ZIZ Magazine
Image default
Woning en Tuin

Welke maat eiken tafel heb je nodig?

Ben jeop zoek naar een nieuwe tafel? Dan ben je bij Tafels99 aan het juiste adres. Wij leveren eiken tafels op maat. Wilt u een eiken tafel met ongebruikelijke afmetingen? Wij maken hem voor je, precies zoals jij het wilt. Dat is goed nieuws, want je hoeft bij het snuffelen tussen de vele eiken tafels niet naar de afmetingen te kijken. Bij de bestelling moet je natuurlijk wél weten wat de maat van je eiken tafel moet worden?

Maar wat is de goede maat eigenlijk?

Er zijn twee belangrijke factoren die bepalen hoe groot je volgende eiken tafel moet worden. Allereerst natuurlijk de grootte van de ruimte waarin de eiken tafel een plekje zal krijgen. Een te kleine tafel in een te grote ruimte geeft een gevoel van leegte die vaak als ongezellig wordt ervaren. Maar als je eiken tafel te groot is, kun je er niet vrij omheen bewegen. Om te zitten, of het eten op tafel te zetten, zijn halsbrekende toeren nodig. Meet daarom de ruimte op en bepaal hoe groot de eettafel maximaal kan zijn. Vergeet niet om ook rekening te houden met de ruimte die andere meubels, zoals een kast, innemen.

De tweede factor die invloed heeft op de maat van je eiken tafel is hoeveel mensen er gebruik van zullen maken. Het is heel simpel: hoe meer mensen aanschuiven, hoe groter de tafel die je nodig hebt. Een tafel van 80×80 centimeter is groot genoeg om samen te kunnen eten, maar zodra een derde eter aanschuift, wordt het krap. Voor vier personen heb je minimaal een tafel van 120×80 centimeter nodig, maar er zijn ook mensen die kiezen voor een wat grotere tafel, zodat je meer ruimte hebt om een heerlijke maaltijd neer te zetten.

Wil je precies weten welke maten je eiken tafel precies moet hebben? Check de tabel, of neem contact op met de specialisten van www.tafels99.nl . Dan kunnen we het behalve over de maten ook over het ontwerp, de kleuren en de afwerking van je perfecte eiken tafel hebben. De offerte is natuurlijk helemaal vrijblijvend.