ZIZ Magazine
Image default
Aanbiedingen

3 keer de fijnste producten van Mepal

3 keer de fijnste producten van Mepal

Wie een gezin runt of zelf gierend vaak onderweg is heeft vast weleens van het fijne merk gehoord; Mepal. Al meer dan 70 jaar is het merk niet weg te denken in vele keukens en bij ieder denkbaar moment. Een picknick met de kleintjes? Mepal. De eerste schooldag van zoonlief? Mepal. Dagje pretpark met de meiden? Mepal. Vaak wordt het merk enkel geassocieerd met lunchtrommels en drinkbekers, maar wist je dat Mepal veel meer ontzettend handig en fijne (en ook nog is goed uitziende!) producten op de markt brengt, waar menig mens van kan profiteren? Lees snel met ons mee terwijl we je door drie uiterst fijne Mepal producten nemen! 

 

Rietjesbeker; wat is dat?

Misschien heb je er nog nooit van gehoord, maar voor gezinnen met jonge kinderen is het een heuse uitvinding; de rietjesbeker. Een rietjesbeker kan worden ingezet wanneer de kleinsten onder ons de fles zijn ontgroeid, maar nog te klein zijn om een beker of fles te gebruiken. Een rietjesbeker kan goed worden ingezet om jouw zoon- of dochterlief langzaam aan kennis te laten maken met zelfstandig drinken én daarin de goede kant op te sturen.

 

Muesli beker; gezond eten! 

Ben je op zoek naar een manier om een gezonde levensstijl aan te gaan? Niet elke lunch een van de lekkere broodjes uit de kantine te kopen, waardoor je jouw goede voornemens toch weer uit kan zwaaien? Kijk dan eens naar de mogelijkheden van een muesli beker van Mepal. In deze fijne bekers (of potten) kan je super makkelijk een gezonde en gevarieerde lunch mee naar kantoor nemen. Een lekker tomatensoepje met croutons, of een yoghurt met de cereals apart? Door de twee aparte compartimenten kan je de supplementen van jouw gezonde maaltje apart houden, waardoor deze nog vers zijn op het moment dat het lunchtijd is!

 

Bestek om mee te nemen; handig! 

Dagje buiten de deur mét meegenomen eten op de agenda staan? Kijk dan eens naar het meeneembestek van Mepal; ultra handig en komt op ontzettend veel momenten heel goed van pas. Dus wanneer je je auto inlaadt voor een reis naar Spanje, of naar een pretpark gaat in de meivakantie; zorg ervoor dat je het meeneembestek niet vergeet!

 

https://www.mepal.com/