ZIZ Magazine
Image default
Zakelijke dienstverlening

Advies over arbeidsomstandigheden van een hogere veiligheidskundige

Zoekt u een hogere veiligheidskundige die flexibel inzetbaar is en professioneel en zorgvuldig te werk gaat? Dan moet u bij Penta Advies Groep zijn! Dit bedrijf biedt veiligheidskundigen op detacheringsbasis aan die voor verschillende organisaties aan de slag gaan. Deze professionals zijn zeer ervaren en hebben veel expertise op het gebied van veiligheid. Penta Advies Groep biedt zijn diensten al sinds 2005 aan en is de afgelopen jaren uitgegroeid tot een echte specialist. Ze adviseren bedrijven over de volgende gebieden: Veiligheid, Gezondheid, Kwaliteit en Milieu. Dit zijn bedrijven in verschillende soorten sectoren. Denk hierbij aan de petrochemie, civiele bouw en infrastructuur, energieproductiebedrijven, energiedistributiebedrijven, levensmiddelenindustrie, productiebedrijven en overheden.

Onderzoek naar arbeidsomstandigheden, veiligheid en ziekteverzuim

Wanneer u een hogere veiligheidskundige inschakelt van deze specialist, krijgt u advies over de arbeidsomstandigheden bij u op de werkvloer. Er wordt onderzocht of de daarvoor vastgestelde regels ook daadwerkelijk worden nageleefd en ook werken. Vaak werkt dit in de praktijk namelijk anders dan op papier. Naast de veiligheid wordt ook het welzijn en de gezondheid van werknemers onderzocht. Er wordt gekeken naar de arbeidsomstandigheden en het ziekteverzuim. Ook adviseren deze specialisten over hoe het ziekteverzuim teruggedrongen kan worden. Bij elk bedrijf wordt er een specifieke aanpak gehanteerd. Elke werkvloer is namelijk weer anders en dit vraagt dan ook om een aanpak op maat.

Neem contact op met deze specialiste en plan een afspraak in

Wilt u ook advies en langdurige oplossingen om de arbeidsomstandigheden en veiligheid op de werkvloer te verbeteren en het ziekteverzuim terug te dringen? Neem dan contact op met Penta Advies Groep en bespreek uw wensen en situatie. De specialisten van dit bedrijf vertellen u meer over de mogelijkheden. Indien u interesse heeft, wordt er direct een afspraak ingepland voor een bezoek van een hogere veiligheidskundige. Heeft u nog vragen of wilt u meer informatie? Neem ook dan contact op met dit bedrijf.