ZIZ Magazine
Image default
Dienstverlening

Compensatoren in verschillende materialen voor uw industriële toepassing

Uw industriële installaties zijn continu onderhevig aan beweging. Of de bewegingen nu heel snel of langzaam zijn, u krijgt dan te maken met thermische uitzettingen en trillingen. Dit veroorzaakt ongunstige materiaalspanning in leidingen. Wilt u ongewenste materiaalspanning voorkomen? Dan bouwt u het best compensatoren in. Deze zijn toepasbaar in de meest extreme situaties en worden daarnaast vaak ingezet in industriële toepassingen waar manchetten niet meer toereikend zijn. Maar waar haalt u nu een compensator die geschikt is voor uw doeleinde?

Een specialist op het gebied van flexibele verbindingen en luchttechniek

Maak kennis met Euro Manchetten & Compensatoren: dé specialist op het gebied van flexibele verbindingen en luchttechniek. Zij hebben al ruim dertig jaar ervaring op dit gebied en bieden middels hun maatwerk altijd een passende oplossing voor hun klanten. Bij Euro Manchetten & Compensatoren verkopen ze compensatoren van diverse materialen. U vindt deze vaak terug in industrieën zoals voedingsmiddelen, staal, chemie, scheepvaart en offshore. Een compensator is zeer flexibel en in staat laterale, axiale en angulaire bewegingen in het leidingnetwerk op te vangen. Vaak worden deze bewegingen veroorzaakt door mechanische en thermische processen in technische installaties. Dit ervaren bedrijf verkoopt dit constructie-element in verschillende materialen, zoals:

  • Ptfe
  • Rubber
  • Metaal
  • Weefsel

Altijd maatwerk oplossingen

Het bedrijf is in verschillende branches actief waardoor ze de benodigde kennis beheren die overgeheveld kan worden van branche naar branche. Het maakt dus niet uit in wat voor bedrijf u werkt, zij hebben de kennis en kunde om u te voorzien van de juiste oplossing. De focus van hun industrie ligt momenteel in de Benelux, maar zij breiden zich uit naar verschillende deelmarkten in Europa, Amerika en zelfs Oceanië. Het maakt niet uit waar u gevestigd bent, zij kunnen u precies vertellen welke toepassingen het meest geschikt is voor uw doeleinde. Wilt u graag persoonlijk advies, meer informatie of een bestelling plaatsen? Neem dan gerust contact met hen op.

https://www.euromanchetten.nl/