ZIZ Magazine
Image default
Aanbiedingen

Vijf dingen om te onthouden als je online winkels gaat gebruiken, lees het hier door

kijk eens in de wereld van online winkelen. Wanneer u online winkelt, onthoud dan de top vijf van dingen die u in gedachten moet houden voordat u uw bestelling bevestigt.

1. Bekijk de verzendkosten en schattingen van de levering

De meerderheid van de online retailers bieden een optie van standaard flat-rate verzending van producten, dat is een van de meest populaire goedkope optie voor consumenten. Versnelde verzending is meestal beschikbaar, maar dit kan vaak een dure optie.

De gemiddelde schatting van standaard levering is vijf tot vijftien werkdagen. Versnelde verzending is gemiddeld 3-5 werkdagen, maar vaak tegen tweemaal de kosten van standaard verzending. Voor bepaalde producten is gratis verzending mogelijk, afhankelijk van de verkoper. Controleer altijd de verzendkosten en de geschatte levering om de beste deal te krijgen.

2. Bekijk het retourbeleid van elk artikel

Elke online verkoper heeft een ander retourbeleid voor zijn producten. Voordat u online bestelt, moet u de online klantenservice raadplegen om het retourbeleid van het artikel te bekijken met betrekking tot het tijdsbestek voor retourzendingen en voor producten met gebreken.

3. Kijk naar de kwaliteitsbeoordeling van het product op de website

Kwaliteitsbeoordelingen worden gegeven om een beeld te geven van de conditie van het artikel. De meest voorkomende termen die online verkopers gebruiken zijn “nieuw”, “gebruikt”, “als nieuw”, “opgeknapt”, en “redelijk”. Onthoud dat elke website deze termen anders gebruikt, dus bespaar uzelf de schok van het ontvangen van een “als nieuw” of “opgeknapt” product terwijl u een gloednieuw product verwachtte door de kwaliteitsbeoordeling van het artikel te controleren voordat u afrekent.

Vijf stappen om het nu te doen:

Stap 1: Zoek het. Het eerste wat u moet doen is “Google”. Zoek naar het specifieke item dat u zoekt en overweeg de termen “beste prijs” of “beste waarde” toe te voegen.

Stap 2: Vergelijk. Voor producten, begin met Amazon.com, controleer aggregators zoals Ebates.com en Fat Wallet, en kijk op dagdealsites voor de producten die u wilt en begin met crosstrainers vergelijken.

Stap 3: Zoek naar extra besparingen. Veel websites hebben regelmatig coupon codes die je kunt krijgen van aggregators zoals Retail Me Not of Chippmunk als ze niet op Ebates staan.

Stap 4: Kijk voor uw item op Curated Sale Sites. Er zijn veel geweldige curated sale websites, afhankelijk van welk type product, die dezelfde of soortgelijke producten kunnen hebben.

Stap 5: Wacht! Als een product niet dringend nodig is, wacht dan een paar dagen voordat u iets koopt.

https://www.iiav.nl/