Altijd de laatste kennis op het gebied van BHV door een specialist uit Tilburg

Als u de BHV’er bent binnen uw bedrijf, dan is het verstandig om uw kennis op peil te houden. Het is verplicht om u jaarlijks bij te scholen, maar vaker een cursus volgen garandeert de veiligheid natuurlijk nog meer. Het gaat immers om het redden van mensenlevens en het controleren van noodsituaties. Daarom is het verplicht om jaarlijks een herhalingscursus te volgen. Voor het volgen van deze cursus, kunt u terecht bij Calm Veiligheidsadviesbureau. Deze BHV cursus kunt u volgen in Tilburg, maar het is ook mogelijk de cursus binnen uw bedrijf te laten plaatsvinden. Tijdens deze herhalingscursus worden de basisonderdelen van BHV nogmaals behandeld en wordt er vervolgens alles verteld over de nieuwste ontwikkelingen in het vakgebied. Door elk jaar een herhalingscursus te volgen blijft uw NIBHV diploma geldig én weet u zeker dat uw BHV kennis up to date is.

Een BHV cursus is te volgen in Tilburg of op uw eigen locatie

Wilt u weten of BHV’er worden iets voor u is? Kies dan voor het volgen van een introductiecursus BHV bij de specialist in Tilburg.  Dan is het aan te raden om de BHV cursus te volgen op de locatie van het veiligheidsadviesbureau, gelegen in Tilburg. Bent u eigenaar van een grotere organisatie en gaan er meerdere medewerkers deelnemen aan de cursus? Dan is het ook mogelijk om de cursus bij uw op locatie te laten plaatsvinden. Welke optie u ook kiest, dit bedrijf zorgt keer op keer voor een zeer interessante en boeiende cursus voor zowel basiscursisten als herhalingscursisten.

BHV en vele andere cursussen te volgen bij een bureau in Tilburg

Een BHV diploma: u hoopt het nooit te hoeven gebruiken, maar het is wel fijn om te hebben. Zo weet u zeker dat u binnen uw bedrijf accuraat kunt handelen als zich noodsituaties voordoen. Dit certificaat is te behalen bij Calm Veiligheidsadviesbureau. Naast de BHV cursus, kunt u bij dit bureau in Tilburg ook terecht voor diverse andere cursussen om de veiligheid op de werkvloer te verbeteren. Denk hierbij aan een VCA en EHBO cursus. Ook helpt dit bedrijf u met het uitvoeren van ontruimingsoefeningen, zodat al uw medewerkers precies weten wat ze moeten doen in het geval er brand uitbreekt of er zich een andere noodsituatie voordoet.

View more posts from this author