ZIZ Magazine
Image default
Groothandel

Koop uw PET-fles naar keuze snel en voordelig online

Bent u op zoek naar een eenvoudige manier om een PET-fles te bestellen die aan uw voorwaarden voldoet? Kijk dan gauw eens bij het aanbod van PET Power. Deze webshop is gespecialiseerd in het ontwerpen en produceren van allerlei verschillende soorten PET-verpakkingen, van knijpflessen tot potten. Zelfs voor topkwaliteit pharma bottles bent u hier aan het juiste adres. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Kijk dan wat deze specialist u te bieden heeft.

Complexe productieprocessen

Het produceren van een PET-fles of pharma bottles is niet iets wat zomaar elk bedrijf kan ondernemen. Er gelden namelijk talloze strenge kwaliteits- en veiligheidseisen waar deze verpakkingen aan moeten voldoen. Zo moet er voor sommige producten bijvoorbeeld een minimaal steriliteitsniveau worden behaald en kunnen andere absoluut niet op grote schaal worden geproduceerd. Dat is dan ook de reden dat PET Power heeft geïnvesteerd in meerdere machines, elk geschikt voor het maken van een specifieke soort verpakking.

State-of-the-art cleanroom

De grootste trots van het bedrijf is misschien wel de cleanroom. Deze ruimte is speciaal ontwikkeld voor het produceren van verpakkingen bedoeld voor de medische sector. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de eerder genoemde pharma bottles. Pharma bottles worden vaak gebruikt voor het bewaren van geneesmiddelen en dienen dan ook aan een zorgvuldig productieproces te worden onderworpen. Hier is de GMP Class C-cleanroom van PET Power uitermate geschikt voor. In de cleanroom worden de pharma bottles geproduceerd en gereinigd door middel van een HEPA-filter en gammastraling. Uiteindelijk wordt hiermee een optimaal steriliteitsniveau behaald, waarna de producten geschikt zijn voor gebruik voor medische doeleinden.

Neem contact op met een salesvertegenwoordiger

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor het samenstellen van een PET-fles of pharma bottles voor uw bedrijf? Neem dan eens contact op met een van uw lokale salesvertegenwoordigers. Zij helpen u graag bij het samenstellen van de ideale pharmaverpakking.