Met welke techniek wordt de groutanker geplaatst?

Als u een dam wilt versterken of een kanaal wilt verleggen, gaat u naar een specialist. Zo weet u zeker dat het goed gebeurt en dat er professioneel materiaal gebruikt wordt. De verankering van de damwand of kade laat u daarom uitvoeren door De Vries Titan. Dit bedrijf is volledig self-supporting, wat inhoudt dat ze alle techniek zelf in huis hebben. Het voordeel is dat zes ankerboormachines te allen tijde inzetbaar zijn. Daarnaast hebben vier van de zes machines de capaciteit om als dubbel spoelboormotor te functioneren, waarmee een verbuisd geboord wordt. Op die manier is uw groutanker gegarandeerd goed geplaatst.

Kies voor de groutanker van de specialist uit Werkendam

Voor de verankering van een dam of kade gaat u naar een professioneel en gespecialiseerd bedrijf. De Vries Titan helpt u graag bij uw project en maakt gebruik van een groutanker. Dit wordt regelmatig gebruikt bij het aanleggen van een kanaal voor bijvoorbeeld de scheepsvaart. Daarnaast wordt het toegepast ter verankering van de grond. Sinds de oprichting in 1999 heeft De Vries Titan al meer dan 1000 opdrachten uitgevoerd. Zo is er ervaring bij de herinrichting van havens, maar ook de verbetering van diverse dijken door heel Nederland. Met deze opgedane kennis en ervaring wordt ook uw opdracht met succes afgerond.

Alles van begin tot eind geregeld: van groutanker tot damverankering

Bent u van plan om de grond, een wand of een dam te verankeren? Dit is een erg groot project met veel deadlines en stress voor de aannemer. Om dit zo goed mogelijk te laten verlopen doet u er goed aan om een specialist in te schakelen. Verankering met behulp van een groutanker laat u doen door De Vries Titan. Naast het plaatsen met behulp van een ankerboormachine, beschikt dit bedrijf beschikt over een eigen ontwerpafdeling die naast het ontwerp ook de berekeningen voor het project uitvoert. U vertrouwt op een expert die u van het voorstadium tot aan de uitvoering assisteert.

View more posts from this author