Bent u een volwassene? Ook dan komt u langs bij de kinderdiëtist

Bij de kinderdiëtist kunt u ook terecht als u, als volwassene, wilt afvallen. Met meer dan 30 jaar ervaring helpen de voedingsdeskundigen van Diëtistenpraktijk De Voedietist u. Alle specialisten hebben een Hbo-diploma Voeding en Diëtiek. Zij geven u advies op verschillende vlakken. Heeft u last van overgewicht en weet u niet hoe u hieraan kunt werken? Dan kan een diëtist u helpen. Overgewicht ontstaat wanneer de inname van energie hoger is dan het verbruik. De energie die overblijft wordt omgezet in vet en dat is gevaarlijk. Door de professionele begeleiding van een diëtist kunt u op een veilige en verantwoorde manier de overtollige kilo’s kwijtraken.

Overgewicht? Met hulp van een kinderdiëtist raakt uw kind de overtollige kilo’s kwijt

Uw kind komt weer op gewicht door een kinderdiëtist in te schakelen. Bij Diëtistenpraktijk De Voedietist helpen ze u graag. Zij houden zich al meer dan 30 jaar bezig met voeding en kunnen u door deze jarenlange ervaring uitstekend van dienst zijn wanneer u kind overgewicht heeft. Wij helpen u het eten met kinderen weer leuk te maken en zorgen ervoor dat kinderen grenzen hanteren omtrent voeding. Een goede voeding is nu eenmaal de basis van een goede gezondheid en dat is van cruciaal belang wanneer uw kind zo’n grote ontwikkeling doormaakt. De kinderdiëtist is u graag van dienst met bijvoorbeeld een dieetplan. Hiermee kunnen u en uw kinderen de juiste voeding kiezen.

Heeft uw kind last van een allergie? Schakel een kinderdiëtist in

Het hebben van een allergie is voor veel kinderen erg lastig. Vaak is het voor ouders erg lastig om hiermee om te gaan. Het is dan raadzaam om langs te gaan bij een gespecialiseerde kinderdiëtist. U vindt zo’n voedingsconsulente bij Diëtistenpraktijk De Voedietist. Bij deze praktijk vinden ze dat voeding van groot belang is voor de gezondheid en ontwikkeling van kinderen. Hierbij moet u denken aan vitaminen, mineralen, eiwitten, vetten en koolhydraten. De kinderdiëtist kan u van dienst zijn door een dieetplan op te stellen. Wilt u persoonlijke begeleiding? Ook dan staat de kinderdiëtist voor u klaar. U bent bij Diëtistenpraktijk De Voedietist tevens aan het juiste adres voor professioneel voedingsadvies voor volwassenen.

View more posts from this author