Wanneer u een AED gaat kopen, is goede voorlichting belangrijk

Wanneer u een AED gaat kopen, wilt u natuurlijk weten hoe u deze moet gebruiken. Ervaren trainers leren u graag hoe een AED te gebruiken. Het apparaat moet immers op de goede manier gebruikt worden. BHV-specialist Betervoorbereid.nl helpt u daarmee. Zij leren u hoe u moet reageren als u in dergelijke situaties terechtkomt. Zorg ervoor dat uw collega’s, werknemers, familieleden en vrienden allemaal gebruik kunnen maken van het levensreddende apparaat. Zo laat u uw kennis bijspijkeren door een trainer en red u op die manier levens! Kom een defibrillator kopen en leer er correct mee om te gaan.

AED apparaat kopen? Schaf er een aan en red levens!

Eigenaren van een bedrijf doen er goed aan een AED en andere EHBO producten te kopen. Met een gekocht of geleend AED apparaat verleent u eenvoudig eerste hulp. Op een moment dat een slachtoffer niet bij bewustzijn is en geen normale ademhaling heeft, kan een AED-apparaat levens redden. Reanimeer een persoon met het grootste gemak en met maximaal resultaat. Als u een AED wilt kopen, kunt u het best naar de webshop van BHV-specialist Betervoorbereid.nl gaan. Doordat zij al meer dan 25 jaar actief zijn in de hulpverleningsbranche, helpen zij mee om de veiligheid op het werk, thuis of onderweg te verhogen. Door de snelle inzet van een AED stijgt de overlevingskans van 10% naar maar liefst 70%. Koop of huur een AED en red levens!

Wacht niet te lang en red levens door een AED en beademingsmasker te kopen

Met een AED of beademingsmasker dat u kunt kopen bij de specialist redt u op een eenvoudige manier levens. Zo’n AED is bij veel mensen een bekend hulpmiddel voor het reanimeren. In ieder groot bedrijf en openbare ruimte hangt wel een apparaat. Maar heeft u wel eens een beademingsmasker in het echt gezien? BHV-specialist Betervoorbereid.nl helpt u graag met het hulpmiddel waardoor u op een hygiënische manier mond-op-mondbeademing kunt toepassen. Het masker wordt geleverd in een hard-case, waardoor het hulpmiddel veilig en hygiënisch op te bergen is. Denk er niet alleen aan om een AED te kopen; met een beademingsmasker verleent u met het grootste gemak eerste hulp.

View more posts from this author