ZIZ Magazine
Image default
Bedrijven

In Mijdrecht vindt u de ideale indoor tennisbaan

Wilt u eens een balletje slaan met vrienden, collega’s of familie en zoekt u een indoor tennisbaan in de regio Mijdrecht? Kom dan eens langs bij Tennishal De Ronde Venen. Hier kunt u tennissen op vijf prachtige overdekte tapijtgravelbanen. De zaal is goed verlicht doordat er voldoende dakramen zijn geplaatst en ’s avonds is de hal uiteraard ook voorzien van genoeg licht. Zo kunt u op ieder moment van de dag gebruikmaken van deze professionele indoor tennisbaan. Bovendien biedt deze tennishal meer dan alleen de gelegenheid om te tennissen; het is een leuke plek om samen te komen en na te praten over de wedstrijd. Dit kunt u doen in de horecagelegenheid die u in hetzelfde gebouw naast de indoor tennisbaan vindt.

Ideaal voor bedrijfsuitjes

Een sportief bedrijfsuitje is een van de beste keuzes voor uw bedrijf. Door sportief bezig te zijn als collega’s onder elkaar, bent u gezond bezig en tegelijkertijd werkt u op een leuke en actieve manier aan teambuilding. Dit laatste is belangrijk voor de sfeer op de werkvloer zelf, want doordat iedereen in het bedrijf elkaar op een andere en plezierige manier leert kennen, is de kans groter dat het beter klikt en de samenwerking prettiger verloopt. Tennissen is bij uitstek een goede sport voor een bedrijfsuitje, vooral vanwege het competitieve element. Bovendien gebruikt men zijn of haar concentratie en conditie optimaal tijdens een potje tennis. Bent u geïnteresseerd in een sportief bedrijfsuitje? Vraag dan naar de mogelijkheden bij deze indoor tennisbaan in Mijdrecht! Maak ook kennis met de zogenaamde bedrijfscompetities, die hier vanaf oktober tot en met maart worden georganiseerd.

Bekijk alle mogelijkheden

Naast competities voor bedrijven worden er nog meer evenementen in deze indoor tennisbaan georganiseerd. Denkt u bijvoorbeeld aan de zogenaamde gezelligheidsmiddagen en -avonden. Op de website vindt u meer informatie over de mogelijkheden die u bij deze indoor tennisbaan heeft. U kunt natuurlijk ook contact opnemen met de medewerkers van Tennishal De Ronde Venen.

https://www.tennishalderondevenen.nl/