Een payroll bedrijf in de omgeving van Breda neemt uw salarisadministratie uit handen

Als u voor payrolling kiest, gaat u akkoord met het uit handen geven van het werkgeverschap. Het personeel komt dan in dienst bij een professionele payrollonderneming. En dat bespaart aanzienlijk in tijd, kosten en risico’s. Renew Payroll neemt de papieren rompslomp en de bijbehorende juridische verantwoordelijkheden van u over. Een payrollbedrijf neemt alle administratieve handelingen zoals het verzorgen van arbeidsovereenkomsten, verzekeringen bij arbeidsongeschiktheid, jaaropgaven, ontslagprocedures, begeleiding bij ziekte en de verwerking van CAO- en wetswijzigingen uit handen. Weet u niet zeker of u een werknemer wel voor een langere tijd nodig heeft? Maak een flexibele schil door gebruik te maken van het payroll bedrijf nabij Breda. Zo schuift u vacatures niet op de lange baan. U kunt uw personeelsbestand makkelijk op- of afschalen.  

Werkgeven en werknemen zonder zorgen met een payroll bedrijf in Breda

Heeft u een eigen bedrijf en heeft u personeel nodig? Maar bent u niet van plan om werknemers aan te nemen? Dan is het verstandig om een payroll bedrijf in de regio Breda in te schakelen. U werft zelf uw personeel, bepaalt het salaris en hebt zeggenschap over de werknemer, maar formeel is de werknemer in dienst bij de payrollwerkgever. Met Renew Payroll als juridisch werkgever kunt u werknemen zonder zorgen. De ondernemer is de feitelijke werkgever maar heeft geen enkele arbeidsrechtelijke en juridische verantwoordelijkheden meer. Hierdoor ervaart u een veel minder stressvol ondernemerschap. Het payroll bedrijf nabij Breda maakt ondernemen sprankelend. En niet alleen voor werkgevers, maar ook voor werknemers!

Moeite, tijd en geld besparen: het payroll bedrijf nabij Breda maakt het mogelijk

U bespaart niet alleen tijd als u een payrolling bedrijf nabij Breda inschakelt. U heeft ook nog eens meer flexibiliteit en de salarisadministratie is transparant en overzichtelijk bij Renew Payroll. Ook weet u vooraf exact wat uw personele kosten zijn, zodat u daar rekening mee kunt houden in uw berekeningen. Facturen en/of aangiften van instanties zoals het UWV, de Belastingdienst, de Arbo-dienst, de verzuimverzekering en accountants en andere pensioen- en aanverwante verzekeringen ontvangt u niet meer. Wilt u graag een werknemer in dienst maar niet de papieren rompslomp van het werkgeven eromheen? Dan is Renew Payroll in de buurt van Breda dé oplossing voor u!

View more posts from this author