ZIZ Magazine
Image default
Dienstverlening

Een heerlijke bavette koopt u hier

Indien u een bavette wilt bakken, is dat niet heel erg moeilijk, maar u moet er wel uw aandacht even bij houden. Net als bij de biefstuk is het van belang dat u ervoor zorgt dat het vlees op kamertemperatuur is. u bakt het vlees het beste in een gewone pan, maar gebruikt olie in plaats van boter. Als de pan en de olie goed heet zijn, legt u de de bavette in de pan. Beide zijden dienen kort en op hoge temperatuur gebakken te worden om te voorkomen dat het vlees uitdroogt doordat het te lang gebakken te wordt. Na het bakken legt u het vlees op een plank en dekt het af met aluminiumfolie. Het vlees zal dan rustig nog even doorgaren. Heeft u al zin in een heerlijke bavette? Dan bestelt u deze online bij Beef&Steak. Hier vindt u een ruim assortiment bavettes en andere soorten vlees van hoogwaardige kwaliteit.

Onder welke namen kennen wij de bavette nog meer?

De bavette is een naam die een groot deel van de mensen waarschijnlijk niets zegt, maar als u het over doorregen runderlappen hebt, dan komt dit al veel bekender voor. Daarnaast worden ook de namen vanglap, vinkenlap en flank steak gebruikt. De benaming flank steak is een hele logische benaming, aangezien het vlees van de flank van de koe gesneden wordt. Bovendien zijn er bavettes om te koken of te stoven, zoals de doorregen runderlappen, maar de flank steak is bijvoorbeeld heerlijk om te bakken. Heeft u meer informatie nodig? Dan staan de vriendelijke en deskundige medewerkers van deze online slager klaar om je van passend advies te voorzien.

Geniet van een mals stuk vlees

Bavette is op heel veel verschillende plaatsen te koop. Zo kunt hiervoor al gewoon in de supermarkt op de hoek terecht. Maar uiteraard kunt u ook naar de slager, of de online slager. Op de website van Beef&Steak heeft u de keuze uit maar liefst drie verschillende soorten vlees, die allemaal qua smaak en prijs verschillend zijn. Indien u niet weet naar welk stuk vlees uw voorkeur uitgaat, is de Waygu steak een absolute aanrader. Heeft u al honger gekregen? Wacht dan niet langer en plaats uw bestelling direct online bij deze goede online slager!

https://beefensteak.nl