Profiteer van vele voordelen als u ervoor kiest om een laadpaal te laten plaatsen

We zien tegenwoordig steeds meer elektrische auto’s op de weg. Deze nieuwe technologie is steeds meer in opkomst. Heeft u al een elektrische auto? Dan moet u deze opladen aan een laadpunt. Maar zo’n laadpunt, is dat eigenlijk wel betaalbaar? Bij Charge Pro profiteert u gelukkig van aantrekkelijke kosten voor de privé laadpaal of voor het laten plaatsen van publieke laadpalen. De voordelen? Kostenvrije installatie en onderhoud, vergoeding van de elektriciteitskosten en milieuvriendelijkheid en duurzaamheid. Draag een duurzaam steentje bij aan het milieu en kies ervoor laadpalen te laten plaatsen bij uw bedrijfsgebouw, op uw buitenparking of in een publieke binnenparking. Of natuurlijk gewoon bij uw eigen woning.

Wat zijn de kosten van een New Motion laadpaal laten plaatsen?

Wilt u een New Motion laadpaal laten plaatsen? Dan wilt u niet voor onverwachte verrassingen komen te staan. Charge Pro geeft u alle informatie die u nodig heeft. Zo weet u direct waar u aan toe bent. Lijkt het u wat en wilt u dan daadwerkelijk publieke laadpalen of laadpunten laten plaatsen? Dan adviseert de specialist u ook graag. Bijvoorbeeld over de mogelijkheden voor de locatie van de laadpalen, maar ook over de beschikbaarheid van de laadpalen. Ook vertelt de specialist u alles over de verschillende voordelen voor zakelijke klanten, en de voordelen van het laten plaatsen van laadpalen voor particulieren.

Laadpalen laten plaatsen op de door u gewenste plek

Wist u dat u door een specialist laadpalen kunt laten plaatsen? Vraag alvast wat meer informatie aan, zodat u precies weet waar u aan toe bent. Denk bijvoorbeeld aan de kosten van het plaatsen van een laadpaal. Charge Pro geeft gelukkig alle informatie die u nodig heeft. Zo vraagt u niet alleen gemakkelijk de tarieven op, maar ontvangt u ook advies over het soort laadpaal dat het beste past bij uw situatie. Een New Motion laadpaal of een van de andere publieke laadpunten? U komt er gemakkelijk achter wanneer u contact opneemt met de specialist. Draag uw steentje bij aan het milieu en ga elektrisch rijden, als particulier én als zakelijke ondernemer.

View more posts from this author