Met een bedrijfsautoverzekering gaat u veilig de weg op

Om uw personeel extra veilig de weg op te laten gaan is het belangrijk dat u een bedrijfsautoverzekering afsluit. In veel sectoren is het personeel regelmatig op pad. Gaan de sales medewerkers regelmatig naar klanten? Bezoekt u een aantal keren per jaar een congres? Of hebben andere medewerkers een auto van de zaak? Dan doet u er goed aan om een bedrijfsautoverzekering af te sluiten bij Poliscounter. Hier kunt u uw bedrijfsauto laten verzekeren op de manier zoals u dat wenst. Op de website berekent u gemakkelijk de premie, waarna u zo spoedig mogelijk per e-mail een offerte op maat ontvangt. Zo wordt bij Poliscounter een bedrijfsautoverzekering gecombineerd met de uitstekende en persoonlijke service van de medewerkers.

Wat is een bedrijfsautoverzekering?

Heeft u een auto die u gebruikt voor uw bedrijf? Of heeft u een auto van de zaak? Het is in dat geval belangrijk om uw auto zakelijk te verzekeren. U kunt hiervoor polisvoorwaarden vergelijken met poliscounter. De verzekeraar vergoedt de schade die u met uw bedrijfsauto aan anderen toebrengt en waarvoor u aansprakelijk bent. Deze verzekering is vrij van BTW, waardoor de premie nog lager is dan dat u van Poliscounter bent gewend. Naast de standaard bedrijfsautoverzekering heeft u nog de keuze om aanvullende dekkingen aan uw polis toe te voegen. Denk hierbij aan een verzekering voor inzittenden en inkomensschade. Ook als u de auto privé gebruikt, heeft u een zakelijke bedrijfsautoverzekering nodig.

Wat kunt u met een bedrijfsautoverzekering het beste doen bij schade?

Heeft u een auto van de zaak. Stelt u zich dan eens voor dat u hier schade mee rijdt. Weet u wat u in deze situatie precies moet doen? De schadespecialisten van een bedrijf als Poliscounter vertellen u hier graag meer over. Het is allereerst belangrijk dat u de schade aan de bedrijfsauto probeert te beperken. Maak, indien mogelijk, foto’s van de schade en noteer gegevens van eventuele getuigen. Vervolgens meldt u zo spoedig mogelijk de schade aan de verzekeringsmaatschappij waar u een bedrijfsautoverzekering afgesloten heeft. Bij een specialist wordt u altijd vakkundig en snel geholpen, zodat de afwikkeling van het incident spoedig verloopt. Dat is de persoonlijke service die u mag verwachten als u een bedrijfsautoverzekering afsluit bij een specialist als Poliscounter.

View more posts from this author