ZIZ Magazine
Image default
Entertainment

Welke reserve onderdelen zijn er voor de Davinci vaporizer?

Als je een Davinci vaporizer hebt aangekocht of je overweegt om er eentje aan te kopen, wil je natuurlijk zeker zijn dat je er lange tijd kan van genieten. Dat kan natuurlijk pas als er voldoende reserveonderdelen beschikbaar zijn om kapotte onderdelen te vervangen en als er genoeg accessoires te verkrijgen zijn om optimaal van alle voordelen van de vaporizer te genieten. We geven je even een handig overzichtje van alle beschikbare Davinci onderdelen.

Davinci onderdelen: accessoires kit

Een Davinci vaporizer kent een lange levensduur en door goed onderhoud kan je die zelfs nog verlengen. De accessoires kit geeft je alles wat je nodig hebt voor een degelijk onderhoud zoals reinigers, doekjes, prikgereedschap, een sleutelring, een afsluitring en een parel vervangingsset. Met deze handige tools zorg je er keer op keer voor dat je vaporizer terug als nieuw functioneert.

Davinci onderdelen: mondstukjes

Voor het mondstukje van de Davinci vaporizer heb je de keuze tussen een platte en een lange uitvoering. De platte uitvoering zorgt voor de meest zuivere smaak en de lange geeft je een koelere damp, maar ook met die pure smaak die Davinci nastreeft. Welke je kiest, hangt helemaal af van jouw voorkeuren en je kan er natuurlijk voor kiezen beide aan te kopen en af te wisselen.

Davinci onderdelen: kamers

Wie kiest voor de toevoeging van extra extracten kan hiervoor de Davinci kamers aankopen. Een dubbel voordeel dus waarbij je niet alleen kan genieten van de kruiden, maar ook van de extracten en dat met één en hetzelfde toestel. Jouw vaporizer tover je met de extra kamer om tot een zogenaamde dual use versie.

Davinci onderdelen: doseer pods

De kruiden die je gebruikt in je Davinci vaporizer kan je door middel van deze pods makkelijk doseren. De inhoud van de kamer wordt teruggebracht tot 0.2 gram in plaats van de gebruikelijke 0.5 gram waardoor je nooit een teveel aan kruiden gebruikt en toch een perfecte ervaring hebt.

Davinci onderdelen: reiskit

Als je een reisje of uitstapje gepland hebt, wil je natuurlijk jouw vaporizer meenemen. De handige reiskit biedt niet alleen plaats voor de vaporizer, maar bovendien kunnen ook alle accessoires, kruiden en extracten hierin handig en discreet opgeborgen en meegenomen worden. Je hoeft weg van huis dus nooit nog je vaporizer en toebehoren te missen.

Davinci onderdelen: grinder

De grinder biedt kan je kruiden grinden om tot 6 keer de doseerpods te vullen. Erg makkelijk om ook tijdens lange dagen nooit zonder kruiden te vallen en telkens terug te moeten grinden en aanvullen. Voor je vertrekt, vul je de grinder en je hoeft je daar alvast de hele dag geen zorgen meer over te maken.

Davinci zet met het uitgebreide aanbod aan Davinci onderdelen opnieuw in op een optimale gebruikerservaring en gebruiksgemak. De onderdelen zijn allemaal apart te koop en bieden je de hoge kwaliteit die je van Davinco kan en mag verwachten. Voor een lange levensduur van je toestel is het belangrijk de originele onderdelen te gebruiken die perfect op maat van jouw vaporizer gemaakt zijn en de levensduur op die manier nog een heel stuk verlengen.