ZIZ Magazine
Image default
Zakelijk

De zoektocht naar een goede bureaustoel

Het is erg belangrijk om een goede bureaustoel te hebben. Vooral wanneer je kantoorwerk of ander werk waar je veel bij moet zitten, verricht. Het is van belang dat je een fijne en juiste werkhouding aanneemt voor jouw lichaam. Zo voorkom je klachten. Het is bijvoorbeeld aan te raden om het zitten af te wisselen met staan of lopen. Probeer af en toe even een kort rondje te lopen of ga in je pauze even wandelen. Er zijn enorm veel bureaustoelen om uit te kiezen. In dit artikel bespreken we de RH Logic 400.

 RH Logic 400 bureaustoel

 RH Logic is een erg bekend merk wanneer we spreken over bureaustoelen. Het 400 model is een ergonomische bureaustoel. Dit houdt in dat het een stoel is die op veel gebieden naar wens in te stellen is, zodat je een optimale werkhouding kunt aannemen. De RH Logic heeft veel instelmogelijkheden. Je kunt de armleggers, zitdiepte, hoogte en hoek van de rugleuning, zithoogte, kantelfunctie en hoogte en dikte van de lumbaalsteun allemaal geheel naar wens instellen. Deze bureaustoel is dus ideaal voor mensen die snel last hebben van nek-, hoofd-, rug- en schouderklachten.

 Schommelstand

Je kunt de stoel bovendien instellen in een vaste stand of een schommelstand. Een vaste stand houdt in dat de stoel niet meebeweegt, maar steeds in dezelfde positie blijft staan. Wanneer je hem in de schommelstand zet, beweegt de stoel mee met jouw bewegingen. Dit zorgt voor een meer actieve zithouding en zal voorkomen dat je last van je spieren krijgt.