Een SPAL ventilator zorgt voor meer comfort onderweg

Zizmagazine

Als u met de auto op pad gaat dan wilt u natuurlijk comfortabel reizen. Met een SPAL ventilator zorgt u ervoor dat het ook op warme zomerdagen niet te warm wordt in de auto. Zeker als u met jonge kinderen reist is dat prettig. Zij hebben vaak sneller last van de warmte. Het kan erg vermoeiend zijn om met dreinende kinderen op de achterbank een lange rit te moeten maken. Ook een aircosysteem in de auto kan dan helpen. De condensor van de airco zorgt ervoor dat de temperatuur binnen aangenaam blijft, ook als het buiten snikheet is. Het is daarbij belangrijk om de ramen niet open te doen, op die manier kan de airco optimaal functioneren.

Steeds meer auto’s zijn uitgerust met airconditioning

Enkele decennia geleden was airco in de auto alleen weggelegd voor limousines. Maar tijden veranderen. Steeds meer auto’s worden ermee uitgerust. Als u de condensor van de airco regelmatig laat controleren kunt u optimaal van dit systeem profiteren. Wilt u liever een systeem dat beter is voor het milieu, dan kiest u voor een SPAL ventilator. Met airco verbruikt uw auto namelijk meer brandstof en er wordt uiteraard ook een zwaarder beroep gedaan op de accu. Als het geen optie is om de ramen open te doen dan zijn er gelukkig alternatieven om de temperatuur in de auto te regelen.

Ga naar deze specialist voor installatie en onderhoud

Wilt u een SPAL ventilator laten plaatsen of heeft de condensor van uw airco onderhoud nodig? Neem dan contact op met RDN, specialist op dit terrein. Zij kunnen onderhoud uitvoeren of een nieuw accessoire voor u plaatsen. Hiervoor kunt u telefonisch een afspraak maken. U kunt bij dit bedrijf uiteraard ook terecht als u vragen heeft over het gebruik of als u een storing heeft die u snel wilt laten verhelpen. Er kan altijd vooraf een prijsopgave worden gegeven, zodat u exact weet waar u aan toe bent.

View more posts from this author