ZIZ Magazine
Image default
Particuliere dienstverlening

Extra korting op een ruim aanbod bij deze brillenwinkel in Eindhoven

Wilt u nieuwe lenzen aanschaffen? Bij de specialist kiest u uit een ruim aanbod zachte lenzen. Waar gaat uw voorkeur naar uit? Geef uw wensen door aan de specialist! Bij Optiek Verhoeven, een brillenwinkel in Eindhoven, kiest u bijvoorbeeld ook voor een torische correctie of multifocale lenzen. Heeft u interesse in extra voordelige lenzen? Als u uw zachte lenzen koopt bij Optiek Verhoeven, ontvangt u een leuk voordeel. Iedere drager van de lenzen kan lid worden van de Contactlens Comfort Club (CCC), waarmee u nog voordeliger uit bent en extra kortingen en veel aanvullende services ontvangt. Wie wil dat nu niet!

Een ruim assortiment brillen en lenzen bij de brillenwinkel in Eindhoven

Bekijk eens het ruime assortiment van de brillenwinkel in Eindhoven. Van computerbrillen tot sportbrillen, u vindt het bij deze specialist. U heeft zelfs de mogelijkheid om uw bril af te wisselen met contactlenzen. Voor tijdens het sporten of op vakantie? Maar wilt u niet te lang bezig zijn met het schoonmaken ervan? Dan zijn daglenzen een goede optie. Dagelijks haalt u nieuwe, frisse lenzen uit de verpakking. Wilt u ze uit doen? Dan gooit u ze gewoon in de prullenbak. Bij Optiek Verhoeven draagt u al daglenzen voor €1,- per dag. Zo kiest u eenvoudig per dag of u een bril of lenzen draagt. De contactlensspecialisten geven u graag advies over het in- en uitdoen van de lenzen.

Kies voor optimaal draagcomfort met een montuur van de brillenwinkel in Eindhoven

Als u regelmatig een bril draagt, is het verstandig om met een aantal zaken rekening te houden. Het is zeer belangrijk dat de bril goede glazen heeft. Alleen in dat geval weet u zeker dat de bril een toevoeging is voor uw ogen en deze niet extra vermoeit. Als u een bril verkeerd draagt of deze de verkeerde glazen heeft, zorgt dit snel voor gezondheidsklachten. Denk hierbij aan vermoeide ogen, hoofdpijn en zelfs een verkeerde lichaamshouding doordat u de kijkafstand gaat corrigeren. Bij Optiek Verhoeven werken zeer gespecialiseerde opticiens die altijd rekening houden met uw wensen en behoeften. Deze brillenwinkel in Eindhoven verlaat u altijd met een bril op maat!