ZIZ Magazine
Image default
Woning en Tuin

Licht en ruimte in huis met de schuifpuien van Schipper-Ede

Met de schuifpuien van Schipper-Ede haalt u op een eenvoudige en mooie manier licht, ruimte en lucht in uw huis. In dit artikel bespreken we de schuifpui als alternatief op de standaard tuindeur.

Schuifpuien: een fantastisch alternatief voor uw tuindeur!

Het plaatsen van schuifpuien zorgt er ook voor dat u meer ruimte in huis zult ervaren. Niet alleen optisch, door de vele lichtinval die u door de schuifpui in huis zult halen, maar de schuifpui zorgt er ook voor dat u daadwerkelijk meer ruimte overhoudt. Standaard tuindeuren gaan namelijk open naar buiten of naar binnen en u moet bij inrichting van uw tuin of woonkamer rekening houden met de ruimte die de deuren hierdoor innemen. Schuifpuien, zoals de naam al zegt, schuiven open en nemen hierdoor geen extra ruimte in beslag.

Het laten plaatsen van een schuifpui is een duurzame en goede investering, het zorgt er namelijk voor dat de waarde van uw huis automatisch stijgt. De ruimte wordt waarin de schuifpui wordt geplaatst wordt namelijk gelijk gebruiksvriendelijker en visueel aantrekkelijker gemaakt.

Bij Schipper-Ede vindt u schuifpuien in verschillende modellen, kleuren en uitvoeringen: op die manier is er altijd wel een optie die bij uw wensen en verwachtingen past.

Kom langs in onze showroom!

Bij Schipper-Ede staan wij u graag bij met advies voor het realiseren van uw wensen met betrekking tot schuifpuien. U kunt zes dagen per week langskomen in één van onze vestigingen voor het bekijken van onze modellen en voor het verkrijgen advies op maat. Uiteraard is het ook mogelijk eerst een offerte op te vragen voordat u bij ons langskomt. Op onze website vindt u een offerteformulier, deze kunt u invullen en opsturen. U ontvangt binnen één werkdag van ons een reactie met uitgebreide offerte.

In overleg wordt een afspraak gemaakt voor het plaatsen van de schuifpui. Het plaatsen gebeurt door onze professionals en neemt gebruikelijk één, tot hooguit twee dagen in beslag. Hierna kunt u gaan genieten van alle voordelen en het gevoel dat u met een schuifpui in huis haalt.