ZIZ Magazine
Image default
Horeca

Geniet van een fantastische wellness in een van de beste hotels in Breda

Gaat u binnenkort een hotelovernachting boeken of wilt u gebruikmaken van een zaalverhuur in Breda? Niets is fijner dan helemaal tot rust komen in een fijn hotel na een lange werkdag of tijdens een weekendje weg. Bij Van der Valk Hotel Princeville vindt u een fijne wellness en dit is een van de beste hotels aan de rand van Breda. In de comfortabele hotelkamers kunt u natuurlijk al helemaal ontspannen, maar ze gaan nog een stapje verder. Dit hotel heeft veel te bieden. Zo kunt u een duik nemen in het zwembad, maar u kunt ook gebruikmaken van de sauna en het bubbelbad. Om de ervaring compleet te maken, kunt u ook een fijne massage boeken. Dat is toch ultiem genieten?!

Welke andere faciliteiten heeft dit hotel nog meer?

Van der Valk Hotel Princeville heeft niet alleen fijne, luxe kamers en een wellness, maar ook diverse andere faciliteiten! Zo vindt u daar een poolbar waar u tijdens het zwemmen geniet van een heerlijk drankje. Ook kunt u gebruikmaken van hun fitnessruimte, waar u uw conditie op peil houdt. Na het sporten kunt u heerlijk bijkomen in de fijne wellness. Voor de kinderen is er een leuke speeltuin en u kunt fietsen huren om de stad te ontdekken. Dit hotel is ook geschikt voor zakelijke evenementen, zoals een vergadering. Ze bieden namelijk ook zaalverhuur in Breda aan voor bijvoorbeeld bruiloften, zakelijke bijeenkomsten en andere evenementen. Dankzij de verschillende faciliteiten en de zeer comfortabele hotelkamers is dit een van de beste hotels in Breda.

Boek snel uw verblijf

Wilt u verblijven in een van de beste hotels van Breda of wilt u gebruikmaken van hun zaalverhuur? Van der Valk Hotel Princeville biedt alles wat u nodig heeft! Bekijk snel het aanbod aan kamers en zalen online of neem contact met de medewerkers op. Zij vertellen u graag meer over het aanbod en de mogelijkheden.