ZIZ Magazine
Image default
Aanbiedingen

De laatste trends op het gebied van tuinmeubels

Door comfortabele tuinmeubels aan te schaffen, kun je nog meer van jouw buitenruimte genieten. Heb je comfortabele meubels in de tuin staan, dan kun je hier namelijk uren prettig verblijven. Wil jij mooie tuinmeubels aanschaffen en vind je het belangrijk dat jouw aankopen op en top trendy zijn? Dan is het belangrijk om te weten wat de laatste trends op het gebied van tuinmeubels zijn. In dit artikel sommen we de drie grootste trends voor je op.

 

Trend #1: een loungeset in de tuin

Steeds meer mensen kopen geen gewone tuinmeubelen, maar schaffen een echte loungeset aan. Een loungeset bestaat doorgaans uit een of twee comfortabele banken, die verrijkt worden met zachte kussens om er nog prettiger op te kunnen zitten. Ook wordt er vaak een tafeltje bij de loungeset geleverd, waar je bijvoorbeeld eten en drinken op kunt zetten of een goed boek op kunt leggen. Door een loungeset aan te schaffen, kun je nog meer van jouw buitenruimte genieten. Daar komt nog bij dat een loungeset er altijd luxe uit ziet en dus ook zeker een positieve invloed heeft op de uitstraling van jouw tuin.

 

Trend #2: een tuinset met grote tafel

Vind jij het heerlijk om buiten te eten in de zomer? Dan koop je een tuinmeubelset met grote tafel. Door een tuinset met grote tafel aan te schaffen, heb je gegarandeerd meer dan voldoende ruimte om jouw avondmaaltijden lekker in de tuin op te eten. En of je nu met 4 personen bent of een tuinmeubelset van 6 personen of meer nodig hebt: je vindt altijd wel een tuinmeubelset die bij jou past. Er zijn namelijk vele verschillende tuinsets die met een grote tafel geleverd worden.

 

Overigens is een tuinmeubelset met grote tafel ook erg praktisch voor mensen die regelmatig barbecueën in de zomer. Op de ruime tafel heb je namelijk meer dan voldoende ruimte voor alle salades, sausjes, vleeswaren, vis en drankjes. Ook tijdens borrels is de tuinmeubelset met grote tafel erg handig, want er kunnen meerdere mensen aan de tafel zitten en er kunnen ook meerdere hapjes en drankjes op de ruime tafel staan.

 

Trend #3: kleurrijke tuinmeubelen

Tot slot zien we steeds meer kleurrijke tuinmeubelen bij mensen in de tuin staan. Kleurrijke tuinmeubelen zien er net wat gezelliger uit en hebben meer de zomerse sfeer dan grijze, bruine, zwarte of witte tuinmeubelen. Je kunt een groene tuinset aanschaffen om toch die natuurlijke uitstraling in de tuin te behouden, maar je kunt ook opvallende roze tuinmeubelen, blauwe tuinmeubelen of rode tuinmeubelen kopen. Ook zijn er tuinmeubelen met meerdere kleuren, die nog meer opvallen in jouw gezellige buitenruimte. Klik hier voor nog meer tuinmeubilair.