die geen schade toebrengen aan mens en dier. Zo zijn alle middelen die ze gebruiken voorzien van een Europees Ecolabel. Bijkomstig voordeel: deze schoonmaakmiddelen dragen niet alleen bij aan een beter milieu, maar ook aan de gezondheid van uw medewerkers. Ze zijn namelijk vrij van irriterende stoffen zoals alcohol en ammonia.

Schoonmaakbedrijf nabij Capelle aan den IJssel maakt altijd eerst een schoonmaakplan

Het plannen van taken wordt overal toegepast. Zo ook bij schoonmaakbedrijf Alclean B.V. in Capelle aan den IJssel. Hier stellen ze een gestructureerd schoonmaakplan op alvorens ze starten met de opdracht. Hierin wordt er een inventarisatie gemaakt van de uit te voeren werkzaamheden en ontvangt u een kostencalculatie. Hierna gaat de schoonmaak van opgestart door de medewerkers en objectleiding. Regelmatig wordt er een inspectie uitgevoerd. Het bedrijf blijft met u overleggen over de dienstverlening en u ontvangt periodiek een rapportage van de voortgang. Op deze manier wordt uw kantoor effectief schoongemaakt, met als resultaat dat u keer op keer binnenstapt in een brandschoon kantoor.

View more posts from this author