Hoe een shake bijdraagt aan mijn dieet

Hoe een shake bijdraagt aan mijn dieet

 

Eiwitshakes, iedereen heet er al wel over gehoord, misschien heb je zelfs al enkele eiwitshakes genuttigd maar voelde je tijdens deze enkele keren niet de ware kracht achter de shakes. Toch bent u op dit moment erg benieuwd naar de waarheid. Hier mag je trots op zijn, want dit betekend dat je zelf als persoon gezonder en gelukkiger door het leven wenst te gaan.

Eiwitshakes geven gedurende de dag voedingstofen af in je lichaam, hierdoor blijven al je spierenen weefsels goed gevoed. Hierdoor zullen je spieren voor tijden en na het sporten optimaal functioneren. Ook zal het herstel na het sporten zal de eiwitshake bijdragen om je beschadigde spieren weer extra snelte herstellen zonder dat er spiermassa verloren gaat.

 

Wat zit er precies in eiwitshakes? Dat ligt natuurlijk aan de shake. Of ze geven vooral over een langere periode energie en voedingstoffen af. Of ze geven met name explosieve energie in een korte tijd af dit laatste is vooral handig als je aan zware krachtsport doet. Hierdoor krijgen je spieren net dat beetje extra om een zware training goed te door staan.

 

Eiwitshakes zijn in vele smaken en de prijzen zijn ook van hoog tot laag om het gebruik van sportvoeding voor iedereen jong en oud, rijk en minder rijk toegankelijk te maken. Natuurlijk is het wel zo dat de duurdere shakes vaak meer zuivere ingrediënten hebben, maar goed het verschil tussen een fiat panda en een Mercedes SLS is ook vrij duidelijk. Echter hebben alle shakes wel 1 kenmerk gemeen het is gezond! En al helemaal als je het vergelijkt wat je wel niet allemaal in de supermarkt schappen kunt vinden.

 

Wil je meer weten over lekkere maar toch vooral gezonde shakes of andere vormen van sportvoeding dan nodigen wij u graag uit binnen onze spotvoeding en eiwit shake website www.eiwitshakestore.nl

 

 

http://www.eiwitshakestore.nl

View more posts from this author