ZIZ Magazine
Image default
Bedrijven

Laat uw bedrijfsvesten bedrukken met logo!

Wordt er binnen uw bedrijf gebruikgemaakt van vesten? Dan zorgt u er natuurlijk voor dat de bedrijfsvesten die u gebruikt van goede kwaliteit zijn en er repesentatief uitzien. De vesten bedrukken met uw bedrijfslogo en bedrijfsnaam is daar een onderdeel van. Maar welke voordelen heeft vesten bedrukken allemaal? Welke meerwaarde leveren mooi bedrukte vesten uw bedrijf allemaal op?

Het oog wil ook wat

Een lekker zitten wekvest is belangrijk, maar niet het enige aandachtspunt als u bedrijfsvesten zoekt. De vesten bedrukken is, naast de pasvorm, minstens zo belangrijk. Maar waarom? Heel simpel: het oog wil ook wat. Zeker als er geregeld klanten en zakenrelatie in uw bedrijf komen, is het goede p.r. als uw personeel er netjes en verzorgd bijloopt. Een bedrukt vest met uw bedrijfslogo en bedrijfsnaam maakt daar een belangrijk onderdeel van uit.

Een slimme manier om extra bekendheid te genereren

Wanneer uw personeel vesten draagt met daarop duidelijk uw bedrijfsnaam en het logo van uw onderneming, doet u op een slimme manier aan een stukje extra p.r. U zet uw eigen bedrijf letterlijk in de spotlights. Zeker als uw medewerkers veel onderweg zijn of op straat werken, vergroten bedrukte vesten uw naamsbekendheid. U maakt met vesten bedrukken dus op een handige manier gebruik van de omgeving, die uw bedrijfsnaam nu vaker voorbij ziet komen. Zorgt u voor mooie vesten, die heerlijk zitten? Dan heeft u kans dat uw personeel het vest ook in de eigen tijd draagt. Nog meer mensen komen dan in aanraking met uw bedrijf!

Lekker warm op frisse en koude dagen

Een groot voordeel van een bedrukt vest is dat deze ervoor zorgt dat uw personeel ook op frisse en koude dagen goed warm blijft. Ze kunnen daardoor hun werkzaamheden beter en langer uitvoeren. Uit onderzoek blijkt dat medewerkers die goede bedrijfskleding krijgen, ook een stuk gemotiveerder zijn dan wanneer dit niet het geval is. Al met al reden genoeg om te zorgen dat de vesten niet alleen fraai bedrukt zijn, maar ook comfortabel warm en winddicht zijn.

Veel keuze en mogelijkheden

Een groot voordeel van vesten bedrukken laten, is dat er bij specialisten veel keuzemogelijkheden en opties zijn. Zo kunt u kiezen voor zomervesten, maar ook voor wat dikkere vesten voor het najaar. Qua merken en stijlen is er ook veel mogelijk. En uiteraard bepaalt u helemaal zelf welke tekst en welk logo er op de vesten moet komen.

Bedrukte vesten zijn betaalbaarder dan u denkt

Het bedrukken van vesten voor uw onderneming hoeft niet duur te zijn. Door een of meer partijen te vergelijken, en door de vesten in wat grotere hoeveelheden in te kopen, kunt u vaak flink wat geld besparen op deze kostenpost. Bekijk nu de website van een expert op het gebied van vesten bedrukken en ervaar het zelf! Bij vragen kunt u altijd contact opnemen met de klantenservice!