De specialist bij het draadloos presenteren

U wilt belangrijke informatie delen, zonder dat u met vervelende microfoons hoeft te werken. Dat is logisch. Wanneer u last heeft van technologische problemen, kunt u daarom het best een specialist inschakelen. Samen met u kijken zij wat de beste oplossingen voor uw bedrijf zijn. InAVate is een goed voorbeeld van zo’n bedrijf. Wanneer u draadloos gaat presenteren, krijgt u meer bewegingsvrijheid tijdens de presentatie, wat zorgt voor een dynamischer gevoel. Dankzij Barco ClickShare deelt u eenvoudig uw beeldscherm met collega’s of klanten. Een specialist zorgt ervoor dat uw presentatie dankzij moderne technologische systemen nog beter en aangenamer wordt.

Draadloos presenteren zorgt voor een beter verloop van uw vergadering

Wanneer u voor een grote groep iets moet presenteren, is het handig als dit draadloos kan. Het publiek zal uw presentatie meer waarderen als u zich vrij door de zaal kan bewegen. Uw kabel is nooit meer te kort en uw microfoonkabel zit nooit meer in de knoop. De specialisten van InAVate zorgen er samen met u voor dat uw vergadering soepel verloopt. Wanneer u kiest voor het draadloos presenteren, gaat u voor de hoogste kwaliteit op het gebied van audio en video tijdens een presentatie of evenement. Zit u in een vergadering en wilt u informatie met uw collega’s delen? Dan is het Barco CS systeem van InAVate Audio & Video Solutionshandig voor u. Deel met een klein apparaatje eenvoudig het beeldscherm van uw laptop, zodat alle beeldschermen van de deelnemers van de vergadering samengevoegd worden op een groot scherm voor een perfect overzicht. Dit is zowel mogelijk binnen het bedrijf als op afstand.

Specialisten helpen u snel af van een storing aan het deelsysteem Barco ClickShare

Het gebeurt niet vaak, maar als Barco ClickShare een storing heeft, is dit heel vervelend. Hoe kunt u dit nu vlug oplossen? Een specialist zoals InAVate helpt u snel en eenvoudig van alle problemen af. Doordat zij verstand van zaken hebben, lossen de specialisten binnen een handomdraai de kleine en grote storingen voor u op. Het kan zijn dat een Barco ClickShare even niet doet wat u wilt of dat het draadloos presenteren niet optimaal gaat door een storing. Wanneer u kiest voor een serviceovereenkomst van InAVate, staan zij 24 uur per dag voor u klaar. Alles om ervoor te zorgen dat uw storing zo snel mogelijk verholpen is.

 

View more posts from this author