Dankzij borosilicaatglas kiest u voor materiaal met een lange levensduur

Op het moment dat u kiest voor borosilicaatglas, weet u zeker dat u kiest voor kwaliteit. Dat is tenslotte waar u naar op zoek bent. Bent u werkzaam in een sector waar er regelmatig gebruik wordt gemaakt van producten, die uit hittebestendig glas moeten bestaan. Dan is Jaap de Graaf Glasblazerij uit Nuenen uw partner. Deze specialist vervaardigt producten uit borosilicaatglas, kwartglas en soda-limeglas. Bij ons kunt u terecht voor kwaliteitsvol glas dat chemisch resistent en UV-doorlatend is. Hiervoor wordt borosilicaatglas gebruikt. Wilt u graag een glazen meubel of sierstuk? Dat wordt met soda-lime glas gemaakt. Deze glassoort wordt ook gebruikt om gloeilampen te maken. Alle glasbewerkingen worden uitgevoerd in een nieuw machinepark, waarbij u ervan mag uit gaan dat alle producten op een kwaliteitsvolle manier gemaakt worden.

Kies voor een hittebestendig resultaat met borosilicaatglas

Een van de stevigste glassoorten is zeker borosilicaatglas. Dit type heeft een langere levensduur in vergelijking met andere varianten, waardoor het populair is in gebruik. Hierdoor is het uitermate geschikt om producten te maken, zoals maatcilinders en testbuizen. Doordat deze glassoort hittebestendig is, wordt het vaak gebruikt voor producten in laboratoria. Bent u op zoek naar een glasblazerij voor al uw borosilicaatglas? Dan bent u bij Jaap de Graaf Glasblazerij aan het juiste adres. Deze specialist is gespecialiseerd in het mechanisch en thermisch bewerken van glas. Hiervoor wordt er gewerkt met borosilicaatglas, kwartglas en soda-limeglas. Jaap de Graaf Glasblazerij is de glaspartner voor al uw precisiewerk in onder meer de medische en chemische sector.

Glasbedrijf voor uw hoogwaardig borosilicaatglas en toepassingen

Bent u op zoek naar glas dat geschikt is voor gebruik in een laboratorium? Dan moet aan flink wat eisen voldoen. Het moet hittebestendig zijn, chemisch resistent zijn en een grote mechanische sterkte hebben. Er is maar een glassoort dat geschikt is voor producten, zoals spiralen en koelers, en dat is borosilicaatglas. Wanneer u glas voor gebruik in laboratoria wilt, rekent u dan ook op de kwaliteit en vakmanschap van een professional. Kies daarom voor al uw glasproducten voor de service van Jaap de Graaf Glasblazerij. Deze specialist heeft al meer dan veertig jaar ervaring in het bewerken en produceren van glasproducten. Alle producten worden steeds op maat van uw bedrijf gemaakt en zorgen voor een kwaliteit die jarenlang meegaat

View more posts from this author