ZIZ Magazine
Dienstverlening

Waarom moet u Propfun inschakelen voor uw bedrijfsfeest?

Je zult nu vast denken, Propfun? Wat is dat nu weer. Ik zal het je uitleggen. Propfun is een must voor elk event. Zij verhuren namelijk fotohokjes waar je alleen of met je beste vriend of vriendin, je collega’s, je partner, je kind(eren) of wie je maar wilt, een leuke foto kunt maken die direct klaar is.
Het is een feit dat veel mensen ervan houden om foto’s te maken bij feestjes en partijen. Ze vinden het leuk om vast te leggen waar ze zijn, met wie ze zijn en hoe leuk ze het hebben.

Propfun zorg voor ontspanning

Propfun zorgt ervoor dat iedereen het op een feest naar zijn of haar zin heeft. En omdat we nu in het tijdperk van de sociale media zitten, komt de validatie via Facebook, Instagram, Twitter en andere sociale mediaplatformen iedereen erg goed uit. Na een stressvolle dag op kantoor kan een groot bedrijfsevenement voor iedereen een verademing zijn. Dit is ook een van de redenen waarom een fotocabine een geweldig idee is, niet alleen voor sociale feesten, maar ook voor bedrijfsevenementen. Plaats een foto stand op elk evenement en in een paar minuten heb je een warme sfeer, een lachende menigte en een geweldig evenement waar je de rest van de week over praat!

Twee voordelen

Bovendien heeft het huren van een fotocabine nog andere voordelen die passen bij het maximaliseren en aanvullen van marketingdoelstellingen, twee vliegen in één klap!

Mogelijkheden tot netwerken

Bij grote bedrijfsevenementen kent niet iedereen elkaar. Het aantal aanwezigen kan overweldigend zijn, en kan een goede indicator zijn voor het succes van het evenement. Echter, om goede beoordelingen en feedback te krijgen, moet er een sfeer van warmte en vertrouwdheid worden gevoeld. Omdat mensen in grote aantallen in de rij moeten staan voor het fotohokje, beginnen ze al snel met elkaar te praten. Gesprekken verlopen soepel als het gaat om een gedeelde ervaring. Dit geeft de mensen een geweldige kans om nonchalant over veel dingen te praten.

Leuke herinnering én bedrijfs souvenir

Natuurlijk, als mensen naar een evenement gaan, is het belangrijk dat ze het leuk hebben. Het huren van een fotocabine tijdens een evenement zorgt voor een geweldige herinnering aan een perfecte avond of dag. De foto’s zelf zijn een geweldig souvenir van het evenement zijn. De foto’s kunnen ook fungeren als een prima marketing tool.

Fotocabine – Essentieel voor elk evenement

Een photobooth fungeert niet alleen als een vorm van vermaak, maar is ook een zeer goed marketinginstrument en een geweldige manier om te besparen op het bedrijfsbudget. Wat leuk dat je dit blog tot hier hebt gelezen. Voor meer informatie over Propfun en wat zij voor jouw bedrijfsfeest kunnen betekenen, neem gerust contact met hen op via telefoonnummer 0318-727274.

Meer informatie over de photobooth? Bekijk de website!

Gerelateerde artikelen

Salarisadministratie veel werk

Een bouwdroger van goede kwaliteit huren voor een scherpe prijs

Sport Psychologie