ZIZ Magazine
Image default
Industrie

Waarom kan buizen buigen voordelen hebben voor uw bedrijf?

Buizen buigen kan ervoor zorgen dat u sneller kunt werken. Door buizen vooraf in de juiste bochten te laten voorbewerken, kunnen ze immers direct worden gebruikt waarvoor ze bedoeld zijn. U hoeft niet meer zelf te gaan zagen en lassen. Zeker het buigen van buizen van RVS of staal is een klus die u vast en zeker graag uitbesteedt. Dat kan, want er zijn bedrijven in Nederland die zich hierin hebben gespecialiseerd. Zij kunnen buizen buigen van verschillende materialen, ook buigzame kunststof. U geeft als opdrachtgever aan wat voor bocht er in de buis moet komen en vervolgens krijgt u de buizen aangeleverd met de gewenste voorbewerking.

Wat voor bochten kunnen er in een buis worden gemaakt?

Het klinkt voor de hand liggend, maar iedere bocht kan in een buis worden gemaakt. Of het nu gaat om een straalbocht of een long radius of een short radius, het kan allemaal. Daar komt bij dat de dikte van de buis variabel kan zijn. Gespecialiseerd bedrijf Van Rijsoort Bending verwerkt buizen met een diameter van minimaal 16 en maximaal 508 millimeter. U kunt uiteraard ook meerdere bochten in een buis laten maken, zoals bij de overbekende zwanenhals van een afvoer. Op die manier kunt u de buis direct verwerken in een product of bij het aanleggen van een buizensysteem zoals bij de bouw of renovatie van woningen. Door te kiezen voor buizen buigen in plaats van lassen, voorkomt u bovendien dat de buis gaat lekken. Dit is uiteraard ideaal als er vloeibare stoffen doorheen moeten.

Betaal een scherpe prijs als u een buis wilt laten buigen

Laat een buis buigen door een ervaren bedrijf. Zo weet u zeker dat uw opdracht correct wordt uitgevoerd. Bij Van Rijsoort Bending vraagt u direct online een offerte aan voor uw opdracht. Veel klanten nemen regelmatig gebogen buizen af bij dit bedrijf en dan gelden uiteraard prijsafspraken op maat. Werkt u vaak met buizen die gebogen moeten worden? Dan is het zeker de moeite waard om dit aan een vakbekwaam bedrijf uit te besteden, zoals deze specialist. Ontdek daarom wat zij voor u kunnen betekenen.

https://rijsoort.nl/