Hoe krijg je meer likes op je Instagram posts?

Zizmagazine

Instagram, een platform dat ooit begon als een plek waar mensen hun foto’s konden delen. Dat nu is uitgegroeid tot een immens platform waar mensen miljoenen aan euro’s verdienen. Maar ieder account is hetzelfde begonnen. Met nul volgers en nul likes. Dus wil jij weten hoe al die influencers hun account zo groot hebben gemaakt? Lees dan verder voor enkele tips.

Laat je inspireren door andere merken en mensen

Waar haal je je inspiratie vandaan? Als je alleen je branche of je vriendenkring volgt, zul je geen nieuwe ideeën vinden. Neem in plaats daarvan de tijd om onderzoek te doen en inspirerende accounts te vinden om te volgen. Maak dit een combinatie van jouw industrie, aanverwante industrieën en industrieën wild buiten uw cirkel. Zelfs als het klantenbestand niet hetzelfde is als het jouwe, is de kans groot dat je in staat bent om wat inspiratie te vinden in de strategie van hun berichten om te extrapoleren voor je eigen.

Werken aan een hashtagstrategie

Een van de gemakkelijkste manieren om organisch opgemerkt te worden, is door hashtags te gebruiken in het voordeel van je merk. Dat betekent niet dat je elke post moet taggen met #top, #amazing of #hair. Het betekent selectief zijn in je hashtags, zowel merk als industrie. Wanneer je een merkhashtag hebt, is het makkelijker om gerelateerde content en influencers te vinden. Met hashtags in de branche kun je zien wat er in je vakgebied trending is en ervoor zorgen dat je niets mist.

Tag the right accounts

Geef krediet waar krediet verschuldigd is. Wanneer relevant, tag in je post en in het bijschrift degenen waarme je werkt. Als je bijvoorbeeld prominente producten of mensen in je foto hebt, tag je ze op het bericht. Het kost weinig tijd en het geeft krediet aan de makers. Vaak, resulteren deze tags in een like terug van die merken of mensen en dat zorgt ook weer dat meer mensen jouw account ontdekken.

Als deze tips niet werken voor jou dan zou je ook kunnen nadenken om Instagram likes te kopen.

https://gebruikersnamen.nl/product/instagram-volgers-kopen/

View more posts from this author