ZIZ Magazine
Image default
Auto’s en Motoren

Haal snel je auto theoriecertificaat bij 123-theorie!

Ben je op zoek naar een plek waar je een theoriecursus kunt volgen? Dan ben je bij 123-theorie aan het juiste adres! Bij 123-theorie kun je terecht voor cursussen in auto theorie, scooter theorie en motor theorie. Wat deze cursus extra aantrekkelijk maakt, is dat zowel de cursus als het examen op dezelfde dag plaatsvinden. Met een slagingspercentage van 83% voor autotheorie, heeft 123-theorie het hoogste slagingspercentage in vergelijking met andere theoriescholen en het CBR. Met maar liefst 18 cursuslocaties verspreid over Nederland, is er altijd een locatie bij jou in de buurt.

Meer dan 140.000 leerlingen zijn al geslaagd voor auto theorie bij 123-theorie. Momenteel zijn de cursussen autotheorie tijdelijk beschikbaar voor slechts €99,- in plaats van €179,-. Schrijf je direct in via de website en profiteer van persoonlijke aandacht en ondersteuning, zelfs als je leer- of concentratieproblemen hebt. De cursus autotheorie is examengericht en wordt gegeven door professionele docenten. Kortom, bij 123-theorie ben je verzekerd van een goede voorbereiding en een hoog slagingspercentage!

Wat zijn de exacte tijden van de auto theoriecursus en het examen bij het CBR?

De exacte tijden van de auto-theoriecursus en het examen bij het CBR zijn als volgt:

  • De theorie cursus begint meestal vroeg in de ochtend, om 07:00 uur.
  • De cursus duurt tot ongeveer 13:30 uur.
  • Aansluitend ga je gezamenlijk naar het CBR voor het theorie-examen.
  • Het vervoer naar het CBR wordt verzorgd door 123-theorie.
  • De exacte tijden ontvang je bij je inschrijving.

Er zijn in totaal 18 cursuslocaties in Nederland waar je de auto-theoriecursus kunt volgen. Er is dus altijd een locatie bij jou in de buurt. De exacte locaties worden vermeld op de website van 123-theorie.

123-theorie heeft het hoogste slagingspercentage van alle theoriescholen. Volgens de bron (CBR Open Data) slaagt 83% van de leerlingen van 123-theorie voor het autotheorie-examen, terwijl het gemiddelde slagingspercentage bij andere theoriescholen 61% is en het CBR-gemiddelde 47%.

Dus als je snel je auto-theoriecertificaat wilt halen, kun je je inschrijven voor de auto-theoriecursus van 123-theorie.

https://www.123-theorie.nl/