ZIZ Magazine
Image default
Auto’s en Motoren

De coronacrisis heeft zo zijn positieve en negatieve kanten

De coronacrisis heeft positieve en negatieve kanten waar je mee moet leren werken. Door het advies om vanuit thuis te werken zijn er veel minder reisbewegingen. Dit zorgt ervoor dat de OV-bedrijven hebben besloten om het materieel af te schalen. Dit betekent dat bussen die eerst om het kwartier reden nu nog maar om het halfuur of zelfs om het uur rijden. Dit geldt natuurlijk ook voor bussen en treinen. Het grote nadeel hiervan is dat mensen die wel met het openbaar vervoer moeten reizen hiervan toch wel de dupe zijn. Doordat er dus veel bussen en treinen zijn geschrapt betekent dit dat een groot aantal goede aansluitingen wegvallen. Dit zorgt ervoor dat je als reiziger soms wel 1,5 uur langer over je reis doet dan normaal. Dit wil je eigenlijk helemaal niet want die 1,5 uur kon je ook langer in bed blijven liggen of eerder thuis zijn. Daarnaast is het zo dat je niet veel nuttige dingen kunt doen in een trein of een bus waardoor je je al snel gaat vervelen.

De oplossing

Er is een oplossing voor dit probleem maar het gaat wel geld kosten. Het is hierbij belangrijk dat je wat geld tot je beschikking hebt en dat je dit ook kunt uitgeven. De oplossing is namelijk een auto. Tik ergens een leuke kleine tweedehands auto op de kop en je hebt geen last meer van het wachten bij het openbaar vervoer. Met een auto reis je namelijk direct na je bestemming en ben je niet afhankelijk van anderen om op tijd te komen zoals je dat in een trein of bus wel bent. Je bepaalt zelf wanneer je vertrekt en dus ook ongeveer wanneer je thuiskomt. Dit zorgt ervoor dat je zelf meer tijde overhoudt om andere dingen te doen zoals bijvoorbeeld opruimen of lekker op de bank liggen.

Rijbewijs

Naast hebben van een auto is het hebben van een geldig rijbewijs ook belangrijk. Dit kun je bijvoorbeeld makkelijk halen bij een rijschool zoals Rijschool Sprang Capelle. Bij een rijschool zoals Rijschool Sprang Capelle kun je ook bijvoorbeeld een opfriscursus rijvaardigheid doen om alles weer even goed onder de knie te krijgen.

https://rijschoolwaalwijk.nl/rijschool-sprang-capelle/