ZIZ Magazine
Image default
Woning en Tuin

Huis verkopen Amsterdam

Bij verkoop huis Amsterdam vraagt specialisme. De woningmarkt in de hoofstad is anders als in de provincie. Wij van Groot Amsterdam makelaardij richten ons veel op de woningmarkt in en rond Amsterdam, en dat maakt ons specialist. Wij weten wat uw woning waard is, wij kunnen dat inschatten evenals welke klant de serieuze koper is. Zo krijgt u niet vele bezichtigers over de vloer maar zo snel mogelijk een koper en dit door onze ruime ervaring.

Het Gooi

Ons werkgebied ligt ook in het Gooi. Zo bedienen wij ook klanten die graag ruim en groen willen wonen. Over het algemeen staan woningen in het Gooi op grote kavels, een heel groot verschil met Amsterdam, maar daardoor heeft de klant meer keuze. Gelijk bij de verkopende partij benaderen wij de kopende partij persoonlijk. Wij zijn ons bewust dat een woning kopen voor een langere tijd is. Graag voorzien wij de klant in dat type woning waar hij of zij jaren kan blijven wonen. Al bij de eerste kennismaking schatten wij in wat de klant wil, en dan pas bemiddelen wij naar de verkopende partij. Omdat wij zowel in Amsterdam als in het Gooi actief zijn kunnen wij de passende woonruimte voor u vinden of de klant voor uw woning.

Ook voor verhuur

Naast huis verkopen Amsterdam of in het Gooi bemiddelen wij ook bij verhuur van de woning. Dat is handig als u zelf nog niet weet wat u met uw huis aan wil. Feit is dat dit vaak voorkomt bij erven, nabestaanden die twijfelen wat zij met het pand aan moeten. Als u bijvoorbeeld tijdelijk werk in Amsterdam of het Gooi heeft, dan helpen we u graag aan een huurwoning. Of als u een woning in Amsterdam of het Gooi heeft waar u niets mee doet, dan helpen wij u graag aan een huurder.

Contact

Of het nu gaat om huur verhuur koop verkoop huis Amsterdam en het Gooi gaat, u kunt bij ons terecht. Wij kunnen panden taxeren. Naast woningen hebben wij enkele bedrijfspanden in ons bestand. En zo bieden wij een totaal m.b.t. onroerende goederen in de hoofdstad en omgeving. In contact met ons komen kan via de volgende link en dan hoort u spoedig van ons. Onze openingstijden zijn op de standaard kantoortijden. Contact met ons is vrijblijvend en wij nemen alle tijd, want belangrijk is wat u wil. Het begint natuurlijk met, wilt u kopen of verkopen, huren of verhuren. En dit gaat steeds gedetailleerder door zodat wij u precies kunnen helpen aan die geschikte woning, of die serieuze koper. En zo werken wij al jaren in Amsterdam en omgeving en het Gooi, en dit met veel succes.

https://www.huis-verkopen-amsterdam.nu/contact/