ZIZ Magazine
Image default
Aanbiedingen

Smart tv aanbieding

De meeste nieuwe televisies zijn tegenwoordig smart tv’s. Heel simpel gezegd houdt dat in dat de televisie verbinding kan maken met je Wi-Fi en daardoor meer opties te bieden heeft dan een normale tv. Omdat je tv met internet verbonden is, kun je apps downloaden voor op je televisie. Je kunt hierbij denken aan streamingdiensten zoals Netflix, Videoland of Disney+. Maar ook Spotify en Youtube kunnen op je smart tv geïnstalleerd worden, evenals social media apps. Smart televisie aanbieding kunnen daarnaast ook gebruikt worden om internet te browsen, hoewel apps veelal meer gemak bieden.

 

Bedienen van een smart tv

Bij een smart tv hoort een afstandsbediening die het gemakkelijk maakt om de smartopties te bedienen en door de apps te bladeren. Deze afstandsbediening heeft daarom ook een cursor. Sommige smart tv’s kun je ook met een aparte app via je mobiel bedienen. Het is mogelijk om het scherm van je mobiele telefoon of tablet op je tv-scherm te streamen. Van welk merk je mobiel, tablet of tv is, maakt hiervoor meestal niet uit. Op onze website kun je aanbiedingen voor smart tv’s vinden van verschillende merken. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor Samsung, Panasonic, Sony, LG of Philips.

 

Varianten smart tv

Omdat veel televisies tegenwoordig smart zijn, zijn de opties binnen de categorie smart tv ook vrij breed. Je kunt bijvoorbeeld formaten van 24 inch tot en met 86 inch vinden in smart tv’s. De resolutie van het beeldscherm is een ander aspect waarin veel variatie bestaat. Er zijn LED, OLED en QLED schermen, maar ook 4K, 5K of zelfs 8K schermen. Een 4K scherm is vier keer scherper dan een Full HD scherm. 5K en 8K zijn nog scherper. Zo geniet je van intense beeldkwaliteit en scherpe details. LED schermen zijn energiezuinige schermen. Een QLED of OLED scherm optimaliseert de kleuren van de beelden voor een intensere kleurbeleving.

https://www.bestetvaanbiedingen.nl/lg-tv-aanbieding/