Voorkom een Salmonella besmetting door een onderzoek uit te laten voeren

Zizmagazine

Bij Salmonella wordt vaak gedacht aan rauw vlees of vis. Maar ook op groenten en fruit kan de bacterie voorkomen. Deze bacterie overleeft in water en bodem waardoor het snel verspreid. Het laatste wat u wilt is een Salmonella besmetting veroorzaken. Daarom is het verstandig om een Salmonella onderzoek uit te laten voeren door Mérieux NutriSciences. Zij werken namelijk in geaccrediteerde laboratoria. Hier wordt uitvoerig onderzoek gedaan om besmetting te voorkomen. Ontvangt u graag deskundig advies? Of wilt u een listeria analyse, allergenen analyse volgens de voedselveiligheid wetgeving uit laten voeren? Ook hiervoor bent u bij hen aan het juiste adres.

Een listeria analyse volgens de EU 2073/2005

Bent u actief in de voedingsmiddelenindustrie en wilt u een listeria analyse uit laten voeren? Schakel dan de deskundigheid van Mérieux NutriSciences in. Uw producten moeten namelijk aan de verordering EU 2073/2005 voldoen voordat deze verkocht mogen worden. Listeria komt vooral voor in voorverpakte en kant-en-klaar maaltijden wat steeds populairder wordt. Met een globaal netwerk van meer dan 75 laboratoria in meer dan 18 landen bent u altijd verzekerd van een deskundige listeria analyse. Zo weet u zeker dat u zich aan de voedselveiligheid wetgeving houdt. Neem gerust contact met de specialist op voor meer informatie over een allergenen analyse, Salmonella onderzoek of listeria analyse.

Consumenten zijn gebaat bij een allergenen analyse

Er zijn een hoop allergieën bekend die veroorzaakt worden door een bepaald ingrediënt. Om gezondheidsrisico’s te voorkomen is het verstandig om een allergenen analyse uit te voeren zodat consumenten precies weten wat er in het product verwerkt is. Veel voorkomende allergieën zijn voor gluten, soja, ei, pinda’s en sesam. Laat uw producten hierop testen en voldoe aan de voedselveiligheid wetgeving. Interesse in een allergenen analyse, listeria analyse of Salmonella onderzoek? Neem een kijkje op de website van Mérieux NutriSciences en plan een afspraak in voor het uitvoeren van een onderzoek. U wilt toch ook geen onnodige gezondheidsrisico’s veroorzaken?

View more posts from this author