ZIZ Magazine
Image default
Horeca

Smoothiebar op jouw locatie laten komen?

Wist je dat je een smoothiebar op locatie kon laten komen?

Shakes on Wheels verzorgt smoothiebarren door heel Nederland. Begonnen met één bakfiets hebben ze nu een smoothiebarren en trucks imperium opgebouwd. Iedere dag trekken zij het land in om op verschillende locaties verse smoothies en juices te maken. In dit kan dus ook op jouw feest of op jouw werk!

Ze hebben smoothiebars in verschillende soorten en maten. Zodat je kan kiezen welke uitstraling je het beste vind passen, maar ook welke smoothiebar letterlijk in je ruimte past. Sommige barren zijn zo klein dat ze een lift in passen of naar boven de trap opgetild kunnen worden. Of als je gewoon weining ruimte beschikbaar hebt natuurlijk. Er is altijd een passende oplossing. Op hun site vind je een mooi overzicht van hun uitgebreide aanbod smoothiebars.

Naast smoothies kan je bij Shakes on Wheels ook terecht voor verse juices, lemonades, mocktais, jus d’orange, kokosnoten en smoothiebowls. Als het maar lekker en gezond is, dat is hun motto.

Als je besluit zo’n smoothiebar te huren dan komt deze altijd met een bartender. Een frisse jongen of meid die alles opzet, vers klaar maakt en weer netjes afbouwt. Zo heb jij er geen omkijken naar.

Overweeg je om een keer een mobiele smoothiebar naar jouw locatie te laten komen, neem dan zeker een kijkje op hun website!

https://shakesonwheels.nl