Categorie: Sport

5 fitnessartikelen die iedereen in huis moet hebben

Zoek je fitnessartikelen waarmee je thuis eenvoudig een complete work-out uit kunt voeren? Voor wie liever niet naar de sportschool gaat, maar lekker wil sporten in zijn eigen huis, zijn fitnessartikelen ideaal. Maar welke fitnessartikelen moet je kiezen om de beste resultaten te behalen? We bespreken 5 fitnessartikelen die iedereen in huis moet hebben.

Het voordeel van kleine fitnessartikelen

Kleine fitnessartikelen zijn een goede keuze omdat deze goedkoop en effectief zijn terwijl ze weinig ruimte innemen. Je haalt ze tevoorschijn wanneer je ze nodig hebt en na gebruik berg je ze eenvoudig op. Met de juiste fitnessartikelen kun je alle oefeningen uitvoeren om je lichaam strak en slank te maken. In combinatie met een goede cardiotraining haal je gegarandeerd goede resultaten!

1: De dumbbell

De dumbbell is het bekendste en meest gekochte kleine fitnessartikel. De dumbbell is een gewichtje dat verkrijgbaar is in verschillende gewichtsklassen. Als beginner start je met een relatief lichte dumbbell, naarmate je vaker traint bouw je dit gewicht langzaam op. Met de dumbbell voer je dus krachttrainingen uit die de spieren in je armen, borst en schouders versterken. Er zijn diverse oefeningen beschikbaar waarmee je de verschillende spiergroepen kunt trainen.

2: De kettlebell

Wil je ook de been- en bilspieren trainen? Dan kies je voor de kettlebell! De kettlebell is een van de populairste fitnessartikelen van dit moment. De kettlebell bestaat uit een zware bal met een handvat. Ook dit fitnessartikel is in verschillende gewichtsklassen verkrijgbaar voor beginners en gevorderden.

3: De fitnessbal

Met de fitnessbal kun je diverse spiergroepen aanpakken. Zo zijn de verschillende oefeningen goed voor de buik-, rug- en beenspieren. Je kunt de fitnessbal gebruiken tijdens de work-out, maar ook tijdens het werk. Als je op een fitnessbal zit tijdens het werken, train je tegelijkertijd je buikspieren.

4: De fitnessmat

Van alle fitnessartikelen is de fitnessmat simpelweg onmisbaar! Het is een basic onderdeel van je fitnessassortiment waarop je tal van oefeningen uit kunt voeren. Of je nu buikspieroefeningen wilt doen of een paar minuten wilt planken: met een fitnessmat is het net iets comfortabeler.

5: De foam roller

Na een intensieve work-out heb je iets nodig waarmee je spieren kunnen herstellen. De foam roller is hiervoor een ideaal hulpmiddel. Met behulp van de foam roller kun je jezelf een ontspannen massage geven waardoor je spieren herstellen en versoepelen. Een ideaal fitnessartikel voor een goede cooling down!

Continue Reading

Hoe vindt bikefitting plaats?

Een groeiende groep Nederlanders van allerlei leeftijden ontdekt de racefiets. Mede door goede prestaties die Nederlandse fietsers behalen tijdens diverse wielerwedstrijden, neemt de populariteit van de racefiets toe. Nu kan je een hele mooie racefiets gaan kopen en dan de weg op gaan, maar het plezier van fietsen hangt niet alleen van de fiets af. Naast de fiets, zadel en pedalen, is ook de algehele houding van de fietser van uitermate belang voor plezier op de fiets en verbetering zonder blessures van je prestaties. Je kan je fietshouding en de instellingen van je fiets heel professioneel laten instellen door bikefitting.

Er zijn diverse professionele bedrijven die aan bikefitting doen. Ten eerste kan bikefitting naar aanleiding van jou ideale fietspositie en wensen, een gehele fiets samenstellen. Heb je nog geen fiets aangeschaft, dan is bikefitting voor aanschaf zeker aan te raden. Je bent er dan zeker van dat je geen miskoop doet, maar een fiets aanschaft die het beste bij je past. Ten tweede, kan bikefitting je gehele fietshouding, gezondheid en fietsaccessoires onder de loep nemen, zodat je met een perfect afgestelde fiets naar huis gaat en je van jezelf ook op de hoogte bent van je eigen fietshouding.

Standaard begint bikefitting altijd met een intakegesprek. Daarin worden al je verwachtingen en je eventuele medische klachten besproken. Daarna volgt een lichamelijke screening. Er wordt gescreend op beenlengte, voet-, rug- en bekkenstand en je lenigheid en stabiliteit. Je fiets wordt daarna geplaatst op een trainer en mag je fietsen. Verschillende camera’s rondom de fiets registreren alle bewegingen, die je op de fiets maakt. Met zeer nauwkeurige apparatuur wordt alles vastgelegd. Alle uitslagen, worden geanalyseerd en in een rapport vastgelegd. Je fiets wordt op basis van dit rapport, helemaal afgesteld. Het rapport wordt met jou besproken; waar ligt de focus, je krijgt advies over je houding, stabiliteit en lenigheid en hoe je kan wennen aan je nieuwe fietshouding. Eventueel kan je na enkele weken nog gebruik maken van de terugkom service, om wat laatste details te finetunen.

https://www.pedaalkracht.com
Continue Reading

Je lichaam zuiveren met Fitmiss Cleanse

FITMISS – CLEANSE (60 CAPS) De manier om je lichaam te zuiveren en ontslakken

 

Ik kreeg ondanks dat ik keihard trainde maar geen strakke buik. Wat ik deed niks hielp. Ik voelde me moe en lusteloos en wilde er verandering in brengen. Een vriendin waarmee ik train vertelde me over Fitmiss cleanse, zij gebruikt het al een tijd en bij haar had het heel goed geholpen. Ze heeft de naam van de website gegeven en ik ben daar gaan kijken. De prijs vond ik heel erg meevallen en dacht ik probeer het gewoon een keertje. Baad het niet dan schaad het niet. Ik slik iedere morgen een pil en begin nu na vier en een halve week echt het verschil te merken. Het viel me al eerder op dat ik me beter voelde. Ik had meer energie en alles liep gewoon weer wat prettiger. Ik zit gewoon weer goed in mijn vel. Fitmiss- Cleanse zorgt ervoor dat al mijn afvalstoffen die in mijn lichaam zitten beter worden afgevoerd. Ik merk dat ik afgevallen ben en dat mijn buik veel strakker is dan voorheen toen ik nog niet deze capsules slikte. Ik heb nooit meer last van een opgeblazen gevoel en dat vind ik zo fijn. Ik zou willen dat ik er eerder aan begonnen was. Ook krijg ik steeds vaker complimentjes dat ik er zo goed uitzie en dat doet mij dus heel erg goed. Ik kan dit product voor iedereen aanraden die ook van alle afvalstoffen uit haar lichaam wil en zich weer helemaal top wilt voelen.

Kies ook voor het overtollige afval uit je lichaam te verwijderen door middel van:

https://www.eiwitshakestore.nl/

Continue Reading