ZIZ Magazine
Tuin en buitenleven

Heeft u een goede schutting van hout nodig?

Schutting hout is hout dat specifiek is bedoeld voor gebruik in schuttingen, tuinschermen en tuinafscheidingen. Het is hout dat bestand moet zijn tegen verschillende weersomstandigheden, zoals vocht en wind, en daarvoor vaak al behandeld is. Het voordeel van schutting hout is dat u uw creativiteit de vrije loop kunt laten en zelf een schutting ontwerpt die helemaal aan uw wensen voldoet en aansluit bij de sfeer en uitstraling van uw tuin.

Schutting hout en deskundig advies

De meeste goede houthandels leveren schutting hout. Zo ook bijvoorbeeld Houthandel Van der Heijden. U kunt daar terecht voor verschillende soorten en maten schutting hout. Van grenen en vuren tot hardhout, elk met de eigen voordelen. Gaat u daarom ook gerust langs voor advies. Al meer dan 30 jaar voorzien zij Brabant van hout, en ook van schutting hout. Ze weten daarom goed waar ze het over hebben en kunnen u helpen het juiste hout te kiezen voor uw schutting. Heeft u het juiste hout gevonden, dan kunnen ze het meteen voor u op maat zagen. Wel zo makkelijk. Natuurlijk hebben ze ook de benodigde montagematerialen, palen en gereedschappen.

Een kant en klare schutting

Maar natuurlijk kunt u ook bij Van der Heijden terecht voor al uw andere hout en voor kant en klare schuttingen. Niet iedereen is immers gek op klussen. Een kant en klare schutting is vrij makkelijk te plaatsen. Meestal is het een kwestie van afmeten en de palen in de grond zetten, waarna u de schutting aan de palen monteert. Vaak hoeft er niet eens meer gebeitst te worden. Maar heeft u twee linker handen, dan kunnen ze de schutting ook voor u komen plaatsen. U heeft dan in een oogwenk een nieuwe erfafscheiding en een tuin met een nieuwe mooie uitstraling. En u bent snel klaar.

Gerelateerde artikelen

Alles over onkruidbestrijding met heet water van deze specialist

Een zwembad in de tuin plaatsen tegen een scherpe prijs

Geniet langer van een veranda met een glazen schuifwand